Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2014 - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ 5ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα
festivalplhroforikhsi2fest2809201422
 
ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ 
5ου ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
(information industry festival ή i2fest 2014)

Αγαπητοί φίλοι,

Εμείς, η οργανωτική επιτροπή και οι 150 εθελοντές εκπαιδευτικοί και φοιτητές του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διοργανώνουμε, σε πείσμα των καιρών και της οικονομικής κατάστασης της χώρας, και φέτος το 5ο φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής και το αφιερώνουμε στην «καινοτομία και ».
Πριν από πέντε χρόνια όταν πρωτοδιοργανώσαμε το φεστιβάλ σε επίπεδο διευρυμένης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης υποσχεθήκαμε στον εαυτό μας ότι το 10ο Φεστιβάλ θα είναι ένα Ευρωπαϊκό γεγονός. Προς τα εκεί βαδίζουμε. Το δεύτερο φεστιβάλ που έγινε σε επίπεδο περιφέρειας ΑΜΘ σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Το τρίτο φεστιβάλ μεγάλωσε τη διάρκειά του κατά μία ημέρα και έγινε Πανελλαδικό. Το τέταρτο μεγάλωσε κατά ακόμα μία μέρα. Το πέμπτο έχει διάρκεια μια εβδομάδα και ωρίμασε ακόμα περισσότερο. Οι οικονομικές δυσκολίες δεν μας πτοούν. Εμείς επιμένουμε. Θέλουμε να αναδείξουμε τη δύναμη της σπουδάζουσας νεολαίας μας και του εθελον-τισμού και το κάνουμε.

Δράσεις του Φεστιβάλ:
Οι χώροι του Φεστιβάλ θα είναι ανοικτοί στο κοινό καθημερινά από 09.00 έως 21.00 πλην Δευτέρας, Τρίτης και Πέμπτης που θα είναι ανοιχτοί μέχρι την 14:30. Όποιος θέλει μπορεί να επισκεφθεί την έκθεση και να ξεναγηθεί απ’ τους εθελοντές στις εργασίες εκθέματα.

Στην κατηγορία «Σχολείο–Μαθητές–Γονείς», οι άνθρωποι του φεστιβάλ εργάζονται με στόχο να προσφέρουν εκλαϊκευμένη τεχνολογική γνώση στους μαθητές των γυμνασίων και λυκείων. Επίσης, συνεργάζονται με τους καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης προκειμένου να δημιουργήσουν ένα διαδραστικό χώρο μάθησης και διασκέδασης. Οι δράσεις στην κατηγορία αυτή αφορούν ομιλίες προς τους μαθητές, ηλεκτρονικό διαδικτυακό διαγωνισμό και επίσκεψη στα περίπτερα στα οποία εκτίθενται εργασίες των φοιτητών.
Έτσι καθημερινά από Δευτέρα έως και Πρασκευή και από ώρα 09.00 έως 14.30 θα γίνουν επισκέψεις σχολείων.

Οι μαθητές συντεταγμένα υπό την αυστηρή επίβλεψη των ε-θελοντών θα μπουν στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ όπου θα τους παρουσιαστούν εκλαϊκευμένα τα θέματα «Εκπαιδευτική Ρομποτική: Μια καινοτόμα μαθησιακή μέθοδος», «Ο υπολογιστής Arduino».
Στη συνέχεια θα επισκεφτούν σε ομάδες των 10 ατόμων οργανωμένα κυκλικά τις εργασίες-εκθέματα των φοιτητών. Φέτος οι φοιτητές που εκθέτουν εργασίες προέρχονται απ’ το τμήμα μηχανικών πληροφορικής του ΤΕΙ ΑΜΘ, το τμήμα ηλεκτρολόγων μηχανικών του ΔΠΘ, το Τμήμα Αυτοματισμού του ΤΕΙ Περαιά, το τμήμα μηχανικών πληροφορικής του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, την Πύλη Ρομποτικής G-ROBOT, το ΕΠΑΛ Χρυσούπολης και ανεξάρτητους εκθέτες.
Καθημερινά τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη, και Πέμπτη από 16.00 έως 19. θα γίνουν σεμινάρια με θέμα «Χτίζω το πρώτο μου Ρομπότ, Ο μικροελεγκτής Arduino».
Την Κυριακή 12-10-2014 το απόγευμα από 15.45 έως 21.00 θα γίνουν τα εγκαίνια του φεστιβάλ με την πρώτη ημερίδα με θέμα: «Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα» με ομιλητές ανθρώπους της αυτοδιοίκησης και της επιστήμης Η ημερίδα θα κλείσει με ημίωρο μουσικό πρόγραμμα από το μουσικό σχολείο Καβάλας.
Το Σάββατο 18-10-2014 το απόγευμα από 15.45 έως 21.00 θα γίνει η δεύτερη ημερίδα με θέμα: «Καινοτομία και επιχει-ρηματικότητα» και ομιλητές ανθρώπους της αυτοδιοίκησης και της επιστήμης.
Θα ακολουθήσει απολογισμός του Φεστιβάλ και ημερίδα θα κλείσει με βραβεύσεις εργασιών και ημίωρο μουσικό πρόγραμμα από το μουσικό σχολείο Καβάλας.
Τι ζητάμε από σας. Τίποτα το ιδιαίτερο. Απλή συμπαράσταση. Ενεργή παρουσία. Να αισθανθούμε ότι οι κόποι μας δεν πάνε χαμένοι. Να πάρουμε δύναμη για το επόμενο Φεστιβάλ.
Φέτος το φεστιβάλ θα γίνει από 12-18 Οκτωβρίου στους χώρους του εκθεσιακού κέντρου «Απ. Μαρδύρης» στη Ν. Καρβάλη.
Θα αποτελούσε μεγάλη μας ικανοποίηση να σας ξεναγήσουμε στα μικρά τεχνολογικά θαύματα εκθέματα (30 στον αριθμό), να παρακολουθήσετε μαζί μας τις δύο σημαντικότατες ημερίδες, να διασκεδάσουμε μαζί το Σάββατο το βράδυ σε ρυθμούς soul, rock και alternative. να απολαύσουμε μαζί τους δασκάλους και τους μαθητές του μουσικού σχολείου της Καβάλας και να βραβεύσουμε μαζί την αριστεία των φοιτητών μας.

 
Το Επιμελητήριο Καβάλας, το Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας ΑΜΘ, η Περιφέρεια ΑΜΘ και το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ ΑΜΘ θα διοργανώσουν στο σύγχρονο Εκθεσιακό Κέντρο Καβάλας «Απόστολος Μαρδύρης», το πέμπτο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής (www.i2fest.gr) από Κυριακή 12 έως και Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014
Πρόκειται για ένα φεστιβάλ νέων τεχνολογιών που σκοπεύει και φέτος να αναδείξει τη δυνα-μική της βιομηχανίας της πληροφορίας και των σημαντικών επιδράσεων της στην κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική ζωή.
Η προσέγγιση σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα πρέπει να διαθέτει πολύμορφα χαρακτηριστικά για να γειτνιάσει σε ένα φεστιβαλικό χώρο ανθρώπους διάφορών ηλικιών, μορφωτικών επιπέδων και τεχνολογικών αντιλήψεων. Η ανάπτυξη μια τέτοιας δράσης δίνει τη δυνατότητα σε όλους να αντιληφθούν το ψηφιακό χάσμα, να γνωρίσουν νέες πρακτικές και λειτουργικές εφαρμογές των προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και να αμβλύνει την τεχνοφοβία.
Το φεστιβάλ Βιομηχανικής της Πληροφορικής διαθέτει ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα δράσεων με στόχο να προσφέρει ερεθίσματα στους μαθητές των γυμνασίων και των λυκείων, να αναδείξει καινοτόμες πρακτικές από τον ελλαδικό χώρο, να προσφέρει τη δυνατότητα στους φοιτητές να παρουσιάσουν τις εργασίες τους και στους ανθρώπους της παραγωγής να δουν τις καινοτόμες προτάσεις τους  και όλα αυτά σε συνδυασμό με ποικίλες πολιτιστικές δράσεις κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.
 
Οι δράσεις του φεστιβάλ κινούνται σε τρεις βασικές κατηγορίες: 
α. Σχολείο–Μαθητές–Γονείς, 
β. Ακαδημαϊκός χώρος–Επιχειρήσεις και 
γ. Πολιτισμός–Πολιτική. 
 
Πιστεύουμε ότι η Βιομηχανία της Πληροφορικής σε μεγάλο βαθμό συνδέεται με τις κατηγορίες αυτές και η υλοποίηση αυτού του κρίσιμου εγχειρήματος είναι όσο ποτέ άλλοτε αναγκαία.
Στην κατηγορία «Σχολείο–Μαθητές–Γονείς», οι άνθρωποι του φεστιβάλ εργάζονται με στόχο να προσφέρουν εκλαϊκευμένη τεχνολογική γνώση στους μαθητές των γυμνασίων και λυκείων. Επίσης, συνεργάζονται με τους καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης προκειμένου να δη-μιουργήσουν ένα διαδραστικό χώρο μάθησης και διασκέδασης. Οι δράσεις στην κατηγορία αυτή αφορούν ομιλίες προς τους μαθητές και επίσκεψη στα περίπτερα στα οποία εκτίθενται οι εργασίες των φοιτητών. 
Στην κατηγορία «Ακαδημαϊκός χώρος–Επιχειρήσεις», δίνεται ιδιαίτερη μέριμνα στην ανάπ-τυξη συζητήσεων από σημαίνοντες ανθρώπους του ακαδημαϊκού και βιομηχανικού χώρου, υπό μορφή ημερίδων. Το θέμα των συζητήσεων είναι κάθε χρόνο διαφορετικό. Στον εκθεσιακό χώρο μπορούν οι φοιτητές (από όλα τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας) να παρουσιάζουν τις εργασίες τους. Εκπρόσωποι από επιχειρήσεις μπορούν να τους επισκεφθούν και να μιλήσουν μαζί τους. Στο τέλος, ακολουθεί βράβευση των καλύτερων τεχνολογικών εργασιών.
Με την κατηγορία «Πολιτισμός–Πολιτική» ολοκληρώνεται η συνδυαστική προσέγγιση της προσπάθειάς. Η πολιτική ζωή του τόπου μας, καθορίζει τους κανόνες και θέτει τις βάσεις για την πολυπόθητη ανάπτυξη. Στο πλαίσιο αυτής της ημερίδας γίνονται συζητήσεις μεταξύ των φορέων παραγωγής και της πολιτείας σε σημαντικά θέματα που αποφασίζονται από πριν και είναι δια-φορετικά κάθε χρόνο. Παράλληλα, αναπτύσσονται καλλιτεχνικές και άλλες εκδηλώσεις για να δώσουν τη δυνατότητα έκφρασης στους νέους ανθρώπους και να δημιουργήσουν μια διασκε-δαστική ατμόσφαιρα.
 
Με εκτίμηση,
Καθηγητής Δημήτρης Πογαρίδης
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής

Ημερήσιο Πρόγραμμα
5ου Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής

Κυριακή 12-10-2014

10.30 έως 21.00 Επισκέψεις φοιτητών-πολιτών.
17.45 έως 20.00 Εγκαίνια – 1η Ημερίδα με θέμα: «Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα»
20.00 έως 20.30 Ημίωρο Μουσικό Πρόγραμμα.

Δευτέρα 13-10-2014
09.00 έως 14.30 Επισκέψεις σχολείων.
16.00 έως 21.00 Αμφιθέατρο ΤΕΙ ΑΜΘ. Σεμινάριο: «Νέες τεχνολογίες και εφαρμογές Arduino»

Τρίτη 14-10-2014
09.00 έως 14.30 Επισκέψεις σχολείων.
16.00 έως 21.00 Αμφιθέατρο ΤΕΙ ΑΜΘ. Σεμινάριο: «Νέες τεχνολογίες και εφαρμογές Arduino»

Τετάρτη 15-10-2014
09.00 έως 14.30 Επισκέψεις σχολείων.
14.30 έως 21.00 Επισκέψεις φοιτητών-πολιτών.

Πέμπτη 16-10-2013
09.00 έως 14.30 Επισκέψεις σχολείων.
16.00 έως 21.00 Αμφιθέατρο ΤΕΙ ΑΜΘ. Σεμινάριο: «Νέες τεχνολογίες και εφαρμογές Arduino»

Παρασκευή 17-10-2013
09.00 έως 14.30 Επισκέψεις σχολείων
14.30 έως 21.00 Επισκέψεις φοιτητών-πολιτών.

Σάββατο 18-10-2013
09.00 έως 21.00 Επισκέψεις φοιτητών-πολιτών.
17.45 έως 20.00 2η Ημερίδα με θέμα: «Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα»
20.00 έως 20.10 Απολογισμός Φεστιβάλ, Βραβεύσεις εργασιών.
20.00 έως 20.40 Ημίωρο Μουσικό Πρόγραμμα.
20.40 Κλείσιμο Φεστιβάλ.

Video παρουσίασης Φεστιβάλ.

Διαβάστε περισσότερα ...

Αυτός είναι ο οδηγός της φονικής νταλίκας που σκόρπισε το θάνατο

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Nikolai Tudoran είναι το όνομα του Ρουμάνου οδηγού της νταλίκας που προκάλεσε το φονικό τροχαίο δυστύχημα με πέντε νεκρούς στην Εγνατία Οδό.

Συγκεκριμένα, ο 39χρονος κατάγεται από την πόλη ΠΙτέστι της Ρουμανίας και το φορτηγό ερχόταν από την Ιταλία φορτωμένο με σταφύλια. Η εταιρεία που ανήκει λέγεται Limar και έχει έδρα σε δύο επαρχίες της Ρουμανίας, στην Ilfov και την Arges.

Ωστόσο, οι Ρουμάνοι δημοσιογράφοι δεν έχουν καταφέρει να επικοινωνήσουν με ανθρώπους της εταιρείας η οποία τελεί υπό καθεστώς πτώχευσης.

Σημειώνεται πως ο Ρουμάνος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε υποστηρίξει πως τα φρένα της νταλίκας δεν έπιαναν, έχει λάβει προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

Πηγή: kontranews.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Ποδοσφαιρική ομάδα προσέλαβε υπνοτιστή, για να μην έχει ήττες!

Τον προσέλαβε προπονητής στη Βραζιλία για να σταματήσει η ομάδα του τις ήττες.

Πολύ «Mentalist» φαίνεται πως βλέπει ο προπονητής της Πορτουγκέζα. Ο Βάνγκερ Μπενάτσι βρήκε τη δική του λύση στο πρόσωπο ενός υπνωτιστή, μήπως και πάρει η ομάδα του κανένα βαθμό…

Αθάνατοι… προπονητές! Πάντα θα υπάρχουν μερικοί από αυτούς, οι οποίοι θα αποτελούν έμπνευση για τέτοια θέματα. Ίσως όχι για τις προπονητικές τους ικανότητες, αλλά κυρίως για τις γραφικότητες τους. Επειδή, όμως η γραφικότητά -όπως πολλά… άλλα- δεν έχουν σύνορα, ένας τεχνικός από την Βραζιλία είναι αυτός που απασχολεί με τις επινοήσεις του. Και συγκεκριμένα αυτός της Πορτουγκέζα.

Ο Βάνγκερ Μπενάτσι, δεν είναι ένας συνηθισμένος κόουτς. Η ομάδα του μπορεί να βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα -στη δεύτερη κατηγορία- και 11 βαθμούς από τη σωτηρία, όμως είναι πολύ… μπροστά για να διαλέξει τους καθιερωμένους τρόπους ώστε να αφυπνίσει τους παίκτες του. Αντίθετα, το έριξε στις παραεπιστήμες και πιο συγκεκριμένα στον υπνωτισμό!

Προσέλαβε τον υπνωτιστή, Ολιμάρ Τέσερ, επειδή, όπως λέει, έχει μεγάλη επιτυχία. «Δεν μου αρέσει να χάνω τέτοιες ευκαιρίες. Ξέρω τι έχει κάνει και θέλω να δουλεύει με τους παίκτες μου πριν τους αγώνες. Ήταν κάτι που αποφάσισα να κάνω καθώς βρισκόμαστε σε αυτή την άσχημη κατάσταση », δήλωσε ο Μπενάτσι, ο οποίος μάλλον μπορεί τώρα να κάνει πλάνα… πρωταθλήματος.

Πηγή: Sport-fm.gr
Διαβάστε περισσότερα ...

Αβραμόπουλος για την τραγωδία στο Βόλο: Τα τρία παλικάρια μας έπεσαν στο καθήκον

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

«Αιφνιδιαστήκαμε, τα αίτια διερευνώνται», είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και χαρακτήρισε το δυστύχημα «πρωτόγνωρο» - «Πέρα από την συντριβή οι ένοπλες δυνάμεις πενθούν το χαμό τριών στελεχών τους. Πενθούν και οι οικογένειές τους», είπε ο κ. Αβραμόπουλος

Την οδύνη και τη συντριβή του για το πολύνεκρο δυστύχημα στο Πεδίο Ασκήσεων των Γλαφυρών Βόλου εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος μιλώντας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

«Εκφράζω την οδύνη και την συντριβή μας για το ατύχημα που στοίχισε την ζωή των τριών τριών παλικαριών μας σε ένα πρωτόγνωρο δυστύχημα του οποίου τα αίτια διερευνώνται. Πέρα από την συντριβή οι ένοπλές δυνάμεις πενθούν το χαμό τριών στελεχών τους. Πενθούν και οι οικογένειές τους. Δεν είναι μόνοι, είναι κοντά τους όλη η Ελλάδα και βεβαίως και εμείς. Διερευνώνται τα αίτια γιατί αιφνιδιαστήκαμε από αυτό που συνέβη και πιστεύω ότι η έκβαση της έρευνας θα φωτίσει αυτό που συνέβη», τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επισήμανε αναφερόμενος στους δύο νεκρούς Επαγγελματίες Οπλίτες και το νεκρό οπλίτη θητείας: «Αυτά τα παιδιά έπεσαν στο καθήκον που δεν εκτελείται μονάχα την ώρα που σε χρειάζεται η πατρίδα αλλά και αυτές τις στιγμές που τα παλικάρια μας εκπαιδεύονται για να είναι έτοιμα. Τους αποδίδουμε πέραν από το σεβασμό και την τιμή που τους αναλογεί».

Από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Θοδωρής Δρίτσας εξέφρασε τη βαθιά του οδύνη για το θανατηφόρο συμβάν και πρόσθεσε: «Νιώθω υποχρέωση να εκφράσω τη συμπαράστασή μας σε οικογένεια, φίλους και συγγενείς των νεκρών και σε όλες τις Ένοπλες Δυνάμεις και τους συναδέλφους τους».

Ο βουλευτής και υπεύθυνος του τομέα Εθνικής Αμυνας του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ακόμη: «Θεωρώ αυτονόητο για την πολιτική και φυσική ηγεσία των ΕΔ και για όλους μας, απόλυτη υποχρέωση να αναζητηθούν σε πλήρη διάσταση τα αίτια του τραγικού συμβάντος. Αποτελεί ελάχιστη τιμή στη μνήμη τους».

Διαβάστε περισσότερα ...

Η Βάνα Μπάρμπα γίνεται Μόνικα Μπελούτσι!

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Βάνα Μπάρμπα, όπως λέμε... Μόνικα Μπελούτσι. Ο γνωστός σκηνοθέτης Χάρης Βορκάς είδε στο πρόσωπο της πληθωρικής ηθοποιού την πρωταγωνίστρια στη φιλόδοξη παράσταση που θέλει να ανεβάσει, στη σκηνή του Ορφέα. Πρόκειται για τη θεατρική διασκευή της ταινίας «Μαλένα» που βγήκε στις σκοτεινές αίθουσες το 2000, σε σκηνοθεσία Τζουζέπε Τορνατόρε, ανεβάζοντας στα ύψη τις μετοχές της Μόνικα Μπελούτσι, η οποία θεωρούνταν ήδη τότε σύμβολο του σεξ. Η Βάνα λοιπόν θα πρέπει να αναμετρηθεί με ένα ζωντανό μύθο του σινεμά.

Διαβάστε περισσότερα ...

Σκηνές τρόμου: Συγκρούστηκαν δύο αεροπλάνα της Ryanair

  • Δημοσιεύτηκε στην Κόσμος
Τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου δύο αεροπλάνα της Ryanair συγκρούστηκαν, προκαλώντας ζημιά στα φτερά

Το περιστατικό κατέγραψαν επιβάτες, που έζησαν για μερικά λεπτά στιγμές πανικού

Τα δυο αεροσκάφη της Ryanair, Boeing 737 και τα δυο, βρίσκονταν στο διάδρομο και ετοιμάζονταν να πάρουν θέση για την απογείωσή τους.

Παραμένει άγνωστο ακόμη το πώς ακριβώς συγκρούστηκαν, ενώ προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές.

Από τη σύγκρουση δεν τραυματίστηκε κανείς ενώ τα αεροπλάνα βρίσκονται καθηλωμένα.

Εκπρόσωπος της εταιρείας προέβη σε επίσημη ανακοίνωση, εξηγώντας ότι η λειτουργία του αεροδρομίου συνεχίζεται κανονικά.

Διαβάστε περισσότερα ...

Αυτός είναι ο λόγος που ο Ηλίας Ψινάκης δεν βγάζει τα γυαλιά του!

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

To λόγο για τον οποίο τον τελευταίο καιρό φοράει μονίμως, μέρα νύχτα. γυαλιά ηλίου, αποκάλυψε, με το δικό του, ιδιαίτερο τρόπο, ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο πλαίσιο του Μαραθωνίου της Αθήνας και αφού από τη στιγμή που πήρε τη θέση του στο πάνελ μέχρι και που έλαβε το λόγο δεν είχε βγάλει καθόλου τα σκουρόχρωμα γυαλιά του, όταν του δόθηκε η ευκαιρεία εξήγησε το γιατί.

«Να σας εξηγήσω πρώτα γιατί φοράω τα γυαλιά μου. Δεν είναι απο αγένεια, είχα έναν τραυματισμό πριν από λίγες ημέρες και το θέαμα είναι αποτρόπαιο. Σας προφυλάσσω εικαστικά», είπε.

Διαβάστε περισσότερα ...
Εγγράψου σε αυτό το RSS feed