Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Επιστολή Προέδρου της ΟΕΒΕΚ κ. Παναγιώτη Αρσονιάδη, προς τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, σχετικά με τις ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων οφειλών.

arsoniadispanagioths21082014

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Καβάλας απέστειλε σήμερα επιστολή προς τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με θέμα: Ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων οφειλών.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ

Καβάλα 21/8/2014

Προς: Πρόεδρο Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κο Κόλλια.
Κοιν. Πρόεδρο ΓΣΕΒΕΕ, ΜΜΕ.

Θέμα: Ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων οφειλών

 

Αγαπητέ συνάδελφε,
Κατ αρχήν με αφορμή την παρούσα επικοινωνία θα ήθελα να σε συγχαρώ για την από 18/2/2014 εκλογή σου ως Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και να σου ευχηθώ καλή δύναμη στο έργο σου.
Η επιστολή μου είναι το αποτέλεσμα της ανάγνωσης της πρότασης σου, με την οποία προτείνεις στο υπουργείο οικονομικών την αύξηση των δόσεων για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές σε 100.
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμμερίζεσαι τους πολιτικούς μας, οι οποίοι χωρίς καμία μελέτη, χωρίς καμία συζήτηση με την ΓΣΕΒΕΕ και την ΕΣΕΕ, πετάνε νούμερα δόσεων στους δημοσιογράφους, (άλλος λέει 100, άλλος 80, άλλος 150 κ.ο.κ.) αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο από την πραγματικότητα και τη δυνατότητα που μπορεί να έχει σήμερα για ρύθμιση.
Σε παρακαλώ μη βιαστείς να βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα για την επιστολή μου, δεν έχω σκοπό να σε μαλώσω ή να σε προσβάλω, εξάλλου ένας απλός θνητός είμαι και εγώ. Θέλω μόνο να επισημάνω το πόσο σημαντικό είναι σήμερα να κατέχουμε θέσεις ευθύνης, τις οποίες κάποιοι έξυπνοι επικαλούνται για να γίνει το δικό τους, επαναλαμβάνω χωρίς γνώση της πραγματικότητας και χωρίς κάποια μελέτη.
Οι προτάσεις αγαπητέ Πρόεδρε και συνάδελφε επαγγελματία για τις ρυθμίσεις των οφειλών στο ασφαλιστικό και το φορολογικό είναι αναρτημένες στο http://www.gsevee.gr Είναι οι μόνες προτάσεις που υπάρχουν σήμερα στην Χώρα, και οι οποίες συνοδεύονται από Πανελλαδικές μελέτες.
Δεν αρκούν σήμερα ούτε οι 100 ούτε οι 200 δόσεις. Αναλογίσου ότι όταν κατά μέσο όρο μόνο στον ΟΑΕΕ τα χρέη των επαγγελματιών είναι 30.000 ευρώ, τότε με τις 100 δόσεις που προτείνεις, ο επαγγελματίας μόνο για τον ΟΑΕΕ πρέπει να δίνει 600 ευρώ το δίμηνο για τα παλιά χρέη και ακόμη 700 για τις τρέχουσες εισφορές. Εδώ δεν μπορεί σήμερα ούτε τις τρέχουσες να πληρώσει, πως άραγε θα καταφέρει να πληρώσει και τα παλιά;;;
Επειδή λοιπόν το πρόβλημα δεν λύνετε με αυτό τον τρόπο, αλλά βλέπω ότι είσαι ενεργός Πρόεδρος και ενδιαφέρεσαι για τα μέλη σου, θα πρότεινα να συναντηθείς με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ, ώστε να διαμορφώσετε μια κοινή στάση επί του θέματος.
Προσωπικά βρίσκομαι στη διάθεση σου για οτιδήποτε.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Παναγιώτης Αρσονιάδης
Πρόεδρος ΟΕΒΕ Καβάλας.

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto