Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Σε κάθε γκολ της Οσμανλίσπορ ακούγεται ο ύμνος της οθωμανικής αυτοκρατορίας

Ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για την Οσμανλίσπορ, αντίπαλο του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League, έδωσε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τούρκος δημοσιογράφος, Μπατουχάν Γκιουλσά.

«Οσμανλί σημαίνει οθωμανική αυτοκρατορία. Σε κάθε διακοπή αγώνα ή σε κάθε γκολ της ομάδας ακούγεται από τα μεγάφωνα ο ύμνος της οθωμανικής αυτοκρατορίας», τόνισε.

«Η Οσμανλίσπορ πέρσι πήρε τη θέση της Γαλατάσαραϊ που ήταν τιμωρημένη κι έπαιξε στην Ευρώπη. Το γήπεδο είναι πάντα σχεδόν γεμάτο, χωρά περίπου 15-16 χιλιάδες ανθρώπους», πρόσθεσε.
Μιλώντας για τον προπονητή της, Μουσταφά Ακτσάι, είπε: «Ο Ακτσάι ήταν προπονητής της Τραμπζονσπόρ και παρουσίασε πολύ καλό έργο. Έχει πολύ καλό ρεκόρ με τις ομάδες του στην Ευρώπη. Έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους παίκτες του. Μάλιστα έλεγε πως διάβαζε το Ευαγγέλιο για να καταλάβει την ψυχολογία των χριστιανών παικτών του καλύτερα».

Όσο για τους παίκτες που διακρίνονται για την ποιότητά τους; «Δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε έναν παίκτη. Ο Αμίνου και ο Εντιαγέ είναι οι πιο πολύτιμοι παίκτες της Οσμανλίσπορ. Έχουν εξαιρετική αρμονία με τους επιθετικούς. Ο Γουεμπό είναι 35 ετών, αλλά γυρίζει στην άμυνα για να βοηθά τους συμπαίκτες του. Οι Τούρκοι παίκτες της Οσμανλίσπορ είναι σε μεσαίο επίπεδο, αν εξαιρέσουμε τον αρχηγό, Ερντάλ».

Πάντως έδωσε τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον Ολυμπιακό. «Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός δεν θα δυσκολευτεί, λόγω της εμπειρίας του. Είναι ήδη τεράστια επιτυχία για την Οσμανλίσπορ που έφτασε μέχρι τους ‘32’».

Πηγή: sport-fm.gr

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto