Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Χρυσή Αυγή: Να φυλακίζεται πάραυτα όποιος αλήτης καίει τη σημαία

Τη δική της απάντηση δίνει η Χρυσή Αυγή, στις δηλώσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου, για τα όσα είπε τόσο για την ελληνική σημαία όσο και για το ίδιο το κόμμα.

Σε ανακοίνωση της τονίζει: «Εκδημοκρατισμό χρειάζεται το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που αποκλείει και καταδιώκει την Χρυσή Αυγή με τον πιο άθλιο και παράνομο τρόπο. Να θεσπιστεί ιδιώνυμο αδίκημα και να φυλακίζεται πάραυτα όποιος αλήτης καίει την Ελληνική Σημαία».

Ο κ. Παρασκευόπουλος είχε δηλώσει: «Τιμώ την ελληνική σημαία και πιστεύω ότι η ηθικο-κοινωνική αποδοκιμασία των προσβολών της θα είναι πολύ πιο αποτελεσματική».

Επιπλέον, δήλωσε πως αν η Χρυσή Αυγή κάνει βήματα για εκδημοκρατισμό πρέπει να στηριχθεί από το πολιτικό σύστημα, προτιμώντας τη σύγκλιση από τη διαρκή ρήξη.

«Η εικόνα της συνύπαρξης στο Καστελόριζο και στη Ρω σε πολλούς μας δεν άρεσε. Από την άλλη όμως πρέπει να αποφασίσουμε τι προτιμούμε: μια προσπάθεια ένταξης της Χρυσής Αυγής στο κλίμα της δημοκρατίας ή τη διαρκή ρήξη.Κατά τη γνώμη μου, πρέπει να προηγηθεί η ουσία μιας σύγκλισης», επεσήμανε ο κ. Παρασκευόπουλος και πρόσθεσε: «Η Χρυσή Αυγή πρέπει να δεχθεί έμπρακτα την υπαγωγή της στους θεσμούς της Δημοκρατίας. Και αυτή την στάση, αν και όταν εκδηλωθεί, πρέπει να τη στηρίξουν τα δημοκρατικά κόμματα», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης.

Πηγή: newsbeast.gr

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto