Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Σε πλήρη ετοιμότητα το Τμήμα Πληροφορικής της Π.Ε. Καβάλας για την καταμέτρηση των αποτελεσμάτων των Αυτοδιοικητικών και των Ευρωεκλογών.

Σε πλήρη ετοιμότητα το Τμήμα Πληροφορικής της Π.Ε. Καβάλας για την καταμέτρηση των αποτελεσμάτων των Αυτοδιοικητικών και των Ευρωεκλογών.

granastmhmaplhstayroi15052014


Όπως και σε προηγούμενες Εκλογικές αναμετρήσεις το Τμήμα Πληροφορικής της Π.Ε. Καβάλας (και παλαιότερα του Νομαρχιακού Διαμερίσματος Καβάλας), είναι έτοιμο για την καταμέτρηση των αποτελεσμάτων, τόσο των Αυτοδιοικητικών όσο και των Ευρωεκλογών συμπεριλαμβανομένης της σταυροδοσίας. Τα αποτελέσματα των καταχωρήσεων θα αναρτώνται αυτόματα στο διαδίκτυο ανά 5΄ για όλα τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα. Ο κάθε χρήστης του διαδικτύου θα μπορεί με επιλογή του να βλέπει όποιο δήμο επιθυμεί, ή αποτελέσματα Περιφερειακών (Καβάλας και συγκεντρωτικά) ή στην επόμενη Κυριακή και αυτά των Ευρωεκλογών.

Στο χώρο της Π.Ε. Καβάλας θα υπάρχει όπως και στο παρελθόν προβολή με αποτελέσματα (αυτά του διαδικτύου).

Η διεύθυνση της ιστοσελίδας της Περιφ. Ενότητας Καβάλας είναι η: http://www.pekavalas.eu/
Η ιστοσελίδα για τα αποτελέσματα στην Περιφ. Ενότητα Καβάλας είναι η: http://www.pekavalas.eu/images/eklo/index.htm
Η ιστοσελίδα για τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα της Περιφέρειας είναι η: http://www.ekloges-pamth.gr/

Το Τμήμα Πληροφορικής επί πλέον θα διαθέτει ασύρματη ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο για όσους παρευρίσκονται στο Διοικητήριο.

Να ληφθεί υπ’ όψη ότι τα αποτελέσματα που καταμετρώνται από τις Περιφ. Ενότητες είναι ενδεικτικά και όχι επίσημα. Επίσημα βγάζει μόνο το Πρωτοδικείο.

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto