Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

«Legend Stories» για το Ολυμπιακός-Μάντσεστερ.

Τα κανάλια Novasports κρατούν τους συνδρομητές τους, στο κλίμα του μεγάλου αγώνα Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Με αφορμή την αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες για τους «16» του Champions League, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στις 18:15 μέσα από το Novasports 2 και από την Web TV του Novasports.gr το αφιέρωμα για την ευρωπαϊκή ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Μια από τις δημοφιλέστερες ποδοσφαιρικές ομάδες του πλανήτη, με εκατομμύρια φιλάθλους σε όλο τον κόσμο έρχεται στις οθόνες των συνδρομητών των καναλιών Novasports. Πρωταγωνιστές, κύπελλα και τίτλοι που συνέθεσαν την πλούσια ιστορία των «κόκκινων διαβόλων» από την αναγέννησή της μετά το αεροπορικό δυστύχημα έως την εποχή Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Να θυμίσουμε ότι το αφιέρωμα των καναλιών Novasports ξεκίνησε με την ευρωπαϊκή ιστορία του Ολυμπιακού το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου σε μια ιδιαίτερα σημαδιακή ημερομηνία για τους ερυθρόλευκους και το ελληνικό ποδόσφαιρο, λόγω του τραγικού δυστυχήματος της Θύρας 7 το 1981. To ντοκιμαντέρ προκάλεσε συγκίνηση και απέσπασε θετικά σχόλια για την δουλειά που έγινε από τους δημοσιογράφους και τεχνικούς των αθλητικών καναλιών της Nova.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων των καναλιών Novasports έχει ως εξής:

- Η ευρωπαϊκή ιστορία του Ολυμπιακού
- Παρασκευή 14/2 20:00 Novasports 1 (σε επανάληψη)
- Η ευρωπαϊκή ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σάββατο 15/2 18:15 Novasports 2 & Web TV του Novasports.gr
Κυριακή 16/2 15:00 Novasports 1
Δευτέρα 17/2 00:10 Novasports 1
Παρασκευή 21/ 20:00 Novasports 1

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto