Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Αυτοί ειναι οι αντικαταστάτες της εκπομπής ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Το Δέστε τους εδώ και πέντε χρόνια κρατούσε περίοπτη θέση στην απογευματινή ζώνη του Alpha.

Μετά το τέλος του κύκλου της εκπομπής και την αποχώρηση του Νίκου Μουτσινά τα σενάρια δεν είχαν τέλος. Θα μείνουν οι άλλοι τρεις της ομάδας; Θα γίνει η ίδια εκπομπή ξανά με άλλα πρόσωπα; Θα αντικαταστήσει ο Σωτήρης Καλυβάτσης το Νίκος Μουτσινά; Και πολλά ακόμα γράφονταν για αυτή την εκπομπή.

Το μόνο σίγουρο ήταν η παρουσία της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή η οποία έχει ήδη υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με το κανάλι. Εδώ και λίγες ημέρες στο τραπέζι έπεσαν τα ονόματα δυο, επίσης, πολύ όμορφων και ταλαντούχων γυναικών. Μπέτυ Μαγγίρα καιΑλέκα Καμηλά. Η Αλέκα Καμηλά, μάλιστα, μετά την επιστροφή της από την Αμερική, στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις, είχε δηλώσει πως θα την ενδιέφερε να ασχοληθεί με την τηλεόραση αλλά και η αποδοχή του κόσμου απέναντί της ήταν πολύ θερμή.

Οι δυο γυναίκες, πράγματι, έχουν μιλήσει με το κανάλι και βρίσκονται πολύ κοντά στο να πουν το μεγάλο «ναι». Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com, στην παρέα των τριών γυναικών θα υπάρχει και ένας άντρας. Ο λόγος για το Γιώργο Λιάνο. Ο παρουσιαστής και τραγουδιστής φαίνεται πως δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με το Πρωινό του ΑΝΤ1 και ψάχνει για νέα τηλεοπτική στέγη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το μόνο κοινό που θα έχει η νέα εκπομπή του Alpha με το Δέστε τους θα είναι η ώρα προβολής. Αν και υπάρχει η σκέψη για να μεγαλώσει λίγο η εκπομπή και να προβάλλεται 16:00-18:00. Την επιμέλεια της εκπομπής θα έχει η Ιζαμπέλα Σασλόγλου.

Κατερίνα Καινούργιου, Γιώργος Λιανός, Αλέκα Καμηλά και Μπέτυ Μαγγίρα θα έχουν ισότιμους ρόλους στην εκπομπή, δεν θα υπάρχει leader. Να θυμίσουμε εδώ πως η Αλέκα Καμηλά και η Μπέτυ Μαγγίρα έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν τηλεοπτικά, έκαναν μαζί εκπομπή στο Μακεδονία TV με τίτλο Νάιλον, και μέχρι σήμερα διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Να τονίσουμε πως ενώ οι συζητήσεις είναι σε πολύ καλό στάδιο, και μάλιστα Αλέκα και Μπέτυ έχουν δώσει τα χέρια με τους υπεύθυνους του καναλιού, αν δεν πέσουν οι τελικές υπογραφές κανείς δεν μπορεί να μιλάει με απόλυτη σιγουριά.

Όσο για τη συνεργασία του Σωτήρη Καλυβάτση είτε με την μεσημεριανή εκπομπή του Alpha είτε με το κανάλι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες… ναυάγησε.

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto