Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

ΑΓΡΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΚΥΛΩΝ !!! ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΜΕ "ΠΝΙΧΤΕΣ" ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ !!!

kakopoihshadespotakavala23092014

Φιλόζωοι μηνύουν την Δήμητρα Τσανάκα για βάρβαρη κακοποίηση σκύλων στο κέντρο της Καβάλας !

Το πρώτο της “φάουλ” φαίνεται πως διέπραξε, λίγες μόλις ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της η νέα δημοτική αρχή της Δήμητρας Τσανάκα στον Δήμο Καβάλας.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με καταγγελίες φιλοζωικών οργανώσεων, πριν από ημέρες προαναγγέλθηκε από την νέα αντιδήμαρχο Κορίνα Χιώτη – Πρασσά η “περισυλλογή αδέσποτων” από “άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό”. Οι φιλόζωοι αντέδρασαν από την πρώτη στιγμή στο ατόπημα της νέας αντιδημάρχου αφού τα υποτιθέμενα αδέσποτα της αντιδημάρχου είναι σκυλάκια στειρωμένα, πλήρως κοινωνικά και φροντιζόμενα από τους ίδιους εδώ και χρόνια και φυσικά δεν έχουν πειράξει ποτέ κανέναν. Μάλιστα όλα τα ζωάκια που τόσα χρόνια με μεγάλη θυσία έχουν υιοθετήσει και φροντίζουν οι φιλοζωικές οργανώσεις φέρουν πάνω τους ειδικό κολάρο και είναι πλήρως ελεγχόμενα!

Η “ανένδοτη” όμως αντιδήμαρχος δεν άκουσε λέξη και προχώρησε στην “περισυλλογή” με αποτέλεσμα οι “άριστα εκπαιδευμένοι” υπάλληλοι του Δήμου, στην προσπάθειά τους να εκδιώξουν τα σκυλάκια από τα μέρη που συχνάζουν στο κέντρο, τα κακοποίησαν βάναυσα, τα τραυμάτισαν, τους έσπασαν τα δόντια και στο τέλος …τα παράτησαν εκεί που τα βρήκαν, ώστε να έρθουν οι φιλόζωοι για να αναλάβουν να διορθώσουν την ζημία!

Την απαράδεκτη για πολιτισμένο κράτος, απάνθρωπη και παράνομη βίαια συμπεριφορά των “άριστα εκπαιδευμένων” δημοτικών υπαλλήλων δημοσιοποίησαν το πρωί της Τρίτης φιλόζωοι και φιλοζωικές οργανώσεις της Καβάλας ενώ το νεοσύστατο Φιλοζωικό Σωματείο “Σε Προστατεύω” έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασία μηνύσεων εναντίον κάθε υπευθύνου.

Φαίνεται πως οι προεκλογικές φωνές ανησυχίας για την Δήμητρα Τσανάκα και το ανύπαρκτο πρόγραμμά της για την διοίκηση του Δήμου άρχισαν σιγά – σιγά να επαληθεύονται, με αρχή αυτό το άθλιο περιστατικό τριτοκοσμικής βαρβαρότητας. Τι να έχει σειρά για την συνέχεια;

Ορισμένα σχόλια για το ζήτημα από ιστοσελίδες κοινωνικών δικτύων:

“Υπό άλλες συνθήκες θα είχε γίνει εξέγερση φιλόζωων. Αν το επιχειρούσε η διοίκηση του Κωστή Σιμιτσή.. Τώρα όλως περιέργως κωφεύουν άπαντες. Η κ. Πρασσά ξεσαλώνει και ετοιμάζεται να μαντρώσει όλα τα αδέσποτα που εγώ και κάποιοι άλλοι φίλοι στειρώσαμε , ταίσαμε , περιθάλψαμε και περισσότερο από όλα αγαπήσαμε. Μάλιστα σε προηγούμενες δηλώσεις της είπε ότι θα αφήσει μερικά έξω σαν μασκότ της πόλης. Τι άλλο θα ακούσουμε ρε παιδιά; Είναι αργά για δάκρυα τώρα η ακόμα; Φυσικά ήταν προεκλογική δέσμευση και εν μέρη ακολουθεί όσα υποσχέθηκε η κ. Τσανάκα ότι θα λύσει το πρόβλημα των αδεσπότων…Αλλά ο νόμος ομιλεί απεριφράστως περί σύλληψης , στείρωσης και επανατοποθέτησης στο σημείο που ζούσαν. Εγώ από Δευτέρα θα πάω να ενημερώσω την Εισαγγελία Καβάλας να δούμε κατά πόσον είναι νόμιμη η απόφασή της να μαζέψει όλα τα σκυλιά που ο κόσμος της Καβάλας αγαπάει και σιτίζει και δε θα διστάσω να κάνω μύνηση στην κ. Πρασσά όπως και την Δήμαρχο Καβάλας αν ο νομικός μου σύμβουλος τεκμηριώσει τα καταγγελόμενά μου. Ο αγώνας συνεχίζεται απέναντι στην βλακώδη απόφαση της αντιδημάρχου Καβάλας κ. Πρασσά.”

“Τελικά σήμερα βγήκε συνεργείο περισυλλογής. Έπιασαν τον φουκαρά τον Bongo όπου είναι εμβολιασμένος και στειρωμένος και οι πανέξυπνοι υπάλληλοι του Δήμου παρκάρανε το αυτοκίνητο στις σημαίες. Να τον κάνουν τι αλήθεια; Έσερναν το σκυλί με τον πνίχτη , το σκυλί άρχισε να ουρλιάζει και στο καπάκι επιτέθηκε η μαυρούλα και ο μικέλ. Το σκυλί έσπασαν τα δόντια του και μάτωσαν από το να δαγκώνει τον πνίχτι και ευτυχώς μετά από τις φωνές των ταξιτζίδων οι υπάλληλοι το απελευθέρωσαν και άφησαν τον πνίχτι και έφυγαν. Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος από εδώ και πέρα. ΤΕΛΟΣ”

Πηγή: rodopinews.gr/42597

Τελευταία τροποποίησηΤρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014 17:21
Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto