Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Ο Ρονάλντο θα πάρει τη Χρυσή Μπάλα σύμφωνα με διαρροή

Λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του νικητή της Χρυσής Μπάλας διέρρευσε το όνομά του. Πρόκειται για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως μαρτυρά και η φωτογραφία από το εξώφυλλο του France Football με τον πορτογάλο σταρ να ποζάρει κρατώντας το τρόπαιο.

Η φωτογράφιση έγινε εδώ και μέρες, μιας και ο άσος της Ρεάλ έχει υποχρεώσεις με τη «βασίλισσα» στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Κάπως έτσι επιβεβαιώνονται και τα προγνωστικά, καθώς ο Ρονάλντο μετά την κατάκτηση Champions League και Euro ήταν δεδομένο πως θα κυριαρχήσει.

Το γαλλικό περιοδικό France Football μετά από έξι χρόνια συνεργασίας με τη FIFA «ανεξαρτητοποιήθηκε» και πάλι για τη βράβευση του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του κόσμου για το 2016, με την παγκόσμια ομοσπονδία να δίνει το δικό της βραβείο τον Ιανουάριο.

Τον κορυφαίο κλήθηκαν να επιλέξουν 173 δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο μέσα από μία λίστα 30 παικτών. Η εκδήλωση αρχίζει στις 18:30 και υποψήφιοι είναι: Σέρχιο Αγουέρο, Κέβιν Ντε Μπράουνε (Μαν. Σίτι), Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ (Ντόρτμουντ), Γκάρεθ Μπέιλ, Λούκα Μόντριτς, Τόνι Κρόος, Κριστιάνο Ρονάλντο, Πέπε, Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης), Τζίτζι Μπουφόν, Πάουλο Ντιμπάλα, Γκονσάλο Ιγκουαΐν (Γιουβέντους), Ντιέγκο Γοδίν, Αντουάν Γκριζμάν, Κόκε (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Πολ Πογκμπά (Μαν. Γιουνάιτεντ), Αντρές Ινιέστα, Λιονέλ Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες (Μπαρτσελόνα), Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Τόμας Μίλερ, Μάνουελ Νόιερ, Αρτούρο Βιδάλ (Μπάγερν Μονάχου), Ούγκο Γιορίς (Τότεναμ), Ριγιάντ Μαχρέζ, Τζέιμι Βάρντι (Λέστερ), Ντιμίτρι Παγέ (Γουέστ Χαμ), Ρουί Πατρίσιο (Σπόρτινγκ Λισαβόνας).

Πηγή: sport-fm.gr

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto