Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Το MEGA έρχεται με 8 νέες σείρες τη νέα σεζόν!

Εποχές προ κρίσης θα θυμίζει το νέο πρόγραμμα ψυχαγωγίας του Mega, που θα εντάξει στο δυναμικό του συνολικά οχτώ σειρές μυθοπλασίας, δύο σόου και μία νέα, καθημερινή, ψυχαγωγική εκπομπή.

Στόχος των ιθυνόντων είναι να υπερασπιστούν τη δυναμική του καναλιού στην prime time ζώνη, αλλά και να «χτίσουν» και νέες ζώνες, όπως αυτή του απογεύματος.

Εκεί θα ενταχθεί ψυχαγωγικό μαγκαζίνο, που θα προβάλλεται είτε από τις 4-6 είτε από τις 5-7. Για την παρουσίαση της εκπομπής τα στελέχη του Mega θέλουν ένα δυνατό όνομα, όπως αυτό της Ζέτας Μακρυπούλια, ενώ σταθερή παρουσία θα έχει και ο Άρης Πετρετζίκης, σύμφωνα με το Realife της RealNews. Τις επόμενες μέρες θα γίνει η συνάντηση στελεχών του καναλιού με τη Ζ. Μακρυπούλια, όπου θα συζητηθεί το πλαίσιο συνεργασίας για την προσεχή σεζόν.

Το κανάλι σχεδιάζει να «χτίσει» την ίδια ζώνη και το Σαββατοκύριακο και ήδη έχει ξεκινήσει επαφές με την ομάδα της εκπομπής Joy, που μεταδίδεται στον Σκάι με αρχισυντάκτρια τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Παράλληλα προχωρά το στήσιμο δύο τάλεντ σόου, του «Music School» για την αρχή της σεζόν και του «Rising Star» για το Φεβρουάριο του 2015.

Στις οχτώ σειρές, εκτός από τη «Δικαίωση», την «Εθνική Ελλάδος» του Γιώργου Καπουτζίδη και τη «Μοντέρνα Οικογένεια», που θα ξεκινήσουν στην αρχή της σεζόν, αλλά και τα Κλεμμένα Όνειρα και το Κάτω Παρτάλι, το Mega έχει στα σκαριά και άλλες τρεις νέες σειρές.

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto