Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Το τρικ των 10 δευτερολέπτων που θα κάνει το iPhone να 'πετάει'.

Κατεβάσατε αρκετές εφαρμογές, τραβήξατε πολλές φωτογραφίες και βίντεο και γεμίσατε το νέο iPhone με μουσική. Κι έρχεται μια στιγμή που παρατηρείτε ότι η συσκευή σαν να πηγαίνει πιο αργά απ' ότι συνήθως ή όπως λένε στην καθομιλουμένη, 'σέρνεται'. Δεν θα ήταν τέλειο να υπήρχε ένα κόλπο που θα έκανε το iPhone να ξεκολλήσει, ανοίγοντας τις εφαρμογές ή εκτελώντας τις εντολές γρηγορότερα;   Υπάρχει και ονομάζεται RAM Reset, και δεν θα το βρείτε σε κανένα manual της Apple, όμως ένας χρήστης του Twitter, ο Marc Forrest, είχε την ευγενή καλοσύνη να το μοιραστεί με τους followers του, μέχρι που το 'αλίευσε' και το δημοσίευσε ο Indipendent ώστε να γίνει ευρύτερα γνωστό.

Τo τρικ που θα δώσει νέα πνοή στην απόδοση του iPhone σας, κρατάει μόνο 10 δευτερόλεπτα και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε παρατεταμένα το επάνω (ή 'δίπλα' - για iPhone 6 και νεότερα) κουμπί που απενεργοποιεί την συσκευή, έως ότου εμφανιστεί η εντολή 'Slide to power off'. Στη συνέχεια απλά κρατήστε πατημένο το κεντρικό κάτω κουμπί του iPhone (home button) επί 5 δευτερόλεπτα, έως ότου επανέλθει η κανονική οθόνη με τις εφαρμογές. (Εάν εμφανιστεί η SIRI, επαναλάβετε μερικές φορές, μέχρι να το πετύχετε).   Αυτή η πανεύκολη εντολή, αδειάζει την μνήμη RAM (που δεν χρησιμοποιείται από τις τρέχουσες εφαρμογές) του κινητού με αποτέλεσμα το iPhone να γίνει αισθητά ταχύτερο, χωρίς να κολλάει, με μοναδική παρενέργεια, το να χρειαστεί λίγος περισσότερος χρόνος στην εκ νέου φόρτωση μιας εφαρμογής για πρώτη φορά.

Το δοκιμάσαμε σε 2 φορτωμένες με apps και περιεχόμενο συσκευές (iPhone 5S & iPhone 6) με iOS 9.1 και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Δοκιμάστε το κι εσείς και μοιραστείτε την εμπειρία στα σχόλια.

Πηγή: www.lifo.gr

Περισσότερα άρθρα από αυτήν την κατηγορία: « Αυτό το εργαλείο κλείνει πληγές μέσα σε 20' και σώζει ζωές.
Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto