Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Νέα πρόταση-βόμβα στη Τζούλια για ερωτικό dvd στο εξωτερικό.

Μπορεί να έχει ανοίξει νέα σελίδα στην ζωή της, παρόλα αυτά η «χάρη» της έχει φτάσει μέχρι και την Αυστρία όπου ζει, κάνοντας της μια πρόταση-φωτιά…

 

Είναι το νέο talk of the town στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια τις τελευταίες μέρες. Ναι εδώ στη Ελλάδα. Μπορεί η Τζούλια Αλεξανδράτου να μην είναι πια κοντά μας, ζώντας τον τελευταίο χρόνο μόνιμα στην Αυστρία μαζί με τον σύζυγό της, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή της με το όνομα Ιουλία Καρπόζηλου, αλλά τα νέα από στόμα σε στόμα δεν αργούν να ταξιδέψουν.

Κι αυτό γιατί η Τζούλια δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη όπου και αν σταθεί. Την είδαν στο εξωτερικό,αναρωτήθηκαν, έψαξαν, έμαθαν, και της πρότειναν να κάνει κάτι αντίστοιχο που είχε κάνει και στην Ελλάδα. Ερωτικές ταινίες με καλλιτεχνικό ψευδώνυμο, που θα την κάνουν ανάρπαστη στην διεθνή ερωτική βιομηχανία.

Προσφέροντας στα πόδια της εκατομμύρια ευρώ για να πάρουν το πολυπόθητο «ναι». Ποιος όμως είδε την Ιουλία Καρπόζηλου και δεν την φοβήθηκε, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, κλείνοντας κατάμουτρα την πόρτα σε αυτούς που τόλμησαν να της προτείνουν να γίνει πορνοστάρ διεθνούς βεληνεκούς.

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto