Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Εκδρομή: Νέα σειρά Θρίλερ, στον Antenna.

Η σεναριογράφος της νέας τηλεοπτικής σειράς του Antenna με τίτλο "Εκδρομή" μίλησε στο
Tv Εθνος και αποκάλυψε τα πάντα.

Η Εκδρομή είναι μια σειρά μυστηρίου, μια σειρά θρίλερ τα εξωτερικά γυρίσματα της οποίας γίνονται στον Ολυμπο και σε άλλες άγριες, πανέμορφες τοποθεσίες της Βόρειας Ελλάδας και πιστεύει πως η έντονη πλοκή της, οι απρόβλεπτες εξελίξεις της και το καστ που απαρτίζεται από νέους ανθρώπους, σε συνδυασμό με την ομορφιά του τοπίου, θα καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

H ιστορία ξεκινά κάπως έτσι: Μέσα στο καταχείμωνο, σε άγριες καιρικές συνθήκες, 13 άτομα βρίσκονται εγκλωβισμένα σε ένα ξενοδοχείο-καταφύγιο στην απομακρυσμένη πλευρά ενός βουνού. Οι τηλεφωνικές γραμμές κόβονται, η κινητή τηλεφωνία χάνει το σήμα της, τα τρόφιμα λιγοστεύουν, το ηλεκτρικό έχει συνεχείς διακοπές. Οι διέξοδοι διαφυγής λιγοστεύουν μέχρι που γίνονται ανύπαρκτες. Οι εγκλωβισμένοι ήρωές μας αρχίζουν να καταλαβαίνουν πως ο εγκλεισμός τους εκεί μέσα δεν είναι τυχαίος. Ανακαλύπτουν σιγά σιγά πως έχουν σχέση με μια ιστορία που κανείς τους δεν θέλει να θυμάται. Μυστικά του παρελθόντος αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια.

Μια γυναίκα (Λίνα Σακκά) αναζητεί το παιδί της που υποπτεύεται πως έχει απαχθεί από τον πρώην σύζυγό της και πατέρα του (Οθωνας Μεταξάς). Ενας καθηγητής (Νίκος Νικολάου) που έχει λάβει πρόσκληση να παραστεί στην αναστήλωση ενός παλιού βυζαντινού ναού που εκτελείται στην πλαγιά του βουνού. Μια δημοσιογράφος (Βασιλική Γραικού) που έχει πάει να κάνει ρεπορτάζ για τα χειμερινά σπορ και ένας γέροντας αγρότης (Γιώργος Χαρλεπής). Η παρέα συμπληρώνεται με τρεις ορειβάτες με τον οδηγό τους (Γιάννης Ποιμενίδης), έναν μουσικό (Δημήτρης Κόντος) με την κοπέλα του -ανερχόμενη τραγουδίστρια (Ευγενία Σαμαρά)-, που έρχονται να συναντήσουν έναν μουσικό παραγωγό, αλλά και μια μάνα (Ιφιγένεια Δεληγιαννίδη), που ανησυχεί για την κόρη της και μαθαίνει ότι βρίσκεται εκεί.

Τελευταία τροποποίησηΤετάρτη, 19 Μαρτίου 2014 16:32
Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto