Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Μπλουζάκια της Rihanna για φιλανθρωπικό σκοπό

Η Rihanna παρουσίασε στο Παρίσι μια συλλογή από μπλουζάκια με το πρόσωπό της, τα οποία θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένο αριθμό και τα έσοδα από τις πωλήσεις των οποίων θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό της ίδρυμα «Clara Lionel».

«Η πιο επείγουσα ενέργεια είναι να ολοκληρώσουμε τη συγκέντρωση εξοπλισμού μιας κλινικής στα Μπαρμπέιντος όπου νοσηλεύονται ασθενείς με καρκίνο» δήλωσε η τραγουδίστρια, που κατάγεται από το νησί της Καραϊβικής.

Με τα μαλλιά της πλεγμένα σε μπούκλες, με μαύρη μπλούζα και μίνι φούστα, η Rihanna έφθασε σε ένα μπαρ της γαλλικής πρωτεύουσας όπου την υποδέχθηκαν πολλοί θαυμαστές της που φώναζαν το όνομά της.

Για την προώθηση της συλλογής της αυτής, το αστέρι της ποπ μουσικής συνεργάστηκε με τον όμιλο Hard Rock International που της παρέδωσε μια επιταγή 147.000 ευρώ για το ίδρυμά της.

«Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για καλό σκοπό. Δεν έχουμε ποτέ αρκετά για τους σκοπούς που αξίζουν» δήλωσε η τραγουδίστρια.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν αυτή η συλλογή από μπλουζάκια συνιστά ένα πρώτο βήμα στο χώρο της μόδας, η καλλιτέχνιδα δήλωσε ότι δεν θα σταματήσει εδώ: «Κάνω ό,τι κάνω από πάθος και η μόδα είναι ένα από τα πάθη μου. Αυτό ακούγεται κλισέ, είναι όμως αλήθεια. Θα επενδύσω σε αυτό και θα ασχοληθώ σοβαρά».

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto