Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΩΣΤΗ ΣΙΜΙΤΣΗ ΣΤΟ ΠΑΛΗΟ

Κωστής Σιμιτσής: «Η αποτελεσματικότητα της πρώτης μας θητείας
στον μεγάλο Καλλικρατικό Δήμο Καβάλας
και η τήρηση των δεσμεύσεών μας,
εγγυάται την υλοποίηση του νέου προγράμματος έργων»


Φιλική κουβέντα με τους κατοίκους του Παληού είχε σήμερα το απόγευμα ο δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Καβάλα – Φίλιπποι ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ» Κωστής Σιμιτσής όπου είχε την ευκαιρία να τους παρουσιάσει το έργο της διοίκησης του Δήμου αλλά και ν’ ακούσει τους ίδιους τους κατοίκους.

Ο Κωστής Σιμιτσής υπογράμμισε ότι η Δημοτική Αρχή από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων της έδωσε μεγάλη βαρύτητα στη βελτίωση των υποδομών στο οικισμό του Παληού καθώς όπως σημείωσε υπήρχαν μεγάλες ελλείψεις και δικαιολογημένα παράπονα.

«Οι παρεμβάσεις που έγιναν», σημείωσε ο δήμαρχος, στόχευαν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων τους οποίους συνεχάρη για το συνεχές και αμείωτο ενδιαφέρον τους, υπογραμμίζοντας ότι κάθε δημοτική αρχή επιδιώκει την καλοπροαίρετη και εποικοδομητική κρητική από τους δημότες σε μια προσπάθεια να διορθώσει λάθη και παραλείψει του παρελθόντος.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στις διανοίξεις και αναπλάσεις δρόμων που έγιναν στον Παληό όπως οι οδοί Στογιαννίδη και Καζαντζάκη , στην ανάπλαση του πάρκου στην περιοχή Κοράλλι, όπως επίσης στις δεκάδες μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις που έγιναν ώστε να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των κατοίκων του οικισμού. Αναφέρθηκε επίσης στις δυσκολίες που υπήρχαν την προηγούμενη τετραετία λόγω των ιδιαίτερα δύσκολων οικονομικών συνθηκών και των περιορισμένων δημοτικών εσόδων εξαιτίας και της μείωσης των κρατικών επιχορηγήσεων.

Τέλος, παρουσίασε τον προγραμματισμό των έργων του συνδυασμού ενόψει της νέας πενταετίας 2014 -2019. «Η αποτελεσματικότητα της πρώτης μας θητείας στον νέο μεγάλο Καλλικρατικό Δήμο Καβάλας και η τήρηση των δεσμεύσεών μας», σημείωσε ο δήμαρχος, «εγγυάται την υλοποίηση του νέου προγράμματος έργων. Σήμερα, κάνοντας τον απολογισμό μας μπορούμε να δηλώσουμε με περηφάνια ότι, σε τόσο δύσκολους καιρούς και με τους πόρους που μας δίνονται για έργα τόσο μειωμένους, υλοποιήσαμε και υλοποιούμε ένα μεγάλο αριθμό έργων. Δηλαδή το 80%, αρκετούς μήνες πριν το 2015, δηλαδή πριν από την καταληκτική ημερομηνία που είχαμε βάλει».

simitsispalho13052014

Τελευταία τροποποίησηΤρίτη, 13 Μαϊος 2014 21:55
Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto