Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Ο Χατζηνικολάου εξήγησε γιατί ακυρώθηκε η εκπομπή με τον Θεοδωράκη

Η εκπομπή επρόκειτο να μεταδοθεί την επόμενη Δευτέρα 28 Απριλίου. Ωστόσο, όπως υποστήριξε ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο επικεφαλής του «Ποταμιού» δεν δέχθηκε να συμμετάσχει σε μια συζήτηση στην οποία θα απαντούσε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αλλά και του κοινού.

Για το θέμα ο Νίκος Χατζηνικολάου μίλησε και στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR. Σε ερώτηση που του έκανε η Μάρα Ζαχαρέα, ο γνωστός δημοσιογράφος είπε: «Ακυρώθηκε η πρόσκληση. Τους όρους σε μια εκπομπή τους βάζει ο προσκαλών, δεν τους βάζει ο προσκαλούμενος. Εγώ εξαρχής είχα ζητήσει από τον πρόεδρο του “Ποταμιού” να έρθει στην εκπομπή και να είναι απέναντι σε τρεις ή τέσσερις δημοσιογράφους και στο κοινό της εκπομπής και να απαντήσει σε ερωτήσεις. Με τον ίδιο τρόπο είχα κάνει την προεκλογική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα.

Επίσης, είχε δεσμευτεί απέναντί μου ο πρόεδρος του “Ποταμιού” ότι μια βδομάδα ή δέκα μέρες πριν βγει στην εκπομπή μου, δε θα πραγματοποιήσει άλλες τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Σήμερα (σ.σ. χθες) το πρωί πραγματοποίησε άλλη τηλεοπτική εμφάνιση στον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Ο συνάδελφος καλά έκανε και τον κάλεσε. Έκανε τη δουλειά του. Εκείνος όμως όφειλε να μη δεχθεί γιατί αυτή ήταν η συμφωνία μας. Σήμερα (σ.σ. χθες) που τηλεφωνήσαμε για να οριστικοποιήσουμε τα ονόματα των δημοσιογράφων που θα ήταν στην εκπομπή, μας ανακοινώθηκε ότι δε θέλει δημοσιογράφους απέναντι. Δημοσιογράφους δε θέλει, να σταματήσει να μιλάει τρεις ή τέσσερις μέρες πριν ώστε να έχουμε κάτι να πούμε, δε θέλει, άρα η πρόσκληση δεν ισχύει».

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto