Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Καταγγελία για τραμπουκισμό των συνεργατών του Γιώργου Μαζωνάκη!

Σύμφωνα με το Greek reporter, ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στις 12 Οκτωβρίου 2012 στο μισογεμάτο πολυχώρο του ξενοδοχείου The Westin Bonaventure στο κέντρο του Los Angeles.

Οι διοργανωτές της συναυλίας ζήτησαν από το Greek Reporter να καλύψει το γεγονός, όμως για πρώτη φορά στα χρονικά, ο υπεύθυνος του North American Tour του Γιώργου Μαζωνάκη και πρόεδρος της εταιρείας παραγωγής OPA Productions, κ. Γιώργος Βαλσάμης, προπηλάκισε το συνεργείο του Greek Reporter, και ζήτησε από την ασφάλεια του ξενοδοχείου να το απομακρύνει, γιατί όπως είπε, η δισκογραφική εταιρεία του τραγουδιστή δεν επέτρεπε τη λήψη μονόλεπτου video από τη συναυλία. Όλα αυτά βέβαια πριν καν το συνεργείο τραβήξει οποιοδήποτε πλάνο από τον χώρο.

Το συμβάν τελείωσε με τη δημοσιογράφο Χριστίνα Αλούπη και το συνεργείο του Greek Reporter να αποχωρεί πριν καν βγει ο Γιώργος Μαζωνάκης στη σκηνή και ακυρώνοντας την προγραμματισμένη συνέντευξη με τον τραγουδιστή στο διάλλειμα της συναυλίας.

Την ίδια στιγμή δεκάδες παρευρισκόμενοι τραβούσαν video με δικές τους κάμερες και κινητά τηλέφωνα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αμερικανικός νόμος περί πνευματικών δικαιωμάτων επιτρέπει τη χρήση video από δημόσιες εμφανίσεις καλλιτεχνών μέχρι ενός λεπτού και 15 δευτερολέπτων.

Μάλιστα, οι ίδιοι οι διοργανωτές έδωσαν χώρο στην κάμερα του Greek Reporter κάτω ακριβώς από τη σκηνή ώστε να μπορεί να πάρει πλάνα!

Δεν έχει γίνει γνωστό, εάν ο ίδιος ο Γιώργος Μαζωνάκης γνωρίζει το συγκεκριμένο περιστατικό και τη συμπεριφορά των συνεργατών του!

Πηγή: gossip-tv.gr

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto