Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Ο Λάτσιος της παίρνει και τις κρυμμένες καταθέσεις στην Αγγλία. Αφήνει την Μενεγάκη ταπί.

Λίγες ώρες πριν την εκδίκαση της αγωγής του Γιάννη Λάτσιου εναντίον της Ελένης Μενεγάκη (Τρίτη 7 Οκτωβρίου) στο φως της δημοσιότητας έρχεται ένα νέο στοιχείο σχετικά με την αντιδικία του πρώην ζευγαριού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso εκτός από τη γνωστή πλέον διεκδίκηση του Γιάννη Λάτσιου (να πουληθεί η έπαυλη όπου διαμένει η Ελένη Μενεγάκη με τα τρία τους παιδιά για να λάβει εκείνος το 25% του ποσού- ποσό ανάλογο του ποσοστού συνιδιοκτησίας τους στο ακίνητο), ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 ζητά από την πρώην σύζυγό του 1 εκατομμύριο ευρώ, αφού πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα η Ελένη Μενεγάκη διατηρεί καταθέσεις σε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα της Αγγλίας, ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ. Εκείνη βέβαια ισχυρίζεται πως τα χρήματα αυτά προέρχονται εξολοκλήρου από τη συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Ως επιχείρημα της διεκδίκησής του, βέβαια, ο Γιάννης Λάτσιος υποστηρίζει πως τα χρήματα αυτά υπάρχουν σήμερα επειδή η Ελένη Μενεγάκη δεν κάλυπτε κανένα από τα κοινά τους έξοδα κατά τη διάρκεια των ετών που υπήρξαν παντρεμένοι.

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto