Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ "ΑΙΣΩΠΟ" ΓΙΑ ΤΙΣ 383 ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ !

mazikesteiroseisaisopos38330092014

Συγχαρητήρια στο Φιλοζωικό Σωματείο «Αίσωπος» Καβάλας που μερίμνησε για τα αδέσποτα ζώα της Χρυσούπολης και της Καβάλας πραγματοποιώντας κίνηση μαζικής στείρωσης. Συγκεκριμένα με δημοσίευμά του φιλοζωικού σωματείου, στις 19 Σεπτεμβρίου 2014, μέσω facebook, αλλά και μέσω δηλώσεων του προέδρου, κ. Γεώργιου Ρουσόπουλου, κατά την διάρκεια δέκα μόνο ημερών, πραγματοποίησαν 383 στειρώσεις σε αδέσποτα, σκύλους και γάτες στις περιοχές τις Καβάλας και Χρυσούπολης, μέσω του προγράμματος του Ελβετικού Οργανισμού ΕΤΝ, χωρίς καμιά απώλεια.
Συγκεκριμένα δείτε το αντίστοιχο δελτίο τύπου που δημοσίευσε ο «ΑΙΣΩΠΟΣ» στο face book καθώς και τις δηλώσεις του προέδρου, σε τοπικό κανάλι της Καβάλας.
aisoposdeltiotypou383steiroseis29092014

Το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:
«Το φιλοζωικό σωματείο «Αίσωπος», είναι στην ευχάριστη θέση να κοινοποιήσει πως στη διάρκεια δέκα ημερών στειρώθηκαν δωρεάν 383 αδέσποτα ζώα, σκύλοι και γάτες, στις περιοχές της Χρυσούπολης και της Καβάλας, μέσω του προγράμματος του ελβετικού οργανισμού ETN, χωρίς καμία απώλεια.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους τρεις κτηνιάτρους που συνεργάζονται με τον ελβετικό οργανισμό ETN, για την καταπληκτική δουλειά που έφεραν εις πέρας, για τον επαγγελματισμό και το ήθος τους, σε ότι έχει να κάνει με την άσκηση του επαγγέλματος τους. Είναι μία ομάδα ακούραστη και δυναμική και ελπίζουμε να μας επισκεφτούν πάλι.
Αισθανόμαστε βαθιά ευγνωμοσύνη προς τον φιλοζωικό όμιλο Σερρών και την πρόεδρο, Ζωή Κοντού, που έσπευσε να μας ενημερώσει για το συγκεκριμένο πρόγραμμα στειρώσεων, το οποίο δεν πραγματοποιήθηκε στην πόλη των Σερρών και είχαμε την τύχη να λάβουμε εμείς.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ αξίζει στις κτηνιάτρους της πόλης μας, Ευαγγελία Κοντοστόλη, Ευαγγελία Συκούδη και Ελισάβετ Χριστοφόρου, που διέθεσαν τα προσωπικά τους κτηνιατρεία και επένδυσαν προσωπικό χρόνο και ενέργεια στη δράση αυτή.
Θα πρέπει να επισημάνουμε, πως τίποτα δεν θα ήταν εφικτό, αν δεν είχαμε την αμέριστη βοήθεια και συνεργασία τους. Ελπίζουμε ότι και άλλοι συνάδελφοι τους θα ακολουθήσουν το εξαίσιο παράδειγμα τους και θα στηρίξουν την προσπάθεια του «Αισώπου» σε μελλοντικές δράσεις.
Ευχαριστούμε την κυρία Μισσιριάν, για την χορηγία της ως προς τη διαμονή των εθελοντών κτηνιάτρων στο ξενοδοχείο Ιμαρέτ. Την ευγνωμονούμε από καρδιάς, για την φιλοζωική δράση της στη συνοικία της Παναγίας και ευχόμαστε να έχει πάντα τη δύναμη να συνεχίζει το έργο της.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Νέστου και ειδικά τον δήμαρχο, κύριο Τσομπανόπουλο, για την θετική αντιμετώπιση ως προς τη συγκεκριμένη δράση και για τη συνεργασία με το σωματείο.
Δεν θα μπορούσαμε, φυσικά, να ξεχάσουμε τους υπέροχους εθελοντές μας, που δούλεψαν πυρετωδώς σε διάφορα πόστα, αφιερώνοντας τον προσωπικό τους χρόνο. Μας χαροποιεί το γεγονός, πως η ομάδα μεγαλώνει και έχουμε ενσωματώσει, ήδη, κάποια πολύ ενεργά μέλη».


Ο αριθμός μας φαίνεται πολύ μεγάλος και είναι για φέτος το 2014 ένα πανελλαδικό ρεκόρ, αλλά να θυμηθούμε ότι την πρώτη θέση σε μαζικές στειρώσεις μέχρι στιγμής, την κατέχει ο αντίστοιχος φιλοζωικός σύλλογος του Ν. Σερρών, με τον αριθμό των 531 αδέσποτων μέσα σε 21 μόνο ημέρες!
Μπράβο στους συλλόγους για την ευαισθητοποίηση και την αγάπη τους για τα αθώα ζωάκια τα οποία συχνά εκτίθενται σε κινδύνους, μέσα στις πόλεις και φυσικά ανάμεσα σε απάνθρωπους που πολλές φορές τα θανατώνουν με διάφορες μεθόδους.
Μάλιστα ο «ΑΙΣΩΠΟΣ» είχε την τύχη να λάβει το πρόγραμμα στειρώσεων, διότι δεν πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Σερρών, όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου του. Γιατί άραγε ο Δήμος Σερρών δεν το πραγματοποίησε? Δεν είχαν άλλα αδέσποτα να σώσουν? Ξαφνικά την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου ψάχνοντας ξανά στην σελίδα του «ΑΙΣΩΠΟΥ» στο face book, δεν βρήκαμε την παραπάνω δημοσίευση, το δελτίο τύπου δηλαδή που είχαν οι ίδιοι τους είχαν δημοσιεύσει και φυσικά που ήταν και προς τιμή τους.

Γιατί άραγε ? Τι συνέβη ?

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με κτηνίατρο της Καβάλας σχετικά με τις στειρώσεις και για το πώς πραγματοποιείται η διαδικασία στείρωσης, μας απάντησε.
Το ζώο έρχεται στο ιατρείο, χρειάζονται 10 λεπτά περίπου για την εξέτασή του πριν την επέμβαση, 15 λεπτά περίπου για την διαδικασία της προνάρκωσης, άλλα 15 λεπτά η προετοιμασία και τέλος ανάλογα τον τύπο και το φύλο του ζώου χρειάζονται από 30 λεπτά έως και 60 λεπτά για την ολοκλήρωση της επέμβασης μέχρι και την ανάρρωση του από την νάρκωση.
Δηλαδή ένας κτηνίατρος χρειάζεται 1 ώρα με 1μιση για να ολοκληρώσει όλη την διαδικασία της στείρωσης. Έπειτα τα χειρουργικά εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν, τοποθετούνται στον κλίβανο για 1μιση ώρα στους 180 βαθμούς κελσίου για να γίνει η απαραίτητη αποστείρωση τους και για να χρησιμοποιηθούν πλέων καθαρά στην επόμενη επέμβαση.
Έπειτα το κάθε στειρωμένο πλέον ζώο, πρέπει να παρακολουθείτε για περίπου μια εβδομάδα, για τυχόν μετεγχειρητικές επιπλοκές.
Τώρα για να δούμε τι λένε οι αριθμοί. Έχουμε 383 αδέσποτα 3 Καβαλιώτες κτηνιάτρους και άλλους 3 κτηνιάτρους του Ελβετικού Οργανισμού ΕΤΝ και 10 ημέρες που πραγματοποιηθήκαν οι στειρώσεις. Άρα την ημέρα είχαμε 6,38 στειρώσεις ανά κτηνίατρο. Ή 38,3 στειρώσεις την ημέρα.
Αν θεωρήσουμε πως κάθε κτηνίατρος είχε διπλά χειρουργικά σύνεργα, τότε βάση διαδικασίας θα έπρεπε για τις 6 στειρώσεις να χρειαστεί 6 ώρες καθημερινά το λιγότερο. Φυσικά με τις πιο ευνοϊκές συνθήκες. Συνήθως οι κτηνίατροι αναλαμβάνουν 3-4 στειρώσεις ημερησίως.
Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, η κάθε στείρωση κοστίζει από 150 ευρώ μέχρι και 200 ευρώ, ανάλογα με το φύλο του κάθε ζώου και ανάλογα με την εκάστοτε τιμολογιακή πολιτική του κάθε κτηνιάτρου. Για μια μαζική στείρωση για 383 ζώα η κατώτερη τιμή που θα μπορούσε να δοθεί και να είναι συμφέρουσα κανονικά, θα ήταν 80 – 100 ευρώ, άρα μιλάμε για μια δωρεά από 30.640 ευρώ έως 38.300 ευρώ, τα οποία τα «έχασε» ο Ν. Σερρών και τα πήρε ο «ΑΙΣΩΠΟΣ». Τώρα βέβαια τα ποσά μπορεί να είναι και λίγο διαφορετικά, αλλά οι τιμές τις αγοράς εκεί κυμαίνονται.
Για να δούμε λίγο τι έγινε στον Ν. Σερρών, τότε που ο Φιλοζωικός Σύλλογος Σερρών (Φ.Ο.Σ.) πραγματοποίησε τις 531 στειρώσεις σε 21 μόνο ημέρες.
Το αντίστοιχο δελτίο τύπου αναφέρει.
«Ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών σε συνεργασία με την ευρωπαική οργάνωση ΕΤΝ και το Δήμο Σερρών που παραχώρησεί το χώρο του δημοτικού κυνοκομείου, πραγματοποίησε πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων ζώων, από το Σάββατο 26/10/2013 εως και τις 15/11/2013.
Κατάφεραν να στειρώσουν περισσότερα από 500 αδέσποτα ζώα από όλους τους Δήμους και τα χωριά του νομού.
Οι φιλόζωοι και ενεργοί πολίτες συντονίσθηκαν, έπιασαν αδέσποτα ζώα και τα μετέφεραν για στείρωση! Περίπου 25 ζώα κάθε ημέρα στειρώθηκαν, απαλλάχθηκαν από μπερδεμένο κούρεμα, φροντίστηκαν και επανατοποθετήθηκαν.
Όπως αναφέρει η πρόεδρος του ΦΟΣ, Ζωή Κοντού:
Έπειτα από 21 ημέρες εξαντλητικής εργασίας από όλους μας, γιατρούς και εθελοντές είμαστε πολύ περήφανοι να μοιραστούμε μαζί σας ένα πολύ σημαντικό γεγονός για το σύλλογο, την πόλη και το νομό μας αλλά και ένα ξεκάθαρο ηχηρό μήνυμα το οποίο πρέπει να φτάσει σε όλους τους αρμόδιους φορείς.
Με ενέργειες της Ομοσπονδίας και του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών ώστε να επιτευχθεί η έγκριση του ΓΕΩΤΕΕ, αλλά και την άμεση ανταπόκριση της ευρωπαικής οργάνωσης ΕΤΝ που έστειλε τους κτηνιάτρους και τα απαραίτητα φάρμακα, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε ένα μαμούθ πρόγραμμα μαζικών στειρώσεων 531 αδέσποτων ζώων!
Όλο το πρόγραμμα ήταν χορηγία της οργάνωσης, ενώ ο σύλλογος μας εξασφάλισε τη διαμονή και τη σίτιση των κτηνιάτρων για όλο το χρονικό διάστημα των στειρώσεων, καθώς επίσης και την σκληρή εργασία της περισυλλογής και φροντίδας όλων αυτών των ζώων πριν και μετά το χειρουργείο μέχρι και την επανένταξή τους.
Ήταν μια έντονη και πολύ επίπονη περίοδος 3 εβδομάδων, όπου από πολύ πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα γιατροί, εθελοντές και απλοί πολίτες συνέδραμαν με κάθε τρόπο ώστε να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα με απόλυτη επιτυχία. 531 σκυλιά και γάτες περισυλλέχθηκαν, στειρώθηκαν, εμβολιάστηκαν κατά της λύσσας, σημάνθηκαν ηλεκτρονικά, ενώ τοποθετήθηκε και τατουάζ στο αριστερό αυτάκι των θηλυκών. Επίσης, οι εθελοντές του φιλοζωικού ομίλου, φωτογράφισαν και κατέγραψαν κάθε ένα από τα ζώα του προγράμματος ανάλογα με την περιοχή περισυλλογής τους με σκοπό τη δημιουργία μητρώων τα οποία θα δηλωθούν στο αντίστοιχο τμήμα του υπουργείου.
Ήταν μια απίστευτη δουλειά αλλά και μια αξέχαστη εμπειρία ζωής για όλους μας. Πρέπει επίσης να αναφέρουμε πως πέρα από τις προγραμματισμένες επεμβάσεις στείρωσης, έγιναν και αφαιρέσεις πυομήτρας, αφαίρεση όγκων και άγανων σε όσα αδέσποτα ζώα είχαν παρουσιάσει ανάλογα προβλήματα ενώ θα κρατηθούν σε χώρους εθελοντών για θεραπεία όσα ζώα εντοπίστηκαν να νοσούν απο αφροδίσια, ερλείχια ή άλλες ασθένειες. Ελπίζουμε όλη αυτή η απίστευτη κινητοποίηση που βιώσαμε όλοι εμείς που πήραμε μέρος στο πρόγραμμα αυτό να μην τελειώσει εδώ αλλά να συνεχιστεί και στο μέλλον και αυτή η τεράστια κοινωνική δύναμη που ονομάζεται εθελοντισμός να δώσει το παράδειγμα στους αρμόδιους από το νόμο φορείς, ώστε να κινητοποιηθούν και να πράξουν και οι ίδιοι το αυτονόητο!»
Δείτε μάλιστα και στο σχετικό video του τοπικού καναλιού των Σερρών.


Αξίζει να σημειωθεί ότι οι στειρώσεις γίνανε στα υπερσύγχρονους χώρους του κυνοκομείου των Σερρών, κάτω από πολύ προσεγμένες ιατρικές συνθήκες.


Έπειτα από λίγες ημέρες δημοσιεύεται το εξής θέμα:
«Koλαστήριο το δημοτικό κυνοκομείο Σερρών. Νεκρά 150 σκυλιά σε 15 ημέρες»
Έχει αρκετό ενδιαφέρον. Για διαβάστε τι ακριβώς γράφει.
"Koλαστήριο" το δημοτικό κυνοκομείο Σερρών. Νεκρά 150 σκυλιά σε 15 ημέρες.
Τρίτη, 17 Δεκέμβριος 2013 07:48
Μέσα σε διάστημα περίπου 15 ημερών τα μισά σκυλιά που ζούσαν μέσα στο Δημοτικό Κυνοκομείο Σερρών έχασαν τη ζωή τους. Αυτό καταγγέλλει στο www.zoosos.gr o Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών (Φ.Ο.Σ.).
Τα ζώα αποδεκατίστηκαν στην κυριολεξία από την ηπατίτιδα, τη γαστρεντερίτιδα και την επιδημία μόρβας. Αυτό διαπιστώθηκε πριν από μερικές μέρες όταν μέλη του Φ.Ο.Σ. μετά την ολοκλήρωση των 531 στειρώσεων, που έγιναν εκεί μέσα σε 21 μέρες έως και τις 15 Νοεμβρίου, πήγαν για να διαπιστώσουν την υγεία των περίπου 300 σκυλιών, που ζούσαν εντός του Δημοτικού Κυνοκομείου Σερρών.
Οι φιλόζωοι εθελοντές δεν βρήκαν κανένα από τα 60 κουτάβια, που είχαν καταμετρήσει πριν από μερικές ημέρες και αφού ξαναμέτρησαν τα ζώα διαπίστωσαν ότι μόνο 154 σκυλιά βρίσκονταν πλέον εκεί.
Ο Φ.Ο.Σ. με επιστολή που έστειλε σήμερα στην Κτηνιατρική Υπηρεσία ζητάει – και δικαίως – την αναστολή της άδειας του Δημοτικού Κυνοκομείου λόγω έλλειψης υποδομών και χώρων απομόνωσης των άρρωστων ζώων έως ότου αυτό αποκτήσει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.
Πόσα υιοθετήθηκαν; Πόσα ακριβώς είναι τα νεκρά;
Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα των 15 ημερών, που προηγήθηκαν από την ολοκλήρωση των στειρώσεων έως ότου διαπιστωθεί η σημαντική μείωση του αριθμού των ζώων, ενδεχομένως να δόθηκαν κάποια για υιοθεσία. Όμως αποκλείεται να βρήκαν ξαφνικά σπίτια περισσότερα από 10 ή 20 σκυλιά.
Την άθλια κατάσταση των σκυλιών εντός του κυνοκομείου, που ήταν μάλλον πολύ περισσότερα από 300, είχαν διαπιστώσει και οι εθελοντές κτηνίατροι που ήρθαν από το εξωτερικό από την ευρωπαϊκή φιλοζωική οργάνωση ΕΤΝ. Κάποια ζώα μάλιστα αρνήθηκαν να τα στειρώσουν επειδή η υγεία τους ήταν ήδη πολύ βεβαρυμμένη.»
Γιατί λοιπόν ο ΦΟΣ δεν πραγματοποίησε τις στειρώσεις φέτος και τις έδωσε στην Καβάλα ?
Για δείτε και το παρακάτω δημοσίευμα:
«Με επιστολή της που απευθύνει η Π.Φ.Π.Ο. τόσο στον Δήμαρχο Σερρών όσο και στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου, τους καλεί να αναθεωρήσουν τη στάση τους, ανακαλώντας την αρνητική τους απόφαση περί ακύρωσης του προγράμματος στειρώσεων από Ευρωπαίους εθελοντές κτηνιάτρους (χορηγία της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης ΕΤΝ όπου και πέρσι πραγματοποιήθηκε στο Δήμο των Σερρών στειρώνοντας έναν τεράστιο αριθμό αδέσποτων ζώων).
Θέμα: Εκβιάζει ο Δήμος Σερρών
Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,
Με νωπό ακόμη το μελάνι της υπογραφής σας επί του πρωτοκόλλου ορκωμοσίας σας και μολονότι η επανεκλογή σας θα σηματοδοτούσε – όπως ευαγγελίζεσθε – μια νέα αρχή για το Δήμο Σερρών, μετά λύπης μας πληροφορηθήκαμε μια εξαιρετικά δυσάρεστη εξέλιξη που σηματοδοτεί για ακόμη μια φορά την συγκυριακή αντιμετώπιση του προβλήματος των αδεσπότων ζώων. Με άλλα λόγια, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα εξελίσσεται ένας αγώνας δρόμου εκ μέρους του ΦΟΣ προκειμένου να επαναληφθεί και φέτος το πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων δικαιοδοσίας της περιοχής του Δήμου σας κι ενώ μέχρι πρότινος είχαμε την θετική ανταπόκριση των υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου σας, εντούτοις πληροφορηθήκαμε την αναίτια και άνευ αιτιολογίας αιφνιδιαστική απόφασή σας με την οποία ακυρώνετε το εν λόγω πρόγραμμα των προγραμματισμένων στειρώσεων αδέσποτων ζώων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου που θα διενεργούνταν από ευρωπαίους εθελοντές κτηνιάτρους στο μοναδικό νόμιμα αδειοδοτημένο κτηνιατρείο του Δήμου Σερρών. Σημειωτέον πως το πρόγραμμα αυτό δε θα κοστίσει το παραμικρό για τον Σερραίο πολίτη, τουναντίον θα απαλλάξει το Δήμο από μελλοντικές δαπάνες περισυλλογής ,σίτισης και φροντίδας των ζώων που συνεχώς πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο και ένα εκτενές πρόγραμμα στειρώσεων θα θέσει τα θεμέλια της οριστικής λύσης.
Όπως καλά γνωρίζετε, το πρόγραμμα αυτό το οποίο αποτελεί χορηγία της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης ΕΤΝ και του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών, πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία και πέρυσι, γεγονός που έγινε πανελληνίως γνωστό, κάνοντας το Δήμο Σερρών ως τον πρώτο στη Β. Ελλάδα, όπου αδειοδοτημένοι από το ΓΕΩΤΕΕ ευρωπαίοι εθελοντές κτηνίατροι στείρωσαν 531 αδέσποτα ζώα! Είναι επίσης πασίδηλο – ακόμη και σε παιδιά του δημοτικού – πόσο περισσότερο σε εσάς που έχετε την ιδιότητα του κτηνιάτρου, ότι οι στειρώσεις των αδέσποτων ζώων είναι κεφαλαιακής και θεμελιώδους σημασίας στην κατεύθυνση επίλυσης του προβλήματος του υπερπληθυσμού τους.
Το ίδιο λοιπόν αυτό πρόγραμμα με την ίδια ομάδα εξειδικευμένων κτηνιάτρων επρόκειτο να πραγματοποιηθεί και φέτος προς βοήθεια πολιτών και ζώων, από 7- 28 Σεπτεμβρίου στο κτηνιατρείο του δημοτικού κυνοκομείου, δράση για την οποία ενημερωθήκατε δυνάμει του με αριθμ.πρωτ.43635/4-8-2014 σχετικό έγγραφο του ΦΟΣ.
Δυστυχώς, για λόγους τους οποίους εσείς πολύ καλά γνωρίζετε και τους οποίους με την επιστολή μας αυτή θέτουμε προς γνώση των συμπολιτών σας αλλά και της λοιπής ελληνικής κοινωνίας, αρνηθήκατε το πρόγραμμα αυτό, «δικαιολογώντας» μάλιστα την αδικαιολόγητη κατά τα λοιπά απόφασή σας με το με αρ. πρωτ. 45721/21-8-2014 έγγραφό σας, όπου επιγραμματικά αναφέρετε πως δεν παραχωρείτε τις υποδομές του δημοτικού κυνοκομείου διότι πρόκειται να πραγματοποιήσετε στειρώσεις με δίκτυο Ελλήνων Εθελοντών Κτηνιάτρων!
Άραγε αυτός είναι ο πραγματικός λόγος της άρνησής σας..;
Επειδή:
ΠΡΩΤΟΝ: Η πραγματοποίηση στειρώσεων με το δίκτυο των εξαίρετων Ελλήνων Εθελοντών Κτηνιάτρων δεν αποτελεί λόγο άρνησης της συνεργασίας σας με τους Ευρωπαίους κτηνίατρους, καθώς ο δήμος Σερρών, όπως και κάθε δήμος της χώρα μας χρειάζεται κάθε είδους βοήθεια ιδιαίτερα όταν αυτή παρέχεται εθελοντικά και εντελώς δωρεάν σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης. Θα ήταν ευχής έργον το πρόγραμμα των Ελλήνων Εθελοντών Κτηνιάτρων να επακολουθήσει χρονικά ώστε οι δυο αυτές δράσεις να αποτελέσουν το αποφασιστικό εκείνο βήμα προς άρση της κατάστασης με τα αδέσποτα. Άλλωστε σε καμιά περίπτωση η εκτέλεση του ενός προγράμματος εθελοντικών στειρώσεων δεν συνεπάγεται την ακύρωση του άλλου προγράμματος, από την στιγμή που δεν συμπίπτουν χρονικά.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Εξάλλου, όπως εμείς πληροφορηθήκαμε κανένα πρόγραμμα και με κανένα δίκτυο Ελλήνων Εθελοντών Κτηνιάτρων δεν έχει προγραμματιστεί όπως ήδη ξέρετε για τη χρονική και προκαθορισμένη περίοδο (7 -28 Σεπτέμβρη) όπου θα πραγματοποιούνταν το πρόγραμμα των ευρωπαίων εθελοντών οπότε είναι αναληθής ο ισχυρισμός σας και άρα αστήρικτη, προσχηματική κι αδικαιολόγητη η άρνησή σας.
ΤΡΙΤΟΝ: Επειδή τόσο η κ. Πρόεδρος και η κ. Γ. Γραμματέας του ΦΟΣ, όσο και η νομική εκπρόσωπος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, άκουσαν εμβρόντητες δια στόματος ανώτερου διοικητικού στελέχους του Δήμου σας τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους ακυρώνεται αυτό το καθόλα σημαντικό πρόγραμμα για την ποιότητα ζωής των δημοτών σας και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας στην επικράτειά σας, λόγοι οι οποίοι ουδόλως έχουν να κάνουν με συντρέχον πρόγραμμα που δήθεν θα διεκπεραιωθεί από Έλληνες Εθελοντές αλλά αντιθέτως εξυπηρετεί καιροσκοπικές επιδιώξεις σας για απεμπλοκή των υπευθύνων από επικείμενη δικαστική κρίση – άραγε η άρνησή σας αυτή ενέχει στοιχεία πολιτικής πίεσης «για να ανακαλέσουμε όσες μηνύσεις εκκρεμούν στα δικαστήρια για ούτως ή άλλως αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα»..;
Με την παρούσα επιστολή λοιπόν σας ερωτούμε αν αληθεύει πως προτείνατε ΑΤΥΠΑ την ακύρωση της εις βάρος σας μηνυτήριας αναφοράς, η οποία έχει κατατεθεί από την Πανελλαδική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία και η οποία οδήγησε στην αυτεπάγγελτη δίωξη κατά υπευθύνων του Δήμου για μαζικές εγκαταλείψεις και εξαφανίσεις ζώων του κυνοκομείου, υπόθεση η οποία εκδικάζεται στις 11/9/14 ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, με αντάλλαγμα να πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα στειρώσεων στο Δήμο σας; Δηλαδή, με απλά λόγια, αληθεύει ότι επιδιώξατε, μέσω της άρνησής σας, μια παράνομη συνδιαλλαγή : προκειμένου να πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα στειρώσεων, το οποίο διακαiώς επιθυμούμε για το καλό της πόλης, εσείς επιλέγετε να κατοχυρωθείτε προκαταβολικά απέναντι στη δικαστική εξουσία που θα κληθεί σε λίγο καιρό να κρίνει επί των ως άνω μηνύσεων και θα διερευνήσει τυχόν ποινικές σας ευθύνες. Αυτή την επιδίωξή σας, αυτή τη συμφωνία – πακέτο που επιθυμείτε προφανώς και δεν θα την εκπληρώσετε έχοντας εμάς ως αντισυμβαλλόμενο μέρος, καθώς ξέρετε πολύ καλά ότι ουδέποτε εμπλακήκαμε σε τέτοιας φύσεως συμφωνίες και συνδιαλλαγές. Σας επισημαίνουμε κ. Δήμαρχε πως με αυτή την ενέργεια παραβαίνετε κατάφωρα την ισχύουσα νομοθεσία, που αναγνωρίζει τα προγράμματα στειρώσεων ως τον σημαντικότερο παράγοντα διαχείρισης των αδέσποτων επ΄ ωφελεία της δημόσιας υγείας και ασφάλειας, αλλά πέρα και πάνω από όλα στηλιτεύετε κάθε έννοια ηθικής, την οποία ως ηγέτης πρέπει να διαθέτετε!
Μήπως έχετε την εντύπωση πώς μπορεί κάποιος, ακόμη και ένας αιρετός άρχοντας εν προκειμένω, να θέτει εαυτό υπεράνω του νόμου;
Μήπως έχετε την εντύπωση πως μπορείτε να θέτετε όρους απόσυρσης νόμιμων ένδικων μέσων και βοηθημάτων που μετέρχεται η Ομοσπονδία μας προκειμένου να υπερασπιστεί τους σκοπούς και τους στόχους που υπηρετεί, εκβιάζοντας τον τοπικό σύλλογο εις βάρος μάλιστα της δημόσιας υγείας και της ευζωίας των ζώων του Δήμου σας;
Μήπως επίσης διακατέχεστε από τη βεβαιότητα ότι μπορείτε εσείς μόνος σας να αποφασίζετε και μάλιστα εκτός δημοτικού συμβουλίου για ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα 100.000 ευρώ, το οποίο στερείται ο δήμος Σερρών, χωρίς να υπάρχει κανείς απολύτως προφανής λόγος ήτοι για χρήματα τα οποία δεν εισρέουν στα δημοτικά ταμεία (για το σκοπό που εξυπηρετούν) καθιστώντας σας υπόλογο και υπεύθυνο των διαφυγόντων αυτών κονδυλίων;
Η ουσίας της ορκωμοσίας σας κ. Δήμαρχε δεν ήταν ένα γεγονός κάποιας χρονικής στιγμής που παρήλθε. Διά του όρκου σας αναλάβατε έναντι των πολιτών να αγωνισθείτε έναν αγώνα καλυτέρευσης αυτού του τόπου πέρα και έξω από συγκυριακές σκοπιμότητες. Είναι η καθημερινή επαλήθευση αυτού του όρκου μέσα από έργα και πολιτικές που σηματοδοτεί και το στίγμα της Δημαρχιακής Αρχής. Ως εκ τούτου, σας καλούμε να αναθεωρήσετε τη στάση σας ανακαλώντας την αρνητική σας απόφαση δίνοντας την ύστατη αυτή στιγμή τη δυνατότητα να πραγματοποιηθεί το φιλόδοξο, εφικτό και τόσο αναγκαίο πρόγραμμα στειρώσεων.
Μετά τιμής
Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (50 Σωματεία)και
Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή 130 Ζωοφιλικών Σωματείων.»


Άλλος ένας Δήμαρχος που έρχεται σε ρήξη με το φιλοζωικό σωματείο. Τυχαίο άραγε ?
Στο ίδιο χρονικά περίπου διάστημα ο Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος, έχει στείλει εξώδικο στον Δήμο Βέροιας καταγγέλλοντας το παράνομο πρόγραμμα στειρώσεων από αλλοδαπούς κτηνιάτρους.
Διαβάστε τι γράφει το παρακάτω άρθρο:
Εξώδικο του ΠΚΣ κατά του Δήμου Βέροιας για το παράνομο πρόγραμμα στειρώσεων.
Με εξώδικο του ο Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος κατά του δήμου Βέροιας καταγγέλλει το παράνομο πρόγραμμα στειρώσεων σε αδέσποτα ζώα, από αλλοδαπούς κτηνιάτρους.
Ο ΠΚΣ τονίζει πως οι κτηνιατρικές πράξεις θα πρέπει να λαμβάνουν χώρα εντός αδειοδοτημένων κτηνιατρείων, ώστε να αντιμετωπίζονται τυχόν επιπλοκές, ειδικά η στείρωση που είναι χειρουργική επέμβαση, καθώς και να υπάρχει μέριμνα για τη μετεγχειρητική διαχείριση του ζώου, σε αντίθετη περίπτωση κινδυνεύουν τόσο η υγεία των ζώων όσο και η δημόσια υγεία. Ο δήμος αντί για να συνεργαστεί με Έλληνες κτηνιάτρους, προσκαλεί αλλοδαπούς, με αποτέλεσμα να απαξιώνει τους ντόπιους κτηνιάτρους, αλλά και να επιβαρύνει και άλλο τον προϋπολογισμό, χρήματα που πληρώνουν οι δημότες, για την κάλυψη των εξόδων.

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΟΣ
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

 

Του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου, που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Χαλκοκονδύλη αρ. 15, που εκπροσωπείται νόμιμα δια της Προέδρου του.

 

ΠΡΟΣ
Το Δήμο Βεροίας που εδρεύει στην Βέροια, που εκπροσωπείται νόμιμα δια του κ. Δημάρχου αυτού.
Βέροια, 19-9-2014
Ήδη με προηγηθείσα ΑΝΑΦΟΡΑ μας, την οποία σας κοινοποιήσαμε και μέσω φαξ, σας έχουμε ήδη ενημερώσει αναλυτικά, σε περίπτωση, κατά την οποία τυχόν δε γνωρίζατε, αν και οφείλατε, για τις προβλεπόμενες διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας σχετικά με τη στείρωση, τη σήμανση και τον αντιλυσσικό εμβολιασμό αδέσποτων ζώων, όταν διενεργούνται από αλλοδαπό κτηνίατρο.
Η ευαισθητοποίησή μας προέκυψε μέσω φιλοζωικού σωματείου καί κτηνιάτρου συναδέλφου, ότι επίκειτο πρόγραμμα στειρώσεως, σημάνσεως και αντιλυσσικού εμβολιασμού αδέσποτων ζώων στην Βέροια και συγκεκριμένα στο χώρο του Δημοτικού Κυνοκομείου Βεροίας από ημεδαπό και αλλοδαπούς κτηνιάτρους υπό την αιγίδα και οργάνωση του Δήμου Βεροίας και φιλοζωικού Σωματείου της περιοχής.
Όπως, λοιπόν, σας έχουμε ενημερώσει με το ως άνω έγγραφό μας, οι στειρώσεις και οι αντιλυσσικοί εμβολιασμοί αποτελούν κτηνιατρικές πράξεις και πρέπει να λαμβάνουν χώρα εντός αδειοδοτημένων κτηνιατρείων, ώστε να αντιμετωπίζονται τυχόν επιπλοκές, σε αντίθετη περίπτωση κινδυνεύουν τόσο η υγεία των ζώων όσο και η δημόσια υγεία. Ιδιαιτέρως, η στείρωση ζώων (ωοθηκυστερεκτομή) είναι χειρουργική επέμβαση (απαιτεί γενική αναισθησία και λαπαροτομή, στην κοιλιακή χώρα του ζώου) και συνεπώς θα πρέπει να λαμβάνει χώρα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους (χειρουργεία), για να αντιμετωπίζονται τυχόν επιπλοκές, ενώ θα πρέπει επίσης να υπάρχει μέριμνα για τη μετεγχειρητική διαχείριση του ζώου.

 

Σύμφωνα, δε, με την ισχύουσα νομοθεσία, θα πρέπει:
α) οι όποιες κτηνιατρικές πράξεις να διενεργηθούν εντός κτηνιατρείου, δηλαδή εντός χώρου, όπου παρέχεται ιατρική περίθαλψη και νοσηλεία και διαθέτει άδεια ιδρύσεως και λειτουργίας σύμφωνα με το νόμο 604/77 και το ΠΔ 463/78. Τα κτηνιατρεία, σύμφωνα με το νόμο, ιδρύονται από φυσικά και νομικά πρόσωπα υπό την προϋπόθεση, ότι θα έχουν επιστημονικά υπεύθυνο κτηνίατρο.
β) Ο επιστημονικά υπεύθυνος κτηνίατρος, ο οποίος έχει την ευθύνη λειτουργίας του κτηνιατρείου φέρει τις υποχρεώσεις του άρθρου 5 και άρθρου 7 του ΠΔ 463/78, δηλαδή ενδεικτικώς να τηρεί βιβλία επιθεωρήσεως διενεργούμενων εμβολιασμών απολυμάνσεων, να αναφέρει μηνιαίως στην αρμόδια κτηνιατρική υπηρεσία εγγράφως τους εμβολιασμούς και να μεριμνά για την καθαριότητα των χώρων του κτηνιατρείου.
Σε περίπτωση, δε, κατά την οποία ο κτηνίατρος είναι αλλοδαπός υπήκοος χώρας μέλους Ε.Ε., έχει το δικαίωμα σύμφωνα με το άρθρο 9 του Ν.4039/2012 να πραγματοποιεί μόνο στείρωση, σήμανση και καταγραφή, και πάντως όχι αντιλυσσικό εμβολιασμό, εντός της ελληνικής επικράτειας, εφόσον συγκεντρώνει τις προϋποθέσεις νόμιμης άσκησης του κτηνιατρικού επαγγέλματος, σύμφωνα με τις ισχύουσες νομικές της ελληνικής νομοθεσίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Απαιτείται, δηλαδή, σύμφωνα με τα άρθρα 5, 6 και 7 του Προεδρικού Διατάγματος 38/ 2010 και την παρ. 5 του άρθρου 1 της υπ’ αρ. 165261/ ΙΑ΄/ 2010 Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Παιδείας – Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, οι αλλοδαποί κτηνίατροι να έχουν υποβάλει αίτηση και γνωστοποίηση των στοιχείων τους και των εγγράφων που αποδεικνύουν την επαγγελματική τους κατάσταση προς το ΓΕΩΤΕΕ, και το ΓΕΩΤΕΕ να έχει χορηγήσει άδεια προσωρινής και περιστασιακής παροχής κτηνιατρικών υπηρεσιών.
Ήδη, και μετά την πληροφόρησή μας, ότι κατά τη διάρκεια του ως άνω προγράμματος στειρώσεως, σημάνσεως και αντιλυσσικού εμβολιασμού αδέσποτων ζώων στο χώρο του Δημοτικού Κυνοκομείου Βεροίας θα παρίστατο ως επιστημονικά υπεύθυνος κτηνίατρος εντεταλμένος κτηνίατρος του ελληνικού Δημοσίου, δηλαδή κτηνίατρος, ο οποίος οφείλει να εργάζεται στην Υπηρεσία του τις ώρες άσκησης του προγράμματος, επανερχόμαστε με την παρούσα και σας θέτουμε προ των ευθυνών σας για την πιστή τήρηση της ως άνω νομοθεσίας.

 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
Διαμαρτυρόμαστε έντονα, διότι ο Δήμος Βέροιας, αντί να επιλέγει Έλληνες κτηνίατρους, προσκαλεί και συνεργάζεται με αλλοδαπούς κτηνιάτρους, με αποτέλεσμα, όχι μόνο να επιβαρύνει τον προϋπολογισμό των Δημοτών με την κάλυψη των εξόδων τους (οδοιπορικά, διαμονή, σίτιση κλπ), αλλά και να αμφισβητεί στην ουσία την επιστημοσύνη, την ακεραιότητα και το ήθος των Βεροιέων κτηνιάτρων, καθώς και την ευαισθητοποίησή τους για τα αδέσποτα ζώα του Νομού Ημαθίας.
Σας καλούμε να τηρήσετε πιστά την άνω νομοθεσία σχετικά με τη στείρωση, τη σήμανση και τον αντιλυσσικό εμβολιασμό αδέσποτων ζώων και
Σας προειδοποιούμε, ότι σε περίπτωση μη συμμόρφωσή σας με τις σχετικές προβλεπόμενες διατάξεις, θα αναγκαστούμε να προσφύγουμε στις αρμόδιες υγειονομικές, αστυνομικές και εισαγγελικές Αρχές, εφόσον ο ρόλος μας το επιτάσσει για την προστασία της δημόσιας υγείας.
Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής, με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας, να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς αυτόν, προς τον οποίον απευθύνεται προς γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρο το περιεχόμενο αυτής στη σχετική έκθεση επίδοσης.
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος

 

Ας θυμηθούμε τι έγινε τον Μάιο του 2011 για το θέμα του ΔΙΚΕΠΑΖ στην περιοχή του Σχιστού.
Εκεί η ΕΤΝ θέλησε να βοηθήσει στο τεράστιο πρόβλημα που υπήρχε.
Διαβάστε παρακάτω την επιστολή που έστειλε.
Επιστολή παρέμβασης για το ΔΙΚΕΠΑΖ από Γερμανική ζωοφιλική οργάνωση.

 

Γερμανική ζωοφιλική οργάνωση για την προστασία των ζώων σε ευρωπαϊκό επίπεδο έστειλε επιστολή παρέμβασης , όσον αφορά στο θέμα των καταγγελιών για την απαράδεκτη κατάσταση του Διαδημοτικού ΔΙΚΕΠΑΖ, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Φιλόζωων «Ο ΑΡΓΟΣ»...
Όπως επισημαίνεται από την Πανελλήνια Ένωση Φιλόζωων «Ο ΑΡΓΟΣ», υπήρξαν συνομιλίες με τους συνεργάτες τους στη Γερμανία και τις εκεί μεγάλες ευρωπαϊκές οργανώσεις και οι προσπάθειες ευόδωσαν. Αναφέρεται συγκεκριμένα :
"Η συγκεκριμένη οργάνωση που συνέταξε την επιστολή είναι μια από τις γνωστότερες Γερμανικές φιλοζωικές οργανώσεις με έργο και δράση σε διεθνές επίπεδο. Αρχικά μας έστειλε την συγκεκριμένη επιστολή για να την προωθήσουμε σε όλα τα ΜΜΕ και όποιες Αρχές κρίνουμε εμείς σκόπιμο. Η φιλοζωική Οργάνωση ΕΤΝ έχει σκοπό να κινήσει και άλλες διαδικασίες προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα στο ΔΙΚΕΠΑΖ και να φτάσει την έρευνα σε βάθος".
Υπάρχουν εκ μέρους μας κάποιες επιφυλάξεις ως προς τη Γερμανική ζωοφιλική οργάνωση ΕΤΝ, η οποία έχει επιδείξει μεν ενεργή δράση κατά των κακοποιήσεων, αλλά παράλληλα έχει καταγραφεί στη Γερμανία ως οργάνωση με ύποπτη πολυσχιδή επιχερηματική δράση. Η παρέμβασή της μπορεί να είναι θετική σε ευρωπαϊκό επίπεδο γενικά για τη σωτηρία και την ευζωία αδέσποτων κατοικίδιων , όπως στη συγκεκριμένη απαράδεκτη κατάσταση του ΔΙΚΕΠΑΖ στο Σχιστό. Ωστόσο, οφείλουμε να καταθέσουμε και μία άλλη πλευρά δράσης της σε συλλήψεις φορτίων της για παράνομες μεταφορές ζώων, έτσι όπως έχει καταγραφεί και καταγγελθεί στη Γερμανία.

 

Ποιά είναι η ΕΤΝ
http://animalspress.blogspot.com/2010/03/h.html
http://animalspress.blogspot.com/2010/04/16.html

 

Ακολουθεί η επιστολή :Telefon 022 45 / 61 90-0 e-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Vereinsregister 2454 Telefax 02245 / 61 90-11 www.etn-bonn.de Amtsgericht Siegburg Dresdner Bank Bonn BLZ 370 800 40 Kto: 0 214 243 000

 

May 5th, 2011
Animal shelter for strays Dikepaz
Dear Sir or Madam,
Being one of the biggest European organisations in the field of animal protection we receive an increasing number of reports on unacceptable conditions in the above mentioned animal shelter Dikepaz. Despite constant requests and complaints over the last few years no amelioration has taken place.
We do call upon you to immediately care for a livestock-friendly handling of the sheltered animals. This situation is clearly inadequate for a long-time EU Member State. The EU as well as the big tourist enterprises in Europe do already have the respective facts at their disposal.
Please collaborate with us in order to prevent Europe-wide protests against your municipalities which will go along with a boycott of tourists. We shall gladly offer our help with regard to the co-ordination. Trying to threaten and intimidate animal welfare activists cannot be a measure, only a collaboration in partnership will help the suffering animals.
Most of the complaints we receive refer to:
- untrained, anxious and brutal dog-catchers
- poor or often no medical care at all
- insufficient feeding up to lethal biting amongst the dogs
- weak dogs die of starvation in the enclosures
- enclosures are mostly closed so that the court stays clean
Telefon 022 45 / 61 90-0 e-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Vereinsregister 2454 Telefax 02245 / 61 90-11 www.etn-bonn.de Amtsgericht Siegburg Dresdner Bank Bonn BLZ 370 800 40 Kto: 0 214 243 000

 

- of late a prohibition for private persons to care for the dogs
- numerous cases of death “of unknown reasons”
- prohibition for animal welfare activists to feed the animals although the dogs die of starvation
- predominantly non-protected enclosures (heat in the summertime / coldness in winter)
- many dogs are deliberately described as being aggressive although this is not true (lots of contrary graphic material exists)
- why are the dogs not brought back to their former habitat after having been neutered instead of having to vegetate for months / years in the shelter?
- no medical treatment of leishmaniosis
- violation of legislative stipulation in numerous issues

 

We willingly are at your disposal with regard to a meeting and are looking forward to an answer of yours until May 27th, 2011 at the latest.
The ETN e.V. would like to help you and the animals but is not going to accept that innocent creatures have to suffer from unbearable living conditions.
Kind regards
Europäischer Tier- und Naturschutz e.V.
Dieter Ernst
- President -

 

H Γερμανική ζωοφιλική οργάνωση ΕΤΝ
και η ...πολυσχιδής δράση της

 

Η ΕΤΝ είναι μια γερμανική οργάνωση με πλούσια επιχερηματική δραστηριότητα, η οποία επισκέφθηκε την Ελλάδα με τα δώρα της για τα αδέσποτα τον εφετινό Ιανουάριο. Ήλθε στην Αλεξανδρούπολη και το Διδυμότειχο με τροφές και στειρώσεις για τα ελληνικά αδέσποτα.

 

Ποιά είναι η ΕΤΝ;

http://tierwelt-im-schatten.de/prominentetierfreunde/etn.html

 

Το άρθρο αυτό έχει ενδιαφέρον και δημοσιεύουμε την ηλεκτρονική αυτόματη μετάφραση του Google , από την οποία βγαίνει αρκετό νόημα και αρκετά συμπεράσματα για τη δράση της. Οι γνωρίζοντες γερμανικά μπορούν να δουν απευθείας το link. (Είναι τόσες πολλές οι πληροφορίες, τα sites και οι καταγγελίες που έρχονται καθημερινά, που είναι αδύνατον να δημοσιεύουμε πάντα τις ακριβείς μεταφράσεις των ξένων κειμένων).

 

Οι πληροφορίες μας

Να σημειωθεί από τις δικές μας πληροφορίες ότι η G.Jacoby ήταν η ιδρυτής του σωματείου Κιβωτός στην Κέρκυρα πριν πολλά χρόνια.

 

Η Τierhilfe korfu e.V. (πρόεδρος Uta Egelhard ) διάδοχος της Jacoby, είναι αυτή που τα τελευταία 7 χρόνια "ασχολείται" με τα αδέσποτα σκυλιά από την Κέρκυρα έχοντας την αποκλειστικότητα, αλλά και από την Πάτρα, την Αθήνα και πρόσφατα, μέσω των δύο νέων οργανώσεων που δημιουργήθηκαν από δικά της στελέχη, τις πόλεις Καρδίτσα, Τρίκαλα, Καβάλα .

 

Ποιά είναι η ΕΤΝ
"Πού είναι τα ζώα που διασώθηκαν;"

 

Η ETN ήταν αδελφή λέσχη της DTHW. Και οι δύο ήταν του Wolfgang Ulrich ως 1 Πρόεδρος σκηνοθεσία. (Frueher φιλανθρωπία ζώο Europaeisches)
Αργότερα Πρόεδρος Heinz Wiescher και Dieter Ernst (νυν Γενικός Διευθυντής) και επικεφαλής της καλής διαβίωσης των ζώων Hennef ήταν πιθανώς ήδη όλα υπό aktiv.Jetziger Ulrich Πρόεδρος Wolfgang Stephanow είναι (IG-Απέραντο) Ουγγαρία πρόνοιας. Siegurd Tenbieg, 2 Πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Γερμανίας λάτρεις των ζώων και τη συμβουλευτική επιτροπή της DTHW σήμερα (ζώο δράσης) είναι επίσης ένα παλιό σύντροφο Ούλριχ. Είναι σχεδόν όλα από μια φωλιά. Λέγεται ότι δεν ξεχνάμε Ursula Lohse (Πρόνοιας Division), το ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου των γερμανικών λάτρεις των ζώων.
Όλα τα ζώα παίρνονται μαζικά από το εξωτερικό. Dieter Ernst έχει εργαστεί για πολλά χρόνια με τον Robert Smith. Αυτό έχει ακόμη συνταχθεί σε ένα email σε ένα τουρκικό συνάδελφο, την καλή διαβίωση των ζώων, περί εξαγωγών με 1.800 σκυλιά από την Τουρκία. Dieter Ernst έγραψε στον δημοσιογράφο Christa Schechtl, Hennef ευημερία σε δύο χρόνια είχε μαζέψει 1.000 σκυλιά από την Κωνσταντινούπολη. Έπειτα, υπάρχουν τα σκυλιά από τη Ρουμανία, τη Σερβία, η Ισπανία .... Και τώρα η ιταλική εκστρατεία. Θα έχετε ακόμα όλα τα σκυλιά από την ιταλική Canile;
Και παρακαλώ, όπου όλοι μείνετε;
Αχ, μια σύνδεση που έχω ξεχάσει. Η Κιβωτός του Νώε Προώθηση σύνδεσης της Κρήτης. Πρόεδρος Wiescher είναι μέλος και η Κιβωτός του Νώε Κρήτης είναι εταίρος της ETN. Αυτό Θωμάς είναι ένα θάμνο στο Tieraerztepool της ETN. Θα μπορούσα να γράψω ακόμη πάρα πολύ γι 'αυτό. Βασικά είναι σαν έναν ιστό αράχνης, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό άκρο πάντοτε μεγάλη, αλλά στο κέντρο θα συναντήσουμε κάποια παλιούς φίλους.

 

Υπάρχουν δεσμοί με τις MWT - πράγμα που οδηγεί τον τρόπο, δεν μπορώ να πω ακόμα

Προσπάθεια δικαιολόγησης

 

Πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση στη Σαντορίνη - μετάδοση από το Μάιο 2007
Δοκίμιο με επεξεργαστή C. Lewis του Hessen3 Και WDR3

 

Ένα όμορφο καλοκαίρι - που ζουν και να επιβιώνουν χάρη στην Σαντορίνη από την Claudia Ludwig

 

Επιτρέψτε μου να ολοκληρώσω με ορισμένες παρατηρήσεις σχετικά με την ETN. Αυτό είναι στην πραγματικότητα η "διάδοχος" της Ευρωπαϊκής φορά τόσο αμφιλεγόμενη, και μάλιστα αποδεδειγμένα ανακριβείς εργασίας κοινωνικής πρόνοιας (ETHW). Στο ETN Vortand έχουν εδώ και αρκετό καιρό, τους νέους ανθρώπους, ειδικά ακτιβιστής των δικαιωμάτων των ζώων, τη στιγμή κατά την οποία οι εγκληματικές μεθόδους των προκατόχων τους, τίθενται σαν κλοιός, και έκανε δημόσια είτε δεν έχουν ή δεν ανήκουν (ακόμη) δεν είχαν κανένα απολύτως επιρροή. Δεδομένου ότι η νομική λεπτότητα της αλλαγής του ονόματος, κλπ. Έχει τελικά έχει ολοκληρωθεί και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τη χρηματοδότηση των παλαιών ETHWs, ο σύλλογος έχει βοηθήσει σε πολλές χώρες, γρήγορα και με επιτυχία στήριξε μια σειρά καλών έργων και οικονομικά. Μπορεί να μοιάζουν σοβαρά την καλή διαβίωση των ζώων!

 

http://www.kalliste.de/thera/hunde02.htm

 


ETN και Πανεπιστήμιο του Giessen
Σημειώστε τη συνεργασία ETN και το Πανεπιστήμιο του Giessen:

 

Πολλά / Casting / Αίγυπτος • Σε μια πρωτοφανή δικαιώματα των ζώων διάσωσης ζώων δράση που παρέχει η Ευρωπαϊκή ζώων και τη διατήρηση της φύσης Σύνδεσης (TEN) καθώς και οι κτηνίατροι και οι σπουδαστές από το Πανεπιστήμιο του Giessen, εκατοντάδες των αδέσποτων και των εκτρεφόμενων ζώων στην Αίγυπτο. Ο ταξιδιωτικός πράκτορας της TUI είχε ζητήσει από την οργάνωση την καλή διαβίωση των ζώων για βοήθεια.

 

«Ο ταξιδιωτικός πράκτορας της TUI κατέληξε σε μια έκκληση για βοήθεια σε μας," είπε ο Dieter Ernst της Ευρωπαϊκής ζώων και τη διατήρηση της φύσης Σύνδεσης (TEN), με έδρα το Μεγάλο μέρος κοντά στη Βόννη. Από την έναρξη του έργου γάτα ξενοδοχείο στο νησί Lanzarote διακοπές του, ο ταξιδιωτικός πράκτορας και την καλή διαβίωση των ζώων οργάνωση συνεργάζεται στενά. Έτσι TUI ενημερώνεται σχετικά με τη βάναυση δολοφονίες των αδέσποτων σκύλων σε ένα θέρετρο 80 χλμ. νότια της Χουργκάντα και το Magic Life Holiday Center. Ακόμα και ζώα όπως καμήλες, γαϊδούρια και άλογα σε μερικώς καταστροφική κατάσταση. Το Ευρωπαϊκό των ζώων και τη διατήρηση της φύσης σύνδεσης είπε, έθεσαν αμέσως την υποστήριξή του και η συνεργασία με το Τμήμα Μαιευτικής, Γυναικολογίας και Ανδρολογίας μεγάλων και μικρών ζώων, Justus-Liebig University Giessen σε δώδεκα ομάδα των κτηνιάτρων και των φοιτητών καθώς και επεξεργάστηκε ένα σχέδιο δράσης.

 

Ποιά είναι η ETN

 

http://www.live-pr.com/wolfgang-stephanow-zum-neuen-pr-sidenten-des-r1048396106.htm

 


07.02.2010 22:53:37 - Πολλά, 7.2.2010. Στις 6/2/2010, οι αντιπρόσωποι εκλέγονται από το Ευρωπαϊκό ζώων και τη διατήρηση της φύσης Wolfgang Stephanow του νέου Προέδρου της ETN.

 

Οι δραστηριότητες κυμαίνονται από διασχίζουν τη Γερμανία στην Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιταλία, Κροατία, Σερβία-Μαυροβούνιο, Ελλάδα, Μάλτα, Τουρκία, Ρουμανία, Μολδαβία, τη Βουλγαρία, την Ουγγαρία, την Ουκρανία, τη Ρωσία και την Ιρλανδία.
Goetz Bukenberger
Europaeischer των ζώων και της Φύσης σύνδεσης
Todtenmann 7 με 53.804 Much

 

Η Ευρωπαϊκή ζώων και τη διατήρηση της φύσης Σύνδεσης (TEN) ιδρύθηκε το 1990.
Στις Βρυξέλλες, σημειώθηκε τον Ιούνιο, μαζί με την ETN, και Bâldea
Ορθή μεταχείριση των ζώων Δρ Madeleine Martin μια κλήση στο υψηλότερο επίπεδο.
Η ETN συνεργάζεται με περισσότερες από 100 εθνικές και διεθνείς οργανισμοί-εταίροι των μεμονωμένων έργων στο χώρο του ξενοδοχείου.

 

Οι μεταφορές έστειλαν τα σκυλιά στο θάνατο ETN. Το φθινόπωρο του περασμένου έτους, σταμάτησαν ένα φορτίο ζώων από την Ισπανία και την Πορτογαλία . Την εποχή εκείνη ήταν 42 σκυλιά στο κύτος φορτίου ενός φορτηγού, που έχει σταματήσει η αστυνομία στο Offenburg. Τα ζώα ήταν ήδη 30 ώρες στο δρόμο και δεν έπρεπε . Gotz Bukenberger της Ευρωπαϊκής ETN των ζώων και τη διατήρηση της φύσης σύνδεσης στο παραδέχθηκε ότι στιγμή που το αυτοκίνητο ανήκει στον σύλλογο και θα πρέπει πραγματικά να είναι πολύ καιρό πριν αντικατασταθεί από ένα νέο όχημα. Το γεγονός της υπερφόρτωσης εκείνη τη στιγμή έχει σχολίασε ειρωνικός με την παρατήρηση ότι "χιλιάδες υπερφορτωμένα φορτηγά, θα προχωρήσουμε".

 

http://www.charitywatch.de/index.asp?id=989

 

Ο νέος ρόλος: αναφέροντες Ullrich του
Αφερεγγυότητας ανακτηθεί το υπόλοιπο ενεργητικό
των μεγάλων επενδυτών για Pattaya
Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, Henry ήταν αντιμέτωπη με μια Ferfers κενές ιδιοκτησίας μεταξύ Südpattaya και Jomtien. Το MBA ήταν τον Οκτώβριο του 2003 από το Επαρχιακό Δικαστήριο New Ulm έχει διοριστεί ως προσωρινός εκκαθαριστής των στοιχείων του ενεργητικού των 60 ετών Wolfgang Ullrich και ήθελε να γνωρίσει τον εαυτό του με την επιτόπου εξέταση των στοιχείων του ενεργητικού της γερμανικής κρατουμένων.
Με 12.000 τετραγωνικών μέτρων μεγάλη περιοχή σε Pattaya μεγάλων επενδυτών Wolfgang Ullrich είχε προγραμματιστεί με άλλους χορηγούς, μια πολυτέλεια ανώτερος κατοικίας. Ο καταπράσινος παράδεισος εκθειάζουν ως κατοικημένη πολυκατοικίας εξακολουθεί να περιμένει για την ολοκλήρωσή της. Στις αρχές του 2001 είχε ζητήσει ο εισαγγελέας του Μονάχου II για το κτίριο έξι ορόφων για την κατάσχεση. Η νέα ανάπτυξη θα πρέπει να χρηματοδοτείται με εισφορές μελών και δωρεές των καλόπιστων φίλων ζώων.
Wolfgang Ullrich καταδικάστηκε τον Απρίλιο του περασμένου έτους στο Μόναχο για απιστία σε δώδεκα χρόνια φυλάκιση, άσκησε έφεση η ετυμηγορία, μετά την αναθεώρηση, και επί του παρόντος βρίσκεται σε φυλακή της Bad Reichenhall.

Μετά την έγκριση του περιφερειακού δικαστηρίου του Μονάχου II Ullrich ψε κατά τα έτη 1994 με 1999 περίπου 21 εκατομμύρια σημεία σε Ταϊλάνδης λογαριασμούς του. Ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων που επενδύονται σε εστιατόρια (Βαυαρία House), σε μπαρ (Drop Inn), ακίνητα και επιχειρήσεις. Κυρίως οι επενδύσεις που είχαν καταχωρηθεί στο όνομα της Ταϊλάνδης φίλη Rosarin του Chaiyasant.

Δύο εκατομμύρια ευρώ, έτσι λέγεται το δελτίο τύπου του γερμανικού συλλόγου λάτρεις των ζώων ", που εδρεύει στο Augsburg, Ullrich θα έχουν μεταφερθεί σε φίλους, όπως η γερμανική ζουν σε Pattaya Metzger Latawiec Dieter (χοίροι Dieter"). Οι φίλοι του τότε συνεδρίαση στις φυλακές της Μπανγκόκ θα πρέπει Ullrich δήθε δωροδοκία δικαστών και αστυνομικών. 

Εκκαθαριστή από το δικαστήριο ήταν Χένρι Ferfers Ταϊλάνδης κατασχεθέντων περιουσιακών στοιχείων που για μια παράφραση. Σε δικαστικό κύκλους, θεωρείται αμφίβολο αν θα ακολουθήσουν οι τράπεζες της Ταϊλάνδης με την οποία η γερμανική θα εξακολουθούν να κατέχουν λογαριασμούς με τα εκατομμύρια των περιουσιακών στοιχείων, σύμφωνα με τις οδηγίες της γερμανικής σύνδικο πτώχευσης. Επίσης Rosarin Chaiyasant θα απορρίψει τυχόν αξιώσεις.

 

Ullrich έχει περάσει το καταχράστηκαν τα χρήματα δεν ήταν μόνο στην Ταϊλάνδη. Στη Μαλαισία, αυτός μετράει ως μέτοχος πλειοψηφίας στους επενδυτές κάθε δεσμευτικό παράγοντα, και στο Τέξας (ΗΠΑ), είναι συν-ιδιοκτήτης ενός εργοστασίου πλαστικών παλετών. Πόσον οι εταιρείες, πολλές από τις οποίες προήλθε μετά την κράτηση Ullrich στη χρηματοπιστωτική κρίση, εξακολουθούν να είναι άνευ αξίας, έχει αμφισβητηθεί.
Από την έναρξη της διαδικασίας αφερεγγυότητας μπορεί να διαθέτει κρατουμένων δεν τη συγκατάθεση του Henry Ferfers δεν υπερβαίνει τα περιουσιακά στοιχεία της, ή σχετικά με τους λογαριασμούς του. Η διαδικασία για να επεκτείνει την Ταϊλάνδη και την Ελβετία, όπου Ullrich θα έχει περισσότερους λογαριασμούς.

 

Η διαδικασία αφερεγγυότητας που κινήθηκε από το φόρο Gunzburg, που έχουν παραμείνει σε μεγάλο βαθμό αναποτελεσματική κατά την περίοδο από Απρίλιος 1999 με Νοέμβρη 2002, σχεδόν 30 από την καταχώριση της εξασφάλισης υποσχέσεις και τις υποθήκες. Η εφορία απαιτεί Ullrich φορολογικών οφειλών, ύψους περίπου 45 εκατ. ευρώ. Μέχρι το 1999 ευρωπαϊκών συλλόγων με επικεφαλής τον Ullrich γερμανική φιλανθρωπική οργάνωση των ζώων (DTHW) και των ζώων και προστασίας του περιβάλλοντος Bund-(TEN) σε 2,4 και 23,4 εκατομμυρίων ευρώ αξιώσεις αποζημίωσης λόγω της υπεξαίρεσης κεφαλαίων club.

 

Σαλέ Ullrich στη βαυαρική Ziemetshausen με 450 τ.μ. καθιστικό, πισίνα και σάουνα ήταν τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους πωλούνται μόνο 230.000 ευρώ. Το σπίτι ήταν άδειο και έδειξαν σημαντικές δομικές ζημιές. Τα έσοδα δημοπρασία παραδέχθηκε ο φόρος Günzburg.

Ακόμη και αν Henry Ferfers ανακτηθούν όλα τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία, αναμένεται να παραμείνει τίποτα δεν Ullrich. Επιπλέον, οι απαιτήσεις των πιστωτών είναι πολύ υψηλό.

 

Γερμανικά λάτρεις των ζώων, ο σύλλογος συνεχίζει να γράψει για, Ullrich θα βρεθεί έτσι μετά την αποφυλάκισή του στο ρόλο του ικέτη και πάλι, αυτός ίσως να είχε ζητήσει Ταϊλάνδης φίλη του για βοήθεια. "Είτε αυτός σε Rosarin, η οποία παρατηρείται ήδη σε μια νέα, πολύ νεότερη εταιρεία, η επιτυχία μπορεί να αμφισβητηθεί επειδή Rosalind περιγράφεται επίσης από τους φίλους ως ένα τυπικό της Ταϊλάνδης, σας μεταφέρει, αλλά θέλει να παραδώσει," δηλώνει ότι τελικά το Press release.

 

• • •
Δικαστήριο είδε διαφθορά έχει αποδειχθεί
Ποινικό δικαστήριο της Μπανγκόκ έχει κλείσει άλλο κεφάλαιο στην υπόθεση "Wolfgang Ullrich." Οι δικαστές είπε Likhit Mukda δωρεάν, το 1998, έχουν λάβει από τους φίλους των επιχειρήσεων αυτών των ημερών στη φυλακή συνεδρίαση Γερμανοί οκτώ εκατομμύρια δωροδοκήσει μπατ. Ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης είχαν αναφέρει στις αρχές του 1999, το πρώην μέλος του Συμβουλίου από Phichit θα έχουν αγοραστεί πλαστών εγγράφων, τον Δεκέμβριο του 1998 με την πρόσβαση στο κρατούνται Wolfgang Ullrich. Ο ιδιαίτερος γραμματέας του τότε υπουργού Εσωτερικών sanan Kachornprasart Ullrich φέρεται να έχει υποσχεθεί να πληρώσει ένα μεγάλο ποσό της ελευθερίας. Likhit Mukda συνελήφθη αμέσως και αργότερα ελεύθεροι με εγγύηση από τις ερευνητικές κράτησης. Οι δικαστές του Μπανγκόκ Ποινικού Δικαστηρίου αιτιολογημένη ότι αθώωση τους, τα αποδεικτικά στοιχεία που προσκόμισε η ποινική δίωξη δεν ήταν επαρκείς για μια μίζα, δεν θα υπάρξει μάρτυρες και οι λογαριασμοί των Likhit Mukda, το ποσό αυτό δεν είχε καταβληθεί. Όταν ρωτήθηκε για την αθώωση του από τα μέσα ενημέρωσης σε δεύτερη μοίρα για την ποινική δίωξη, οι πολιτικοί είπε: «Θα είχε πολιτικά κίνητρα."

http://www.der-farang.com/?article=2004/20/wolfgang

 

Οι μπράβοι

Ζώων τοποθετήσεις 

Στο καταφύγια των εταίρων μας, πολλά ζώα που περιμένουν για ένα νέο σπίτι. Στην αύξηση της σαφήνειας, πρέπει να ομαδοποιούνται τα ζώα σύμφωνα με τις αντίστοιχες ομάδες και οργανώσεις που προσφέρουν.
Εάν θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα ζώα, τότε θα αναλάβει τις οργανωτικές λεπτομέρειες της μεταφοράς στη Γερμανία. Όλα τα ζώα που εξετάστηκαν από το κτηνιατρικό ειδική εξέταση αίματος για μολυσματικές ασθένειες στην περιοχή της Μεσογείου, κατά επεξεργασία των εξωτερικών και εσωτερικών παρασίτων,, εμβολιασμένα, και έξι φορές σε ηλεκτρονική πινακίδα, οπότε η αναγνώριση των ζώων ανά πάσα στιγμή.
Αν ενδιαφέρεστε για ένα από τα "παιδιά μας πρόβλημα», η οποία μπορεί να απαιτηθεί αυξημένη ιατρική φροντίδα, είπε η ETN σύνδεσης διατεθειμένη επίσης τακτικές και μακράς διάρκειας επιχορηγήσεων την εξασφάλιση των αναγκαίων θεραπειών.

 

http://www.tierheim-bad-karlshafen.de/contents/tiervermittlung/tiervermittlung.htm

Ορισμένοι δήμοι έχουν υπογράψει συμβάσεις με τους εταίρους μας για να βοηθήσουμε τα ζώα 

Γιος Reus να μην αφήσει ή ακόμη και να σκοτώσουν. Πώς το ETNPartner
"SOS των ζώων" νοείται κάθε ταμείο εισφοράς και το δήμο της Calvia και των ζώων σε
ακόμη έκτακτης ανάγκης από Son Reus. Και ο σύλλογος Ajucan επίσης ETN εταίρος έχει την
ίδιες ρυθμίσεις κατά την έννοια των ζώων με δύο άλλες κοινότητες
Μαγιόρκα χτύπημα.
Και έτσι ήταν ήδη στις 15 Μαρ 2005 Bâldea την οργάνωση-ομπρέλα, μία
Συγκέντρωση των έντεκα ομάδων καλή διαβίωση των ζώων και των οργανώσεων στη Μαγιόρκα.
Baldea, η οποία cofounded από τον συνεργάτη μας, "SOS ζώων"

http://www.menschenfuertiere.de/images/stories/ETN/herrenlos.pdf

Συνεργών - ενεργητική ή παθητική --

http://www.tieraerzte-pool.de/tieraerztepool/startseite/interview-mit-thomas-busch.html

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!! ETN italia bella δράσης 

Παρακαλώ βοηθήστε με την υπογραφή σας Bella Italia, la dolce vita ....... την κόλαση σκυλιά για εκστρατεία γη της καλής διαβίωσης των ζώων τους εταίρους μας ETN.
http://www.etn-ev.de/temp/explorer/files/phpPETITION/phpPETITION/

Masthead PDF Εκτύπωση Correo electrónico

Pro Gat Ampuria 

Asocación protección de animales
Apartado de Correos 260
17487 Empuriabrava
Ισπανία

Ανήκουν στο ETN / κοντά σε αυτόν

Συνεργαζόμαστε στενά με τους συλλόγους: Γάτες Βοήθεια Neuwied eV - Euskirchen eV Πρόνοιας - Animal Welfare Münstereifel eV 

Streunerherzen.de - Ευρωπαϊκό ζώων και τη διατήρηση της φύσης σύνδεσης
Αρχική - ζώα που έχουν ανάγκη-Bruehl Monika Kemp
Ζώα-in-κινδύνου, Brühler SPCA, ζώων τοποθέτηση της κας Kemp, σκύλους και γάτες που ψάχνει για ένα σπίτι, βρέθηκαν τα ζώα συντροφιάς από Erftkreis, κουνέλια και ...
www.tiere-in-not-bruehl.de/

Bettina Kowalewski 

http://www.itvgrenzenlos.de/aktuelles/aktuell.html
IGGrenzenlos τώρα Πρόνοιας Project eV Ουγγαρία
24. Ιανουάριο του 2010 ... Εξ ονόματος της ETN W. Stephanow ταξίδεψε μαζί με τον πρωταγωνιστικό ... Ο Σύλλογος Animal Welfare Project Ουγγαρία ev "από το φόρο ...
www.interessengemeinschaft-grenzenlos.de/
Σύνδεσης για να βοηθήσει προβληματικές ζώα eV
Από το Μάρτιο του 2007, η ένωση μας είναι επίσημα μέλος της Ευρωπαϊκής ζώων και την προστασία της φύσης Ομοσπονδίας (TEN). Έτσι οχυρωμένη από τους συλλόγους μέλη της μπορούν να ...
www.verein-notleidende-tiere.de/aktuell.html

 

Σύνδεσμοι

 

ETN ανατεθεί η καλή μεταχείριση των ζώων, Πριγκίπισσα Maja von Hohenzollern.
02.11.2009 16:42:50

(ΠΠ) σε χρηματικό βραβείο πηγαίνει στο Βερολίνο "HundeDoc.

Κολωνία / Πολλά, 2 Νοεμβρίου 2009. Στις 2 Νοεμβρίου 2009, το Ευρωπαϊκό ζώων και τη διατήρηση της φύσης Σύνδεσης (TEN) Princess Maja von Hohenzollern ETN ανατεθεί η καλή μεταχείριση των ζώων. Τιμήθηκε για εξέχοντα δικαιώματα των ζώων της παγκοσμίως χρησιμοποιούν για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ζώων. Τους χρηματικό έπαθλο των € 2.500 δώρισε Princess Maja von Hohenzollern το έργο του Βερολίνου "HundeDoc. Τα ζώα των αστέγων της νεολαίας και των νέων ενηλίκων μανδαλωμένη από την HundeDoc Jeanette δωρεάν ιατρική περίθαλψη επί τόπου.

 

http://www.presseanzeiger.de/meldungen/vereine/306187.php

http://www.sachspenden-gesucht.com/43.html

 

Bettina Kowalewski

 

HTTP://WWW.TIERSCHUTZ-UNGARN.DE/IMPRESSUM.PHP
Περιοχή ευθύνης: Το αποτύπωμα ισχύει μόνο για το Διαδίκτυο στη διεύθυνση: http://www.ig-grenzenlos.de/, grenzenlos.d http://www.interessengemeinschaft/,
www.tierschutzprojekt-ungarn.de, www.tierrettung-ungarn.de, www.tsp-ungrn . com,
www.tierschutzprojekte.de, www.tierschutz-έργο-ungarn.de

 

1. Πρόεδρος Wolfgang Stephanow
Δήλωση: Παράθεση: * Υπάρχουν μόνο τα ζώα για να Γερμανίας άσκησε συμφωνηθεί κατάλυμα εδώ.

 

Τι σημαίνει αυτό;
Ακόμη γερμανική προωθήσει τα σπίτια και τα καταφύγια θεωρούνται υποσχέθηκε σταθερό κατάλυμα.
Έτσι, η μαρτυρία του κ. Stephanow δεν wert6 το χαρτί στο οποίο είναι γραμμένο στο πόδι.
ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟ ΣΤΡΟΦΙΓΓΕΣ

 

http://www.aktiv-fuer-tiere.com/Tarragona_September_08.html
ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

 

http://www.rumaenientierhilfe.de/aktuelles/1006/1006.htm

Σκύλος μεταφορά σε ένα κλειστό κουτί!

http://tierwelt-im-schatten.de/prominentetierfreunde/index.html#042db69d2b0f4f86a

 

Παράνομες εισαγωγές κατοικίδιων στη Γερμανία

 16.2.2010. Συνελήφθη παράνομο βαν από τη Σλοβακία με 62 σκύλους και γάτες

Αναφέρεται και η ΕΤΝ σε παράνομες μεταφορές εισαγόμενων ζώων

Petwatch - Lobby für Hund und Halter - Hund und Gesellschaft

http://petwatch.blogspot.com/2010/02/der-handel-mit-nothunden.html

 

Στις 16 Φεβρουαρίου 2010 , συνελήφθη στην περιοχή της Νυρεμβέργης ένα van από τη Σλοβακία με 62 σκύλους . Έγιναν έλεγχοι από την Αστυνομία και τις κτηνιατρικές υπηρεσίες και ανακαλύφθηκαν κυρίως κουτάβια (retrievers, Labradors, γαλλικά μπουλντόγκ , γατιά , σε κλουβιά περίπου 8 τετρ..μέτρων, όπως ανέφερε η εφημερίδα Hilpotsheimer . Τα ζώα δεν μπορούσαν ούτε να μετακινηθούν ή να σηκώσουν το κεφάλι τους, είπε...

 

ο Mark King, διευθύνων σύμβουλος της Cruelty to Animals Νυρεμβέργη-Fürth eV.Tα σκυλιά είχαν εισαχθεί μέσω των ισχυρισμών των οργανώσεων προστασίας των ζώων, για να «διασωθούν στη Γερμανία» . Ο Marcus King κάνει λόγο στο κείμενο για κερδοφόρες επιχειρήσεις (Nothunde) , κάποιες φιλοζωικές οργανώσεις που εδρεύουν στη Γερμανία και συνεργάζονται με την Ανατολική Ευρώπη. Στην πραγματικότητα, λέει, πρόκειται για οργανωμένη «μαφία», που εκμεταλλεύεται κουτάβια από την Ανατολή , από εκτροφεία σκύλων , που στη συνέχεια τα πωλούν στη Γερμανία.
Πίσω από τις εν λόγω μεταφορές, συμπεριλαμβάνεται και η ETN Το συμβάν στη Νυρεμβέργη ρίχνει φως και στην πλευρά της καλής διαβίωσης των ζώων στη Γερμανία, που εισάγει σκύλους όχι μόνο από την Ανατολική Ευρώπη και από τη Νότια Ευρώπη , αλλά και τις Κανάριες Νήσους. Για τους αμύητους είναι μία καλή πρωτοβουλία, αλλά υπάρχει ολόκληρο επιχειρηματικό μοντέλο και εμπόριο, φυσικά με τη συνεργασία του διαδικτύου και πολύ επιθετική διαφήμιση για τις πωλήσεις ζώων,
με δραστηριότητες συλλογής κεφαλαίων και εκπροσώπους. Ο Marcus King υπολογίζει το κέρδος σε US $ 200 ανά εισαγόμενο σκύλο. Στα 62 σκυλιά στριμωγμένα , στη Νυρεμβέργη, υπολογίζεται κέρδος € 12,400 μόνο με τις μεταφορές.
Στη συνέχεια μιλάει για τους κινδύνους προσαρμογής του ζώου στη «στριμωγμένη» από ζώα Γερμανία και στο στρες των ζώων από τις κακές μεταφορές και την ταλαιπωρία τους.

 

Εντωμεταξύ στην ιστοσελίδα «adespoto.gr» βρήκαμε κατά την έρευνα μας την παρακάτω δημοσίευση ενός πολύ ενδιαφέροντος θέματος το οποίο μας «θορύβησε» λίγο.
Βοσνία,Πολωνία,ΠΓΔΜ: Παράνομο κύκλωμα εμπορίας ζώων εκμεταλλεύεται Γάλλους και Γερμανούς φιλόζωους.
Ως adespoto.gr έχουμε ακούσει, διαβάσει και δει πολλά και διάφορα για τις υιοθεσίες στο εξωτερικό. Έχουμε φιλοξενήσει και απόψεις ανθρώπων γι αυτό το θέμα αλλά και ιστορίες ζώων που υιοθετήθηκαν και ζουν ευτυχισμένα στο εξωτερικό, όταν κανένας Έλληνας δεν ενδιαφέρθηκε να τα υιοθετήσει. Ένας ενεργός φιλόζωος, ο Αλέξανδρος Σ. τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ, μας ενημέρωσε για ένα Γερμανικό video που δημοσιεύτηκε από ελληνική σελίδα για τα αδέσποτα στον Βόλο. Ο διαχειριστής αυτής της σελίδας (άγνωστο το ποιός είναι) σχεδόν καθημερινά τίθεται κατά των υιοθεσιών στο εξωτερικό για πολλούς και διάφορους λόγους, πολλές φορές με υβριστικά σχόλια για Γερμανούς και Έλληνες που συνεργαζόνται με Γερμανούς, κάνοντας λόγο για ''παράνομο εμπόριο των φιλοζωϊκών σωματείων''.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ούτε λίγο ούτε πολύ υποδεικνύει το video αυτό ως απόδειξη ότι τα ζώα που πάνε στη Γερμανία δεν πάνε για υιοθεσία αλλά πωλούνται, για άλλους σκοπούς.
Αναφέρει για το βίντεο:
Des ta ta chlia sas olooi!!!!......Mathame na stelnoume skilia sti germania. Edo ta apotelesmata.''
Εκ πρώτης όψεως και για κάποιον που δεν γνωρίζει Γερμανικά, όπως και εμείς, λόγω των εικόνων μπορεί εύκολα να πειστεί ότι υπάρχει σίγουρα κάτι βρώμικο..
Η εμμονή που έχουμε δει ορισμένων ανθρώπων με το θέμα των υιοθεσιών στο εξωτερικό παραπλανά πολλές φορές τους άπειρους, απλούς φιλόζωους, αφού χωρίς πραγματικά αποδεικτικά στοιχεία κάποιου εγκλήματος κατά των ζώων αλλά με αόριστες καταγγελίες, φωτογραφίες από την...Κίνα και γενικώς από πειραματόζωα - που δυστυχώς υπάρχουν και θα υπάρχουν σε όλο τον κόσμο, ακόμα και στη χώρα μας- και άλλα τεχνάσματα προσπαθούν να πείσουν με απλά λόγια, όπως το έχουμε καταλάβει εμείς ως adespoto.gr, ότι:

 

<<ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ (ή κάποια από αυτά) ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ/ΠΟΝΗΡΟΥΣ/ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝ ΖΩΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΕ ΑΛΛΑ ΔΗΘΕΝ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ Ή ΓΟΥΝΕΣ Ή ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ.>>

 

Ο ρατσισμός για τους ''Γερμανούς και τον Χίτλερ'' ή για τους ''κρύους Βρετανούς'' και η ξενοφοβία, τους κάνει να ξεστομίζουν απίστευτα λόγια που μας αφήνουν άφωνους ενώ παράλληλα μας αηδιάζουν με τον τρόπο που προσπαθούν να πείσουν ότι κάτι περίεργο συμβαίνει. Κάποιος που θέλει να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για ένα θέμα συνήθως μιλά ευγενικά, προβάλλει στοιχεία και διαμαρτύρεται στις αρχές. Δεν αρκείται σε ανώνυμες σελίδες στο facebook, σε blogs ή συζητήσεις μεταξύ ομοίων, σωστά;
Αν δε τους ''στριμώξεις'' και τους δέιξεις αποδεικτικά στοιχεία υιοθεσιών (πχ φωτογραφίες), χωρίς αντίτιμο φυσικά, με ανάπηρα ή υγιή ζώα που ζουν ευτυχισμένα σε οικογένειες της Γερμανίας ή άλλων χωρών, απαντούν ότι μπορεί οι φωτογραφίες να είναι..ψεύτικες ή το ζώο να γίνεται πειραματόζωο μετά από 6 μήνες που δεν το ''αναζητά'' κανείς πια.
Ακόμα, έχουν ισχυριστεί ότι μπορεί τα ελληνικά φιλοζωϊκά σωματεία να πέφτουν ... θύματα των παράνομων κυκλωμάτων των ''κακών''Γερμανών, Δανών ή άλλων και ενώ νομίζουν ότι στέλνουν τα ζώα εκεί για υιοθεσία, αυτά τελικά να καταλήγουν σε εργαστήρια πειραματόζωων ή σε χασάπηδες...Ισχυρά επιχειρήματά τους δε άλλα εγκλήματα που γίνονται στις χώρες αυτές, όπως για παράδειγμα η σφαγή της φώκιας στον Καναδά για την οποία οι ίδιοι οι Κανδοί φιλόζωοι διαμαρτύρονται!...
Όλα αυτά τα έχουμε δει γραμμένα κατά καιρούς σε σχόλια κάτω από το έργο φιλοζωϊκών σωματείων, στο facebook, σε blogs κ.α. και μπορεί εύκολα κανείς να τα βρει αν ''googlάρει'' θέματα σχετικά με τις υιοθεσίες και τα πειρματόζωα στο εξωτερικό.
Οι ανυπόστατες κατηγορίες στηρίζονται σε φήμες για υπάρχοντα κυκλώματα που εκμεταλλεύονται τα ζώα εμπορικά, συνήθως τα καθαρόαιμα και καταλήγουν λανθασμένα να δυσφημούν εθελοντές που θυσιάζουν προσωπικό τους χρόνο, κόπο και χρήμα για να σώζουν κυριολεκτικά ζώα, είτε τους βρίσκουν οικογένεια στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό. Τους έχουν πει ευθαρσώς ''παράνομους εξαγωγείς ζώων'' όταν πολλές φορές οι ίδιοι είναι φιλόζωοι μόνο στα λόγια ή συλλέκτες, κατά της στείρωσης όπως μερικοί που έχουν ιδιόκτητα πρόχειρα καταφύγια. (Όσοι γνωρίζουν, καταλαβαίνουν).
Για να επιστρέψουμε όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση και το video αυτό. Ζητήσαμε τη βοήθεια έμπειρης φιλόζωης, που ασχολείται με τα αδέσποτα στην Ελλάδα, με υιοθεσίες στη Γερμανία και σε άλλες χώρες του εξωτερικού και που γνωρίζει Γερμανικά. Παρακάτω παραθέτουμε μετάφραση που έκανε, των όσων ακούγονται στο video για όσους ενδιαφέρονται αλλά συμπερασματικά αυτό που δείχνει το video είναι το εξής:

 

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΖΩΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΣΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΖΩΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ.
ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΗΡΑΝ ΔΥΟ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΑΡΡΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΝ
ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ. ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΤΟ AKTION TIER, ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΝ ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΜΠΑΟΥΕΡ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΨΥΧΩΝ.
ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΩΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΟ VIDEO ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ''ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ'' ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΡΟΠΟ ΦΙΛΟΖΩΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ή ΟΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ Ο ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙ ΑΥΤΑ....
Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟ Ή ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΖΩΩΝ, ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΗΜΙΑΙΜΩΝ Ή ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

 

Το κύκλωμα είναι μια παραλλαγή άλλων κυκλωμάτων που φτάνουν στην Ελλάδα, με παράνομο εμπόριο που γίνεται από όλες τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης προς άλλες χώρες, και προς την Ελλάδα δήθεν καθαρόαιμων ζώων που εισάγονται και πωλούνται πολλές φορές και νόμιμα από pet shops ή αγγελίες εμπόρων!-Αναλυτικά στο adespoto.gr εδώ για τα puppy mills και τις παράνομες εισαγωγές/πωλήσεις ζώων, όπως έχει γράψει και η Spiegel για το υπαίθριο παζάρι ζώων. OXI ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ. Όπως το άθλιο παζάρι μας στο Σχιστό!!!!Γιατί λοιπόν όλοι αυτοί που αντιτίθενται στις υιοθεσίες στο εξωτερικό αγνοούν αυτά τα αίσχη που συμβαίνουν καθημερινά στη χώρα μας και κατηγορούν τους φιλόζωους εθελοντές σωματείων που κάνουν χρόνια έργο με αποδείξεις ως παράνομους εξαγωγείς;

 

Ακόμα ένα θέμα που διαβάσαμε κατά την έρυνα μας σε ένα blog ήταν και αυτό σχετικά με τις παράνομες αποστολές ζώων στο εξωτερικό της Αννίτας Κασσιμάτη.

Αποστολές ελληνικών αδέσποτων ζώων στην Ευρώπη
Απαντήσεις στα ερωτήματα
της Αννίτας Κασσιμάτη
Προκαλώ αυτόν που βάζει όριο στην ελευθερία του λόγου και απειλεί με την δικαιοσύνη, να πάει όλους εμάς που τον αμφισβητούμε και του λέμε ότι λέει ψέματα.
Αν έχει τα κότσια βέβαια. Γιατί πιο θρασύδειλους ανθρώπους, από αυτούς τους «φιλόζωους» που κραυγάζουν σε αυτό το μπλοκ, δεν έχω γνωρίσει.
Έχω μπει σε πολλά φιλοζωικά σωματεία και καταφύγια, έχω δει πολλά, έχω καταγράψει πολλά.
Αποδείξεις υπάρχουνε ακόμη και για τον πιο άσχετο με τα φιλοζωικά.
Αρκεί να ξέρει τι ακριβώς να διαβάσει...
Λοιπόν για να τελειώνουμε, γιατί η χυδαιότητα και η προκλητικότητα σας δεν έχει όρια.
1. Να παραδεχθούμε ότι η τιμή που αναγράφεται δίπλα σε κάθε αδέσποτο σκύλο είναι τα έξοδα του σκύλου που κάνατε. [αιματολογικές εξετάσεις, εμβόλια, στείρωση, τσιπάκι, διαβατήριο, εισιτήριο για το αεροπλάνο]. Σύνολο περίπου 545 ευρώ.
Άρα τα 250-350 ευρώ που αναγράφονται δίπλα από κάθε σκύλο είναι λίγα.
Ή είστε τόσο ελεήμονες που τα υπόλοιπα τα βάζετε εσείς για κάθε σκύλο που όπως λέτε είστε τόσο φτωχοί ή κάτι άλλο συμβαίνει. (Το γνωρίζω αλλά δεν θα το αναφέρω στην παρούσα στιγμή).
2. Το κάθε καταφύγιο στην Γερμανία, κάνει εράνους για κάθε αδέσποτο που εσείς μαζεύετε, αναφέροντας μια δακρύβρεχτη ιστορία, και τα ποσά φθάνουν μέχρι και τα χίλια ευρώ το λιγότερο. ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΚΥΛΟ!!!!!!! Χώρια η τιμή που αναγράφεται δίπλα σε κάθε σκύλο.
3. Και έπειτα έρχονται και οι δωρεές σε χρήματα, των Γερμανών. Μιλάμε για ποσά της τάξεως των 2000, 3000 ευρώ και πάνω. Για κάθε ελληνικό σωματείο που συνεργάζεται μαζί τους. Φθάσαμε σε τόσο χαμηλό επίπεδο ώστε σωματείο που έχει καταφύγιο εδώ στην Ελλάδα και κλάφτηκε πάρα πολύ, που θα του πληρώνουν οι Γερμανοί το ενοίκιο κάθε μηνός.
4. Το κάθε γερμανικό καταφύγιο ζητάει πράγματα από τους αφελείς ζωόφιλους Γερμανούς, λέγοντας πάλι μια δακρύβρεχτη ιστορία, και οι τροφές, τα κουβερτάκια, τα σπιτάκια, τα κλουβάκια, οι παγίδες, τα καλαθάκια, οι φωλίτσες, τα στρωματάκια, οι ποτίστρες, κ.λ.π. εισρέουν στο κάθε καταφύγιο με αφθονία. Όλα αυτά στέλνονται στο κάθε φιλοζωικό ελληνικό σωματείο που συνεργάζεται μαζί τους.
Όμως στην Ελλάδα τα φιλοζωικά σωματεία δεν έχουν όλα καταφύγια. Τα αδέσποτα είναι στον δρόμο, ταΐζονται από φιλόζωους πολίτες, και όταν κάνει κρύο ή βρέχει, κουρνιάζουν όπου μπορούν για να προστατευθούν.
Οπότε ρωτάω εγώ, σαν αφελής που είμαι.
ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ????????
5. Τα περισσότερα ελληνικά φιλοζωικά σωματεία ζητιανεύουν από τους Έλληνες φιλόζωους για τροφές και υλικά. Και οι περισσότεροι Έλληνες προσφέρουν.
ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ?????????
6. Τα ταμεία των ελληνικών φιλοζωικών δεν ελέγχονται παρά μόνο αν γίνει καταγγελία. Οπότε τίποτε δεν μπορεί να μας πείσει για το τι γίνεται με τα χρήματα που εισπράττουν. Υπάρχουν σωματεία που τα χρήματα αυτά και οι δωρεές, δεν μπαίνουν στον λογαριασμό του σωματείου, αλλά στον λογαριασμό του πιο επιτήδειου μέλους του Δ.Σ. Και το Δ.Σ. δεν γνωρίζει τίποτε, ούτε φυσικά ελέγχονται αυτοί οι λογαριασμοί.
7. Ο νόμος στην Γερμανία που αναφέρει για τα «ασφάλιστρα» ισχύει μόνον για τα γερμανικά σκυλιά που υπάρχουν στα καταφύγια. Όχι για τα ελληνικά, ισπανικά κ.λ.π. αδέσποτα που στέλνονται εκεί στα τυφλά, και βαφτίζονται γερμανικά, σαν τα εισαγόμενα αμνοερίφια, που τα κρατάνε οι Έλληνες κτηνοτρόφοι μια εβδομάδα και τα πουλάνε σαν ελληνικά.
8. Να πούμε και για τις reunion γιορτές που γίνονται για να δουν οι «φιλόζωοι» τα σκυλιά που δώσανε με τους νέους ιδιοκτήτες τους. Σε όλα τα video που έχουν επιδειχθεί μέχρι τώρα, στις γιορτές αυτές εμφανίζονται μόνον 5-10 σκυλιά. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
Αν υπολογίσουμε ότι κάθε ελληνικό σωματείο στέλνει στα γερμανικά καταφύγια 70-120 ελληνικά αδέσποτα τον χρόνο, τότε σε κάθε γιορτή θα έπρεπε να υπάρχουν 70-120 σκυλιά για κάθε σωματείο. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ?
Γιατί δεν εμφανίζονται σε αυτές τις γιορτές?
9. Τα αδέσποτα που φεύγουν για την Γερμανία από όλα τα ελληνικά φιλοζωικά σωματεία, κάθε χρόνο είναι το λιγότερο 4.000 ζώα. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΤΕ ΖΩΑ ΠΕΡΣΙΝΑ Ή ΠΡΟΠΕΡΣΙΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ?
Και ότι ζουν καλά με τις οικογένειες που τα υιοθέτησαν? Και εννοώ και για τα 70 ζώα που στείλατε το 2009, τα 70 ζώα που στείλατε το 2008, κ.λ.π. Για το κάθε ελληνικό φιλοζωικό σωματείο.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ????????????

Για να ενημερωθείτε τι σημαίνει η λέξη SCHUTZGEBÜHR που αναφέρει ένας "φιλόζωος" αναγνώστης.

Οπότε αυτό που ισχυρίζονται οι "φιλόζωοι" δεν ισχύει. Η τιμή δίπλα σε κάθε αδέσποτο ελληνικό σκύλο είναι η προκαταβολή για να κλείσουν τον σκύλο, η οποία μετά αφαιρείται από την τιμή αγοράς.
Οπότε από μόνοι τους καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς τους, ότι αυτά τα χρήματα είναι για τα έξοδα τους.
Ντροπή τους.
Η ερμηνεία είναι:
Μια μικρή χρέωση είναι για να διασφαλιστεί η αίτηση από άτομα που έχουν συμφέρον σε μια υπόθεση πάνω του. Έτσι δείχνουν το ενδιαφέρον τους αυτό καταβάλλοντας ένα τέλος. Οι αμοιβές Προστασία χρησιμοποιούνται σήμερα από πολλές δημόσιες εγκαταστάσεις που απαιτούνται από κρατικούς φορείς, εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα, ενώσεις, και φυσικά από ιδιώτες πωλητές, για παράδειγμα, για ορισμένα έγγραφα, προσφορά, συλλογές ετυμηγορία, νομικές συλλογές και δημοσιεύσεις.
Κοινή μία είναι η ονομαστική αμοιβή, ακόμη και κατά την εκτύπωση καταλόγων, οι οποίες συνήθως ενδιαφέρονται και για παραγγελίες, το τέλος αυτό αφαιρείται έπειτα από την τιμή αγοράς.
Στη Γερμανία δεν υπάρχει νομικό καθεστώς για τη χρήση του όρου ονομαστική αμοιβή.
Αυτά τα ολίγα προς το παρόν για να σας βάλω σε σκέψεις.
Σταματήστε να κομπάζετε λοιπόν και να προσπαθείτε να μας πείσετε.
Οι αποδείξεις υπάρχουνε, οι περισσότερες έχουν κατατεθεί σε εισαγγελείς, και αναμένουμε.
Προκαλώ το Υπουργείο, τον κ. Καρχιμάκη και την κα Μπατζελή να με διαψεύσουνε.
Τα γνωρίζουνε όλα και δεν έχουνε κάνει τίποτε μέχρι στιγμής.
Αναμένω, και περιμένω να γίνει κάθαρση όπως διαφημίζουνε και να παρθούν άμεσα και αυστηρά μέτρα. Δεν θα περιμένω όμως πολύ.

ΑΝΝΙΤΑ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗ

 

Τέλος ακούστε τι δήλωσε η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί μας, σχετικά με τις μαζικές στειρώσεις, την νομοθεσία για τα αδέσποτα, την περισυλλογή τους καθώς και την λειτουργία των Δήμων στον χειρισμό την κατάστασης αυτής που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.
Λόγω της μεγάλης διάρκειάς της, έχουμε κρατήσει τα αποσπάσματα που έχουν περισσότερο ενδιαφέρον, πάνω στα συγκεκριμένα θέματα.


https://www.youtube.com/watch?v=H-xvdwcpZzU

Ελπίζουμε διαβάζοντας και βλέποντας όλο αυτό το υλικό, να καταλάβατε το τι συμβαίνει όχι μόνο στην χώρα μας, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !
Σε αυτό το link μπορείτε να κατεβάσετε σε μορφή .zip όλες τις ιστοσελίδες και το υλικό που βρέθηκε κατά την ανάρτησή του για να αποφθεχτούν οποιεσδήποτε παρεξηγήσεις.
http://www.dailynewsgr.com/portal/images/dailynewsgr/adespotaanafores.zip

Τελευταία τροποποίησηΤρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014 03:46
Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto