Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Βρετανία: Νεκρός εντοπίστηκε ο «Wolverine» που έσφαξε την οικογένειά του.

Νεκρός, σε δασώδη περιοχή του Όξφορντ, εντοπίστηκε ο Τζεντ Άλεν, ο οποίος κατηγορείται ότι έσφαξε την ετεροθαλή 6χρονη αδερφή του, τη μητέρα του και το φίλο της το περασμένο Σάββατο (23/5).

Από το βράδυ της Κυριακής (24/05/), περισσότεροι από 100 πάνοπλοι αστυνομικοί με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους αναζητούσαν ίχνη του 21χρονου μπόντιμπιλντερ - ο οποίος είχε εμμονή με τον ήρωα κόμικς της Marvel, «Wolverine» - στα πάρκα γύρω από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, όπου εργαζόταν ως κηπουρός.

Λίγες ώρες, ωστόσο, αφότου κάμερα ασφαλείας απαθανάτισε τον Τζεντ να αγοράζει ένα μπουκάλι νερό και να κατευθύνεται προς το κέντρο της πόλης, πολίτες εντόπισαν το πτώμα του σε πάρκο της πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι πριν χαθούν τα ίχνη του, ο Τζεντ Άλεν είχε ανεβάσει στο προφίλ του στο Instagram ανατριχιαστικές φωτογραφίες με μεγάλα μαχαίρια, αλλά και του ιδίου, κρατώντας ένα τσεκούρι και μαχαίρια.

Σε μία μάλιστα από τις φωτογραφίες, ο Τζεντ εμφανίζεται να κραδαίνει ένα μεγάλο, κοφτερό τσεκούρι και να κοιτά το φακό με μανιασμένο βλέμμα. Μία άλλη εικόνα με το ίδιο όπλο φέρει τη λεζάντα: «Το λες αυτό μαχαίρι;».

Άλλες αναρτήσεις του Τζεντ αποκαλύπτουν το πάθος του για τον χαρακτήρα των X-Men, Γούλβεριν, τον οποίο μάλιστα μιμείται σε μία από τις φωτογραφίες, ποζάροντας με λεπίδες στα δάχτυλά του.

Παράλληλα, στην προσωπική του σελίδα του στο Facebook, ο νεαρός Βρετανός έγραψε πρόσφατα για το πώς η δουλειά τού «είχε βγει ήδη ξινή», αλλά και ότι «είχε βαρεθεί να τον αντιμετωπίζουν σαν σκουπίδι». Σε μια άλλη δημοσίευση, έγραψε: «Έχω αποφασίσει ότι δεν υπάρχει στιγμή της ημέρας που να λειτουργώ φυσιολογικά».

newsbomb.gr

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto