Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Το νέο IPHONE 7 από την Apple.

iphone7 fotografies daily news gr 30 09 2015 01
Η επεξεργασία του νέου iphone 7, γίνεται αυτές τις ημέρες από την Apple, αλλά ακόμα δεν είμαστε σίγουροι, για το πότε η εταιρεία θα ορίσει την ημερομηνία παραλαβής ή ποιες είναι οι προδιαγραφές του νέου έξυπνο τηλέφωνου.

Μερικά κομμάτια από το νέο iPhone 7, έχουν διαρρεύσει από την αλυσίδα εφοδιασμού στην Ανατολική Ασία τις τελευταίες ημέρες και όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, δίνουν μια σαφέστερη ιδέα του iPhone 7, και έχει αρκετό ενδιαφέρον.
Διέρρευσε ότι οι φωτογραφίες του iPhone 7, δείχνουν την εμφάνιση και την έκδοση του τελευταίου iPhone. Το πιο σημαντικό, ότι η εικόνα περιλαμβάνει την ημερομηνία κατά την οποία το συγκεκριμένο τμήμα έγινε για την Apple. Μια ετικέτα για το gadget δείχνει μια σφραγίδα QA από τον Ιούλιο του 29. Αυτό σημαίνει ότι η Apple είναι σε καλό δρόμο για να πάρει το iPhone 7 για τους χρήστες πριν από το τέλος του τρέχοντος τριμήνου.
iphone7 fotografies daily news gr 30 09 2015 02

Οι νέες εικόνες περιλαμβάνουν το κέλυφος και κάποια από τα εσωτερικά μέρη του iPhone 7. Προέρχονται από την Macfixit της Αυστραλία, μια εταιρία επισκευών της Apple που πήρε στα χέρια της φωτογραφίες της συσκευής από μια πηγή στην αλυσίδα εφοδιασμού. Εδώ είναι μια από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν την προηγούμενη Δευτέρα.

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto