Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Ο γόης - νικητής της Eurovision, τα μπαράκια της Ρόδου και το τσουνάμι!

Δεσμούς με την Ελλάδα, την οποία επισκέπτεται κάθε χρόνο, αλλά και μια συγκλονιστική ιστορία ζωής, έχει ο νικητής 60ης Eurovision, Mans Zemerlow: στο παρελθόν, δούλευε σε μπαρ της Ρόδου, ενώ έχει πέσει θύμα bullying και επέζησε από τσουνάμι!

Από τα ριάλιτι, στην παρουσίαση και στην Eurovision με… την τρίτη

Ο 28χρονος, ο οποίος με το τραγούδι «Heroes» πήρε την πρωτιά στη Βιέννη, γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου του 1986 και σπούδασε μουσική, ενώ έγινε γνωστός στη χώρα του το 2005, μέσα από το talent show «Idol», στο οποίο κατέκτησε την πέμπτη θέση.

Δύο χρόνια αργότερα, κέρδισε την πρώτη θέση στο show χορού «Let’s Dance», αλλά και προσπάθησε να εκπροσωπήσει, χωρίς επιτυχία, την Σουηδία στη Eurovision, συμμετέχοντας στο «Melodifestivalen» με το τραγούδι «Cara Mia».

Το 2009, ο Mans Zemerlow προσπάθησε να ξανά πάει στη Eurovision αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ από το 2011 έως και το 2013 παρουσίασε την τηλεοπτική εκπομπή «Allsång på Skansen». Το 2015 αποφάσισε να… τριτώσειτις προσπάθειές του και πήρε ξανά μέρος στο «Melodifestivalen»: αυτή τη φορά κέρδισε και, έτσι, βρέθηκε στη Βιέννη με το «Heroes».

Όταν δεν τραγουδάει, ο γοητευτικός τραγουδιστής παίζει τένις και ποδόσφαιρο, ενώ μεγάλη του αδυναμία είναι ο σκύλος του, που τον φωνάζει Μέσι, προς τιμήν του άσου της Μπαρτσελόνα!

Οι σχέσεις με την Ελλάδα, το bullying και το τσουνάμι:

Μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής «Μία», ο 28χρονος αποκάλυψε τους δεσμούς του με την Ελλάδα, αλλά και τις ελληνικές λέξεις που γνωρίζει! Όπως είπε, το 2005 εργαζόταν σε μπαρ στη Ρόδο και, έκτοτε, μας επισκέπτεται κάθε χρόνο: «την λατρεύω την Ελλάδα, την Κρήτη τη Λευκάδα. Έρχομαι σχεδόν κάθε χρόνο.  Αγαπημένο μέρος μου στον κόσμο είναι στην Κρήτη. Δεν μπορώ να πω γιατί θα έρθει πολύς κόσμος, είναι κοντά στα Σφακιά!».

Λίγο πριν έρθει πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο σέξι Σουηδός είχε ζήσει μεγάλη λαχτάρα, αφού, το 2004, ήταν μαζί με την οικογένειά του στην Ταϊλάνδη και γλίτωσαν, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, από το τσουνάμι!

Μέσα από το τραγούδι «Heroes», ο Mans Zemerlow στέλνει ένα δυνατό μήνυμα κατά του bullying, θύμα του οποίου έχει πέσει και ο ίδιος. «Όταν ήμουν μικρός είχα κάποια προβλήματα με το  να κάνω φίλους, δεχόμουν bullying στην τάξη μου και όλοι ήταν στραμμένοι εναντίον μου», δήλωσε στην ιστοσελίδα της Eurovision, αποκαλύπτοντας ότι το ανθρωπάκι που τον συνοδεύει στη σκηνή συμβολίζει τον ένα και μοναδικό φίλο που είχε και στάθηκε στο πλευρό του!

mad.tv

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto