Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Η μεγάλη ανατροπή των ευρωεκλογών: Εκτός η Καϊλή!

Ανατροπές μέχρι την τελευταία στιγμή φαίνεται πως επιφυλάσσει η μάχη του σταυρού για το ποιοι θα είναι εκείνοι που θα μας εκπροσωπήσουν στη νέα Ευρωβουλή. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία μένει εκτός η Εύα Καϊλή.

Με την ενσωμάτωση να έχει φτάσει πλέον το 45,14%, η λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών έχει διαφοροποιηθεί.

Στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Μανώλης Γλέζος παραμένει μακράν ο πρώτος σε σταυρούς με 233.818 και η υπόλοιπη εξάδα δεν έχει αλλάξει, αλλά ο Νίκος Χουντής που είναι έβδομος παραμένει σε απόσταση αναπνοής από τον έκτο Κωνσταντίνο Χρυσόγονο, με τους δυο άνδρες να χωρίζουν για την ώρα 366 ψήφοι.

Στη Νέα Δημοκρατία, η εκλόγιμη πρώτη πεντάδα δεν έχει αλλάξει και μέχρι στιγμής εκλέγονται Μανώλης Κεφαλογιάννης, Ελίζα Βόζενμπεργκ, Μαρία Σπυράκη, Γιώργος Κύρτσος και Θοδωρής Ζαγοράκης, ενώ στην έκτη (μη εκλόγιμη) θέση βρίσκεται η Νίκη Τζαβέλα με 67.918 ψήφους.

Καμία διαφοροποίηση δεν υπάρχει όσον αφορά στους ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής και του Ποταμιού, ενώ αντίθετα στην Ελιά ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει περάσει στην πρώτη θέση και στη δεύτερη εκλόγιμη θέση είναι ο Παντελής Καψής, ενώ η Εύα Καΐλή είναι πλέον τρίτη, με 50.203 ψήφους.

Ανατροπή και στους Ανεξάρτητους Έλληνες, όπου ο Νότης Μαριάς συγκεντρώνει 20.135 ψήφους, έναντι 18.664 του Γιώργου Ρωμανιά.

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto