Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Οι 7 τύποι γυναικών που οι άντρες... δυσκολεύονται να παντρευτούν!

Αν είσαι γυναίκα και θες να παντρευτείς πρέπει να φερθείς έξυπνα στο κομμάτι του φλερτ. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αποφύγεις συγκεκριμένους τύπους αντρών, αλλά και παράλληλα να αναγνωρίσεις τι κάνεις εσύ λάθος και αποθαρρύνει τον αντρικό πληθυσμό γύρω σου. Για αρχή πρέπει να δεις αν βρίσκεις ομοιότητες με κάποιον από τους τύπους γυναικών που ακολουθούν. Αν ναι τότε πρέπει να αρχίσεις τις αλλαγές... Για το καλό σου!

H δεσποινίς "παίζω παιχνίδια με όλους τους άντρες"
Αυτή η γυναίκα θεωρείται η θηλυκή έκδοση του άντρα player. Θεωρεί πως με τον αέρα της και την ικανότητά της στα ερωτικά παιχνίδια θα κερδίσει την καρδιά του καλύτερου άντρα για εκείνη. Αν και οι άντρες μπορεί να αποπλανηθούν από μια γυναίκα που το παίζει δύσκολη στην αρχή, μόλις εκείνος την κατακτήσει εκείνος θα χάσει το ενδιαφέρον του.

Η δεσποινίς "θέλω να σε αλλάξω"
Αυτή η γυναίκα διακατέχεται από δολιότητα παντού και είναι ο τύπος της γυναίκας που οι περισσότεροι άντρες σχεδόν απεχθάνονται. Εντάξει μερικοί άντρες μπορεί να την θέλουν επειδή έχουν ανασφάλειες, αλλά γενικά είναι αντιπαθητική. Ισχυρίζεται πως αγαπάει τον άντρα της όπως ακριβώς είναι, αλλά με μικρά και σταθερά βήματα προσπαθεί αν αλλάξει τα πάντα πάνω του. Πρώτα η γκαρνταρόμπα του, μετά το στιλ του, μετά η μουσική που ακούει... Και μετά θα δει την εξώπορτα ύστερα από τόσες παρατηρήσεις.

Η δεσποινίς παθολογικά ζηλιάρα. Αυτή η γυναίκα είναι ικανή να φέρει έναν άντρα στα όριά του. Είναι ενοχλητική στη συμπεριφορά της και όλα αυτά οφείλονται στο γεγονός ότι κατά το παρελθόν έχει "καεί" από κάποιον άντρα. Όταν ένας άντρας τη γνωρίζει για πρώτη φορά είναι καχύποπτη και του βρίσκει μειονεκτήματα. Όταν όμως τον κατηγορήσει αμέτρητες φορές κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να την χωρίσει. Γιατί κανείς άντρας δεν ανέχεται την Ιερά εξέταση κάθε βράδυ.

Η δεσποινίς "ζω για σένα και δεν συμβαίνει τίποτα ενδιαφέρον στη ζωή μου"
Αυτή η γυναίκα είναι ιδιαίτερα κουραστική ακόμα για απλά ραντεβού. Στην αρχή είναι κολακευτικό για έναν άντρα να βλέπει μια γυναίκα να τον θέλει τόσο, αλλά μετά η "αγάπη της" τον πνίγει. Ως γυναίκα πρέπει να έχεις δικό σου πρόγραμμα και να μην περιμένεις πότε θα σε βάλει εκείνος στο δικό του. Αλλιώς κανείς δεν θα σε αξιολογήσει σωστά.

Η δεσποινίς "μιλάω με τη μαμά μου 15 φορές την ημέρα"
Αυτό το είδος γυναίκας δεν μπορεί να πάρει καμία απόφαση –σημαντική ή όχι- χωρίς να ρωτήσει τη μητέρα της. Όταν την πρωτογνωρίζει έναν άντρας νομίζει πως είναι το καλό κορίτσι ιδιαίτερα δεμένο με την οικογένειά της, αλλά κάποια στιγμή συνειδητοποιεί πως είναι όλο το σκηνικό είναι υπερβολικό. Και τότε έρχεται το τέλος. Αναπόφευκτο.

Η δεσποινίς "έχω θέματα με τους άντρες"
Αυτή η γυναίκα έλκεται από άντρες μεγαλύτερης ηλικίας και μέσα της ψάχνει έναν άντρα σαν τον μπαμπά της. Στην αρχή ο άντρας ενθουσιάζεται που εκείνη τον κοιτάει σαν θεό, αλλά μετά βαριέται να κάνει σεξ με κάποια που έχει κολλήσει στα εφηβικά της χρόνια και ψάχνει έναν μέντορα.

Η δεσποινίς "κάνω μονίμως δίαιτα"
Δεν τρώει πολύ και συνήθως τσιμπάει από τα πιάτα των άλλων. Αρχικά ο άντρας σκέφτεται ότι τουλάχιστον το κορίτσι του δεν θα γίνει ποτέ υπέρβαρο, αλλά μετά καταλήγει να τρώει μόνος του κάθε βράδυ στην κουζίνα! Οι άντρες το ξέρεις πως λατρεύουν το φαγητό και θέλουν η γυναίκα τους και να τους μαγειρεύει και να τους κάνει παρέα ενώ τρώνε τη ζεστή μπριζολίτσα τους.

Αν ταυτίστηκες με κάποια από τις παραπάνω γυναίκες σκέψου ψύχραιμα και κάνε μικρές βελτιώσεις στη συμπεριφορά σου απένταντί στους άντρες για να σε δούμε νυφούλα σύντομα!

Πηγή: queen.gr

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Life Style

Media

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Συνταγές

Ελλάδα

Κόσμος

Πολιτική

Αρθρογραφία