Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Το ραντάρ εντόπισε κάτι που θα μπορούσε να είναι το Μπόινγκ.

Το στρατιωτικό ραντάρ της Μαλαισίας εντόπισε κάτι που θα μπορούσε να ήταν το αγνοούμενο Μπόινγκ της Malaysia Airlines στο βόρειο άκρο των Στενών της Μάλακα, εκατοντάδες μίλια μακριά από το σημείο απ΄όπου εξαφανίστηκαν τα ίχνη του, ανακοίνωσε σήμερα ο αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας, ο πτέραρχος Ροντζαλί Νταούντ.

Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο Νταούντ είπε ότι ο εντοπισμός έγινε στις 2:15 πμ (τοπική ώρα) του Σαββάτου, δηλαδή περίπου 45 λεπτά μετά την εξαφάνιση του αεροπλάνου με τους 239 επιβαίνοντες από τα ραντάρ κι ενώ πετούσε στην περιοχή μεταξύ της ανατολικής ακτής της Μαλαισίας και του Βιετνάμ.

Όπως είπε ο ίδιος--τονίζοντας ωστόσο ότι η πληροφορία πρέπει να επιβεβαιωθεί--το σημείο εντοπισμού από το ραντάρ ήταν 320 μίλια βορειοδυτικά της νήσου Πενάνγκ στη δυτική ακτή της Μαλαισίας.

Από την άλλη ο υπουργός Μεταφορών της Μαλαισίας Χισχαμουντίν Χουσέιν διέψευσε τις κατηγορίες περί «σύγχυσης» ως προς την οργάνωση της επιχείρησης εντοπισμού του εδώ και τέσσερις ημέρες αγνοούμενου αεροσκάφους και τονίζει ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό του είναι «άνευ προηγουμένου» και θα συνεχιστούν μέχρι να βρεθεί, «Δεν θα χάσουμε ποτέ την ελπίδα», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Μεταφορών.

Νωρίτερα , ο εκπρόσωπος Τύπου του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών, ο Κιν Γκανγκ, έκανε λόγο για «πολλές πληροφορίες και αρκετά χαοτικές» που έχει λάβει το Πεκίνο από τις μαλαισιανές αρχές σχετικά με την τύχη του αεροπλάνου.

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto