Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Γιώργος Μπόγρης: «Μου αρέσει η αρνητική διαφήμιση. Μου αρέσει να με ζηλεύουν»

Σε συνέντευξή του στο ένθετο Big Fish του Πρώτου Θέματος, ο Γιώργος Μπόγρης αναφέρθηκε στις “επιθέσεις” που δέχτηκε από ανθρώπους του μπάσκετ, με αφορμή τη δημοσιοποίσηση της προσωπικής του ζωής και τη σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου.

"“Το γεγονός πως η προσωπική μου ζωή μπήκε στο στόχαστρο των ΜΜΕ, ούτε με μπλόκαρε ούτε με πήγε πίσω. Το αντίθετο. Υπήρξαν άνθρωποι που υποστήριζαν πως δεν έπαιζα καλά λόγω της σχέσης μου. Έγραφαν και έλεγαν διάφορα στα sites. Δεν μπήκα ποτέ στην διαδικασία να ασχοληθώ. Όταν άρχισα να δείχνω τι μπορώ να καταφέρω και πως όλα αυτά που υποστήριζαν δεν έχουν να κάνουν με την προσωπική μου ζωή, άλλαξαν κάπως τη στάση τους. Είμαι όμως και άνθρωπος που δεν ξεχνάω εύκολα. Είμαι από αυτούς που προτιμούν να απαντούν μέσα στο γήπεδο και όχι έξω απ’ αυτό. Αλλά να σου πω και κάτι; Εμένα μου αρέσει η αρνητική διαφήμιση. Μου αρέσει να με ζηλεύουν. Το να σε αγαπήσουν, λένε, είναι θέμα τύχης, για να σε μισήσουν, όμως, θα πρέπει να έχεις προσωπικότητα” εξήγησε ο νεαρός μπασκετμπολίστας.

 

Όσο για το τι σκέφτεται να κάνει στη ζωή του μετά το μπάσκετ, ο Γιώργος Μπόγρης δήλωσε: “Προς το παρόν, δεν έχω σκεφτεί τι θα κάνω όταν σταματήσω να παίζω. Είμαι φοιτητής στη Νομική Αθηνών, έχω περάσει κάποια μαθήματα αλλά -πού ξέρεις;- μπορεί και να πάω να δουλέψω και στους αλευρόμυλους του πατέρα μου!».

 

 

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto