Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Ο Καμίνης δίνει "σφαλιάρα" στη Ν.Δ.

Στις 5 Σεπτεμβρίου 2010 ανακοινώθηκε από το ΠΑΣΟΚ η υποψηφιότητα του Γεωργίου Καμίνη για το αξίωμα του δημάρχου Αθηναίων, ύστερα από πρόταση της Δημοκρατικής Αριστεράς.Στις 14 Νοεμβρίου 2010 εξελέγη δήμαρχος Αθηναίων.

Πλέον προσπαθεί να υπερασπιστεί την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης αδειάζοντας... τη Νέα Δημοκρατία που βιάστηκε μέσω του Κεδίκογλου να τον στηρίξει ανοιχτά! Μιλάμε για παταγώδη...  γκάφα της Νέας Δημοκρατίας, κάτι το οποίο είχε επισημάνει από την αρχή το Fimotro μόλις είδε τον Κεδίκογλου στο Mega να αραδιάζει τις αρλούμπες περί στήριξης και χρισμάτων. Μάλιστα μαθαίνουμε ότι μέχρι την Κυριακή θα αδειάσουν πολλές φορές τη ΝΔ Καμίνης και Σγουρός!
Ο Δήμαρχος της Αθήνας μιλώντας στο ΑΜΠΕ, μετά την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου για υποστήριξη της υποψηφιότητάς του από το κυβερνών κόμμα της ΝΔ υπενθυμίζει ότι πριν τη δήλωση Κεδίκογλου, είχε ήδη από τον πρώτο γύρο την υποστήριξη 18 διαφορετικών κομμάτων και πολιτικών σχηματισμών. Και συμπληρώνει: «Μια υποψηφιότητα χαρακτηρίζεται κομματική ή όχι, ανάλογα με τις δεσμεύσεις που έχει ένας υποψήφιος απέναντι σε ένα κόμμα. Εγώ δεν δεσμεύθηκα για τίποτα και απέναντι στον οποιοδήποτε».


 

 

 

 

 

 

 

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto