Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Οι τρελές απαιτήσεις της Gaga για να έρθει στην Ελλάδα!

Είναι γεγονός! Η Lady Gaga έρχεται στη χώρα μας και στις 19 Σεπτεμβρίου θα τραγουδήσει στο Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ).

Όπως καταλαβαίνετε μια σταρ τους βεληνεκούς της, δε θα μπορούσε να μην έχει απαιτήσεις. Μέχρι το Ηρώδειο και το μουσείο της Ακρόπολης … ιδιωτικά θέλει να επισκεφτεί. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», η εκκεντρική τραγουδίστρια ζήτησε να την περιμένει κατά την άφιξή της στο «Ελεύθεριος Βενιζέλος» μία vintage Rolls Royce λιμουζίνα, κόκκινου χρώματος, ένα συνοδευτικό SUV Mercedes Benz GL450 για την προσωπική της ασφάλεια και ένα βανάκι για τους στενούς συνεργάτες της, τον προσωπικό της γυμναστή, τους δύο στυλίστες και τη γραμματέα της. Ταυτόχρονα, η 28χρονη Gaga δεν θέλει να την περιμένουν δημοσιογράφοι στο αεροδρόμιο. Επιπλέον, στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει έχει κλείσει την προεδρική σουίτα για τον εαυτό της και άλλες δύο premium σουίτες, στις οποίες έχει ζητήσει να επικρατεί το λευκό χρώμα στα έπιπλα. Εφόσον αυτό δεν είναι εφικτό, ζήτησε πολλά λευκά υφάσματα να καλύψουν τα έντονα χρώματα του χώρου.

Ακόμη, δεν θέλει παντζούρια στα παράθυρα, αλλά κουρτίνες διπλής στρώσεις από γκρι βαρύ ύφασμα, ενώ ζητά να υπάρχουν στο δωμάτιο μηχανήματα αερόβιας γυμναστικής και τηλεοράσεις με δορυφορική λήψη. Οι απαιτήσεις της, όμως, δεν σταματούν εκεί με δεδομένο ότι θέλει σταθερή θερμοκρασία 23 βαθμών στους εσωτερικούς χώρους και μόνιμη προστασία με αντιηλιακές ομπρέλες ή λευκές μεμβράνες κατά τη διάρκεια της παραμονής της σε εξωτερικούς χώρους.

Οι απαιτήσεις φυσικά επεκτείνονται και στη διατροφή της, με την 28χρονη να «απαγορεύει» τα οστρακοειδή λόγω αλλεργίας, ενώ έχει ζητήσει και μία συγκεκριμένη ποικιλία ελληνικού κρασιού, που δοκίμασε στην Κρήτη το 2011.

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto