Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Το γράμμα που τρόμαξε την Τατιάνα.

«Σταμάτα να χαμογελάς ψεύτικα. Τρέξε μακριά. Φύγε από κοντά του». Ένα γράμμα, διαφορετικό από τα άλλα την «πάγωσε». Συγκλονίστηκε.

 

Δεν είχε λόγια για να περιγράψει τα συναισθήματά της και τον πόνο που ένιωθε. Μπορεί η Τατιάνα για πολλούς να δείχνει ένα σκληρό πρόσωπο και μάλιστα γι’ αυτό να έχει κατηγορηθεί πολλές φορές, αλλά διαθέτει πολλές ευαισθησίες, ειδικά για γυναίκες που έχουν ζήσει εφιάλτες. Πόσο μάλλον γι’ αυτές που βίωσαν τον εφιάλτη μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, από ανθρώπους που θεωρούσαν δικούς τους, αλλά αποδείχτηκαν όχι μόνο ανίκανοι να δεχτούν αγάπη αλλά και επικίνδυνοι.

«Είναι απαράδεκτο να ασχολούμαστε με το θέμα της κακοποίησης των γυναικών, μόνο όταν είναι η Ημέρα της Γυναίκας», λέει με κατηγορηματικό τρόπο η παρουσιάστρια που θέλησε να μοιραστεί με τους (διαδικτυακούς) φίλους της το γράμμα που τη συγκλόνισε. «Αυτή η δυνατή γυναίκα αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα έξω από μια βασανιστική σχέση. Μοιράζεται την εμπειρία της για να δώσει το θάρρος και σε άλλες γυναίκες που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση. Αν από αυτή την ιστορία, έστω και μία γυναίκα πάρει δύναμη και απελευθερωθεί, θα είναι για εμένα μια μεγάλη νίκη», δηλώνει και φυσικά έχει απόλυτο δίκιο.

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto