Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

ΙΝΤΡΙΓΚΑ: Στιχουργός «καρφώνει» τραγουδίστρια για κάλπικη απονομή δίσκου.

Κόντρα στα καλά καθούμενα ξέσπασε στην ελληνική showbiz, καθώς στιχουργός «καρφώνει» τραγουδίστρια, λέγοντας ότι ο δίσκος της έμεινε απούλητος, αλλά… θα της κάνουν απονομή πλατινένιου!

«Και τώρα η αοιδός θα νιώσει καλά που ο δίσκος της έχει τον απούλητο, αλλά από την εταιρεία της διοργάνωσαν απονομή πλατινένιου δίσκου. Θα πάρει στα χέρια της την κάλπικη πλατίνα και θα χαμογελάσει για τα περιοδικά. Α ρε κατακακόμοιροι, έτσι τη διαλύσατε τη δισκογραφία…», έγραψε, στη σελίδα του στο Facebook, ο Νίκος Μωραΐτης.

 

Αν και ο στιχουργός δεν διευκρινίζει σε ποια τραγουδίστρια αναφέρεται, τα δεδομένα οδηγούν στην… Πέγκυ Ζήνα, η οποία την Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, θα πρωταγωνιστήσει σε πριβέ πάρτι, κατά τη διάρκεια του οποίου θα της απονεμηθεί πλατινένια διάκριση για τον δίσκο «Πάρα Πολλά»!

 

Προ ετών, ο Νίκος είχε γράψει τραγούδια στην Πέγκυ, μεταξύ των οποίων τα «Εγώ Θα Τραγουδήσω» (2012) και «Είχα Πει Θα Φύγω» (2011), ωστόσο, σε συνέντευξή του, στην ιστοσελίδα e-orfreas, είχε αποκαλύψει ότι δεν θα συνεργαζόταν ξανά μαζί της! «Δοκίμασα να γράψω για την Πέγκυ Ζήνα. Δεν ένιωσα καλά, δεν θα το ξανακάνω. Είναι “κακή φωνή”; Όχι. Απλώς τελικά εμένα δεν μου ταιριάζει. Το λέω τελείως αυθαίρετα και υποκειμενικά. Αυτός είμαι εγώ και αυτές είναι οι επιλογές μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο στιχουργός.

Πηγή: freegossip.gr

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto