Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Η επιστροφή της τρόικας στην Αθήνα δεν είναι μακριά.

Η επιστροφή της τρόικας στην Αθήνα δεν είναι μακριά, δήλωσε σήμερα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εξαιρετικά πιθανό να συμβεί εντός της εβδομάδος.

Ο ίδιος εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι δεν έχει οριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία επιστροφής, δεδομένου ότι, όπως είπε, η ελληνική πλευρά δεν έχει δώσει απόλυτα πειστικές απαντήσεις για την κάλυψη του δημοσιονομικού κενού το 2014 και το 2015.



Επιπλέον, ανέφερε ότι το πλέον κρίσιμο ζήτημα των διαπραγματεύσεων μεταξύ Αθήνας και τρόικας, παραμένει η εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων που προτείνει ο ΟΟΣΑ.

Συνεχίζοντας, ο εκπρόσωπος της Επιτροπής ανέφερε ότι η επιστροφή της τρόικας θα εξαρτηθεί, εν μέρει και από το αποψινό Eurogroup και την παρουσίαση που θα κάνει ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών για την πορεία εφαρμογής του ελληνικού προγράμματος.

Τέλος, ο ίδιος εκπρόσωπος επιβεβαίωσε ότι η Eυρωπαϊκή Επιτροπή έχει λάβει από την ελληνική πλευρά τα στοιχεία για το έλλειμμα και το χρέος του 2013, τα οποία βρίσκονται υπό αξιολόγηση. Επανέλαβε, δε, ότι η Επιτροπή αναμένει την επικύρωση της Eurostat για τα στοιχεία αυτά στις 23 Απριλίου.

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto