Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Αλέξανδρος Μπουρδούμης-Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Ο λόγος που χώρισαν ένα μήνα πριν το γάμο.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης-Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Ο λόγος που χώρισαν ένα μήνα πριν το γάμο.

Τίποτα δεν προμήνυε ότι θα έρχονταν τα πάνω κάτω στη σχέση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και της Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου, μιας και οι δυο τους έδειχναν ότι είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. 

Ο ηθοποιός και η δημοσιογράφος ετοιμάζονταν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας σε έναν μήνα και συγκεκριμένα στις 23 Σεπτεμβρίου.

Προκειμένου να χαλαρώσουν, πήγαν στο αγαπημένο τους νησί, την Πάτμο, όπου τελικά χώρισαν και μάλιστα επεισοδιακά.

Σύμφωνα με το Down Town, όλα πήγαιναν καλά μέχρι που έγινε ένας μεγάλος καυγάς. Ο τσακωμός συνέβη ένα βράδυ, όταν επέστρεψαν από βραδινή έξοδο στο ξενοδοχείο. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο καυγάς προήλθε από κάποια μηνύματα που είδε η Αλεξάνδρα τυχαία  στο κινητό του Αλέξανδρου και δεν της άρεσαν, τα οποία είχαν να κάνουν με παλαιότερη σύντροφο του ηθοποιού. Όσα διάβασε την εξόργισαν και σύμφωνα με μαρτυρίες ο καυγάς τους ακούστηκε σε όλο το ξενοδοχείο. «Μάζεψε τα πράγματά σου και φύγε. Τελειώσαμε» φέρεται να ήταν τα λόγια της δημοσιογράφου στον ηθοποιό.

Εκείνος επέστρεψε στην Αθήνα, χωρίς να απαντά στα τηλεφωνήματα των φίλων του που ήθελαν να μάθουν αν είναι καλά και εκείνη συνέχισε τις διακοπές της στην Πάτμο ενώ ταυτόχρονα ακύρωσε όλες τις προετοιμασίες του επικείμενου γάμου τους.

Κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί η ιστορία τους και παρά το γεγονός ότι εκείνη δηλώνει σε φίλους και συναδέλφους "ποτέ ξανά" στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης, όλοι ξέρουν ότι υπάρχει ακόμα έρωτας μεταξύ τους.

star.gr

Τελευταία τροποποίησηΚυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018 14:59
Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto