Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016 - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

ΣΥΣΣΩΜΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΠΛΟΚΑ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

agrotika mploka pellas ieronymos akyrosh orkou daily news gr com 28 02 2016
Η συμπαιγνία των 54ων μητροπολιτών με την πολιτική ηγεσία ξεδιπλώνετε και φαίνεται από την αδιαφορία της εκκλησίας και γενικότερα του ανώτατου ιερατείου της.

Οι λύκοι κατασπαράζουν τα πρόβατα και οι ποιμένες της εκκλησίας τους ορκίζουν για να κάνουν καλά την δουλειά τους.
Όλα γίνονται με την ευλογία των μητροπολιτών.
Όλα τα κόμματα της βουλής δεν έχουν σε αριθμό τους οπαδούς της εκκλησίας και ήτοι του χριστιανισμού. Έπρεπε να είχαν ξεσηκώσει τους πιστούς ενάντια σε αυτούς που καταστρέφουν αυτό που έκανε ο δημιουργός που αντιπροσωπεύουν.

Ορκίζουν τα φανταράκια μας, και επομένως τα παιδιά μας σε κάτι που αγαπάνε σε κάτι που τα δίδαξαν από μικρά να αγαπάνε και στο τέλος αντί να παίρνουν εντολές από τον θεό και την πατρίδα, παίρνουν εντολές από συνπαιγνιακούς αλλόφυλους πολιτικούς, ( Τουρκίας και Ελλάδος ) ώστε να αλληλοσκοτώνονται.
Ενώ θα έπρεπε οι ποιμένες της εκκλησίας να προστατεύουν το κοπάδι τους και να φροντίζουν να το μεγαλώνουν με φυσικά δρώμενα που έκανε θεός και όχι τεχνητά που δημιούργησαν τα πολιτικοθρησκευτικά ιερατεία και οι οικονομικές θεωρίες, και χωρίς την πνευματική και συναισθηματική του υποδούλωση αυτοί ορκίζουν τους μασόνους πολιτικούς να το υποδουλώνουν και να το αφανίζουν.

Μασόνοι μητροπολίτες ορκίζουν μασόνους πολιτικούς, σε πιο θεό πιστεύουν, σε πιο θεό ορκίζονται, και ποιος είναι ο σκοπός του;
Τα συμπεράσματα μας πως ορκίζονται στον αφανισμό του έλληνα είναι δεδομένα.
Έκκληση προς όλους στους πιστούς να ζητήσουν εξηγήσεις για την στάση της θρησκευτικής ηγεσίας και να τους δημιουργήσουν τα ανάλογα προβλήματα που δημιουργούν αυτοί σε εμάς. Δίναμε και δίνουμε τον όβολό μας έξτρα από τον μισθό τους για να προβαίνουν σε ανθρωπιστικά έργα και την διατήρηση του ελληνισμού κατά 100% και όλοι τους σχεδόν έχουν ενταχθεί υπέρ της πανθρησκείας. Πότε μας έλεγαν αλήθεια τότε η τώρα;
Ο Χριστός σταυρώθηκε για τα ποίμνια του ενώ αυτοί μεγαλώνουν τις κοιλιές τους και ως ποιμένες παίζουν το παραμύθι στην φλογέρα τους καθημερινά και κάθε Κυριακή στους οίκους του θεού ενώ οι πιστοί αφανίζονται.
Ήρθε πλέον η ώρα να πάρουν θέση με ποιον είναι, όχι με λόγια αλλά με πράξεις ειδάλλως θα θεωρηθούν συνεργοί που για τους περισσότερους πιστούς από εμάς είναι, με ότι αυτό έπεται.
Απαιτούμε ως έλληνες πολίτες οι θρησκευτική ηγέτες να πράξουν τα δέοντα, να προβούν στην ανατροπή του καθεστώτος που αφανίζει το έθνος, διότι θα υποστούν και αυτοί τις συνέπειες.

Συνέλληνες γρηγορείτε, δυστυχώς για εμάς είναι και οι θρησκευτικοί μας ηγέτες στο παιχνίδι.

Να κοινοποιηθεί των παρών κείμενο σε όλες της μητροπόλεις από τους συντονιστές των μπλόκων όλων τον Νομών.

Διαβάστε περισσότερα ...

ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΙΔΟΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

eklhsh apo katoikous ths eidomenhs daily news gr com 28 02 2016
ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΙΔΟΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΣΙΟΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Αγαπητή Συνελληνες: μετά από ότι έχει προκύψει στα νησιά μας, και την ίδρυση hot spot σε όλη την χώρα με σκοπό τις φυλετικές διαμάχες εντός της Ελλάδος στημένα από την πολιτική ηγεσία της χώρας, προτείνουμε.
Προσεγγίστε μετανάστες που γνωρίζουν αγγλικά και εξηγήστε τους ποιοι είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή των χωρών τους και για τα δεινά που τους έχουν προκύψει και θα συνεχίσουν να προκύπτουν.
Ενημερώστε τους πως την ευθύνη την έχουν οι πολιτικές ηγεσίες και πως προκάλεσαν την προσφυγιά με σκοπό να δημιουργήσουν κοινωνικές και φυλετικές αντιπαραθέσεις ώστε να αλληλοσκοτωθούμε και αυτοί να μείνουν αλώβητη.
Γνωρίζουμε πως τους έχουν παρουσιάσει μια Ευρώπη σαν την γη της επαγγελίας, και τώρα τους εγκλωβίζουν κάτω από άθλιες συνθήκες με σκοπό το φυλετικό μίσος με ότι αυτό συνεπάγεται.
Στρέψτε τους μετανάστες εναντίων τον πολιτικών και των οικογενειών τους, οδηγήστε τους στα σπίτια τους, πληρώστε τους με το ίδιο νόμισμα, δημιουργήστε τους τα ίδια προβλήματα που δημιουργούν σε εμάς και τους μετανάστες.
Οδηγήστε τους στην περιφέρεια στον περιφερειάρχη να ζητήσουν από αυτούς εξηγήσεις.
Στρέψτε τα ίδια τους τα όπλα εναντίων τους, κάντε τους να μην θέλουν να ζήσουν,
Κουνηθείτε έλληνες τώρα είναι η τελευταία μας ευκαιρία.
Όλοι μαζί σαν μια γροθιά θα τους πετάξουμε στην θάλασσα, πριν το πράξουν σε εμάς.

Μην πιστεύετε τίποτα, έλεγαν και θα συνεχίσουν να μας λένε ψέματα.

Διαβάστε περισσότερα ...

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ !

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

kalesma katoi voreiou elladas daily news gr com 28 02 2016
ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΜΕΣΩ ΦΩΤΟΤΥΠΙΩΝ, ΜΕΣΩ ΗΛ. ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΟΥ, ΜΕΣΩ FACEBOOK,  TWITTER, ΚΛΠ.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΥΛΟΤΟΜΩΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

Αγαπητοί Συνέλληνες τα σχέδια τους εκπληρώνονται και ένα από αυτά τα εκατομμύρια μεταναστών στην Ελλάδα με την συνεργεία όλων των πολιτικών ιερατείων, όλων των χωρών.
Η αποσταθεροποιήσει των χωρών λευκής φυλής και ιδιαίτερα της Ελλάδος τρέχει με γοργούς ρυθμούς.
Η πίεση της κυβέρνησης προς όλες της κοινωνικές τάξεις και ιδιαίτερα στον ευαίσθητο κλάδο των αγροτών συνεχίζετε με σκοπό τον αποπροσανατολισμό, και τις διακρατικές αντιπαραθέσεις (βλέπε κλείσιμο τελωνείων, έλεγχος του αιγαίου από τους Τούρκους) που θα μας οδηγήσουν και σε εσωτερικές αλλόφυλες εκρήξεις.
Σε τυχών περίπτωση παύσης εισαγωγών πολλαπλασιαστικού υλικού θα οδηγηθούμε σε λιμό κάτι το οποίο θα προκαλέσει την αρχή των αναταραχών.
Καλούμε όλους τους έλληνες να είναι σε ετοιμότητα και ειδικά τους κατοίκους της συνοριακής γραμμής να ανοίγουν διαδρόμους εξόδου των μεταναστών από την Ελλάδα, ακόμη και την καταστροφή του φράκτη των συνόρων.
Μην πιστεύετε αυτά τα οποία λένε οι κυβερνητική για άλλη μια φορά ψεύδονται.
Μετακινούν τους μετανάστες νύχτα και τους αφήνουν σε διάφορες επαρχιακές πόλεις στα βόρεια της χώρας.
Έξοδος των μεταναστών από την χώρα για καθυστέρηση των σχεδίων τους, το απόλυτο αντίμετρο.

Κάτοικοι επαρχίας Αλμωπίας.

Διαβάστε περισσότερα ...

Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ !

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ, ΑΝΙΔΕΟΙ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ. ΑΦΕΛΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ.

koroidia politikon agrotes mploka provlhmata daily news gr com 28 02 2016

Ουδείς νοήμων δεν θα έρχονταν στο τραπέζι των συζητήσεων με αυτούς που εδώ και πολλά χρόνια εργάζονταν για την σημερινή κατάντια της χώρας, και όχι μόνο του αγροτικού τομέα.
Ουδείς νοήμων δεν θα έθετε αιτήματα την στιγμή που καταρρέει ένα ολόκληρο σώμα που ονομάζετε έθνος για να σώσει μόνο ένα μέλος του.
Ας κατανοήσουν οι επικεφαλείς των αγροτών της φυσικές λειτουργίες ενός σώματος και ας τις μεταφέρουν επάνω στο σώμα έθνος.
Το κάθε ανθρώπινο σώμα η ζωντανός οργανισμός κινείτε με αυτόνομους φυσικούς νόμους. Σε κάθε σώμα υπάρχουν τα κεντρικά όργανα που στο σώμα έθνος αντιπροσωπεύουν τις δημόσιες υπηρεσίες.
Υπάρχουν και οι διάφορες ομάδες κυττάρων που όλες μαζί λειτουργούν αρμονικά για την φυσική λειτουργία του σώματος και ήτοι την επιβίωσή του και μαζί με το σώμα έρχεται και οι επιβίωση όλων των κυτταρικών ομάδων. ( αυτές οι ομάδες κυττάρων είναι όλοι οι οικονομικοί κλάδοι της χώρας).
Δηλαδή, όταν ένα σώμα προσβάλετε από ένα έναν εισβολέα, μικρόβιο ,βακτήριο, η ιό με οποιαδήποτε μορφή, τότε συνεργάζονται όλες οι ομάδες κυττάρων για να επαναφέρουν το σώμα στην φυσική του λειτουργία.
Αν μια ομάδα κυττάρων δεν συμβάλει στην ανασυγκρότησης του σώματος έθνους και λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο για την δική της επιβίωση με αποτέλεσμα μόνο την δική της αύξηση του όγκους της, ονομάζετε ομάδα καρκινικών κυττάρων, και λόγω του ότι ένα σώμα δεν μπορεί να λειτουργήσει με μια ομάδα καρκινικών κυττάρων θα πεθάνει και μαζί με το σώμα θα πεθάνουν και τα καρκινικά κύτταρα, που στην συγκεκριμένη περίπτωση οι αγρότες με τον τρόπο που λειτουργούν.
Σε κανένα φυσικό σώμα που προσβάλετε από έναν εισβολέα δεν γίνετε συζήτηση μεταξύ των κυττάρων του σώματος και του εισβολέα, αλλά άμεση αντίδραση για επαναφορά στις φυσικές λειτουργίες, άμεση καταστροφή του εισβολέα, άμεση παραγωγή αντισωμάτων με μνήμη του συμβάντος ( ειδικές δυνάμεις στρατού) διότι, η θα επιβιώσει το σώμα η θα επέλθει ο θάνατος από την μόλυνση αφού ο εισβολέας δεν ανήκει σε αυτό, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση οι εισβολείς είναι οι αλλόφυλοι κυβερνώντες που παρουσιάζονταν ως μέλη του σώματος, αλλά φρόντιζαν όλο αυτό το διάστημα να αποσταθεροποιούν τα κεντρικά όργανα, ( δημόσιες υπηρεσίες) και να δημιουργήσουν έναν αφανή εμφύλιο πόλεμο μεταξύ των διαφόρων ομάδων κυττάρων, ( διχασμός των κοινωνικών ομάδων του έθνους κάνοντας τους να αλληλοκαταναλώνονται) χωρίς αυτές να μπορούν να ενωθούν και να χάνουν χρόνο στα μπλόκα, ενώ οι εισβολείς τρώγοντας τους τον χρόνο με υποσχέσεις μεταφέρουν ξένο στρατό κυττάρων με την μορφή τις μετανάστευσης και σταματώντας την παραγωγή αντισωμάτων στο σώμα προς αντιμετώπιση των εισβολέων.
Ο νοών νοήτο.
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
Μια χώρα η οποία θέλει να έχει εθνική κυριαρχία πρέπει να φροντίζει την αυτονομία και αυτάρκεια στα πρωτογενή προϊόντα, την πολεμική της βιομηχανία, και την ενδυνάμωση όλων των κοινωνικών τάξεων.
Σύμφωνα με επιστημονικά δεδομένα το 52% των επαγγελμάτων κινείτε μέσα από τον πρωτογενή τομέα, κάτι το οποίο αποδεικνύει την αναγκαιότητα ύπαρξης της πρωτογενής παραγωγής.

Οφείλει η εκάστοτε κυβέρνηση να φροντίζει για την ανάπτυξη και ύπαρξη της πρωτογενής παραγωγής διότι είναι ο μοναδικός τομέας που δίνει ζωή χωρίς αυτό να απορρίπτει την σπουδαιότητα των υπόλοιπων οικονομικών κλάδων.
Χώρες οι οποίες δεν είναι αυτάρκεις στην πρωτογενή παραγωγή τείνουν να είναι εξαρτώμενες από τρίτους, και ήτοι προς εξαφάνιση.
Παρακολουθώντας τα ΜΜΕ και όλο το πολιτικό γίγνεσθαι, οι οποίοι αναφέρονται στον αγροτικό κλάδο κατηγορώντας των ως υπεύθυνο για τα δεινά της χώρας ενώ το ίδιο το πολιτικό σύστημα διαπραγματεύτηκε την αγροτική πολιτική με σκοπό την σημερινή καταστροφή της ελληνικής πρωτογενής παραγωγής.
Η μεγάλη παγίδα, τα προγράμματα ανάπτυξης σε συνδυασμό με την συντήρηση των καρτέλ στην Ελλάδα οδήγησαν στον αφανισμό τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους διότι κατάφεραν οι πολιτικοί μας οι οποίοι διαπραγματεύτηκαν με την Ε.Ε τις επιδοτήσεις κατά στρέμμα αντί κατά κιλό παραγωγής οδηγώντας τον παραγωγό στο να μην παράγει ενώ κάποιοι άλλοι εκμεταλλευόντουσαν της επιδοτήσεις λόγο δυνατότητας ως μέλλει του συστήματος.

Ενώ φαίνονταν ότι έπαιρνε ο αγρότης επιδοτήσεις, πλήρωνε μέσω των καρτέλ που δολίως συντηρούσε η ίδια η κυβέρνηση σε τριπλάσια τιμή οτιδήποτε χρειάζονταν για να παραχθεί ότι επιδοτούνταν με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην βοηθιέται αλλά να του τρώνε και το προϋπάρχων κεφάλαιο.
Οι πολιτικές των κυβερνήσεων ηθελημένα οδήγησαν οτιδήποτε είχε σχέση με την πρωτογενή παραγωγή και την ανάπτυξή της σε χρεοκοπία, όπως κλείσιμο των κέντρων σποροπαραγωγής, της ελληνικής λιπασματοβιομηχανίας, του κέντρου γενετικής βελτίωσης στα διαβατά Θεσσαλονίκης, της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, ελληνικής κλωστοϋφαντουργίας , τα εργοστάσια ζαχάρεως, και οποιαδήποτε μικρή η μεγαλύτερη επιχείρηση που δραστηριοποιούνταν στα πρωτογενή υλικά εντός της παραγωγής, ενώ αντίθετα αύξησε τους δασμούς στον αγροτικό εξοπλισμό, δυσκόλεψε γραφειοκρατικά την ανάπτυξη με αποτέλεσμα την ταυτόχρονη αύξηση τους κόστους παραγωγής ώστε να καταστεί αδύνατη και ασύμφορη η ελληνική πρωτογενής παραγωγή.

ΕΝ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ.
Παραθέτουμε παραδείγματα ορισμένων καλλιεργειών, όπως σίτου και αραβόσιτου στην βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στην επαρχία Αλμωπίας.
1ον καλλιέργεια σίτου έξοδα : ενοίκιο 30 + λίπανση 20 +σπόρος 12 + ζιζανιοκτόνα 5 + σπορά 5 + προετοιμασία 7 + θέρος 13 + εργατικά 10 = 102 ευρώ.
Έσοδα: απόδοση κατά μέσο όρο κιλά 250 * ,16 λεπτά = 40 + 17 επιδότηση + 7 άχυρα = 64 ευρώ.
Αποτέλεσμα 64 ευρώ έσοδα μείον 102 έξοδα = - 38 ευρώ ζημία
Στο κόστος προστίθεται ακόμη, 1ον η απόσβεση μηχανημάτων που αλλάζει από παραγωγό σε παραγωγό ανάλογα με τις εκτάσεις, 2ον τα επιτόκια και 3ον η φορολογία κάτι που μεγαλώνει ακόμη περισσότερο την ζημία.
2ον έξοδα καλλιέργεια καλαμποκιού:
ενοίκιο 30 ευρό + λίπανση 45 ευρώ + σπόρος 22 ευρώ + ζιζανιοκτόνα 10 ευρω + σπορά 5 ευρώ+ πότισμα 20 ευρώ + θέρος 17 ευρώ + ξέραμα 15 ευρώ + εργατικά 10 =175 συνολικά έξοδα.
Έσοδα καλλιέργειας καλαμποκιού: αποδόσεις 750 έως 1000 κιλά ανά στρέμμα , με μέσο όρο κιλά 874 * ,16 λεπτά = 140 ευρώ + 45 επιδότηση = 185 – 175 έξοδα = 10 ευρώ κέρδος / στρέμμα.
Στο κόστος προστίθεται ακόμη, 1ον η απόσβεση μηχανημάτων, η κεφαλαίου γενικότερα, που αλλάζει από παραγωγό σε παραγωγό ανάλογα με τις εκτάσεις, 2ον τα επιτόκια 3ον η φορολογία κάτι που εξαφανίζει το κέρδος στην συγκεκριμένη καλλιέργεια και 4ον η απλήρωτες επιταγές με την ευλογία της κυβέρνησης μια και φρόντισε να λειτουργεί άψογα η δικαιοσύνη.
Υπάρχουν περιοχές με μεγαλύτερες αποδόσεις λόγο μεγαλύτερου καλοκαιριού όπως νοτιότερα της περιοχής μας , που τους δίνετε η δυνατότητα για χρήση σπόρων μεγαλύτερου βιολογικού κύκλου, αλλά είναι με τελείως διαφορετικό τρόπο κοστολογημένα τα ενοίκια φτάνοντας τα 100 ευρώ / στρέμμα με αποτέλεσμα να υπάρχουν τα ίδια ποσοστά κέρδους η ζημίας.
Παρόμοιες καταστάσεις και στις υπόλοιπες καλλιέργειες με μικρές διακυμάνσεις.
Ας υπολογίσει λοιπόν ο καθένας, πολίτης η πολιτικός , τις εκτάσεις που πρέπει να έχει ένας αγρότης και αν καταφέρει να επιβιώσει με όλα αυτά τα οποία του επιβάλουν οι κυβερνήσεις η το καθεστώς που φροντίζει την παγκοσμιοποίηση.

Στην δε κτηνοτροφία το κόστος παραγωγής γάλακτος κυμαίνετε από ,36 έως ,41 λεπτά ανά κιλό γάλακτος και η τιμή από τις βιομηχανίες κυμαίνετε από 27 έως 43 λεπτά ανάλογα τον παραγωγό, μικρό η μεγάλο.
Από τον Μάρτιο αναμένετε η ανώτερη τιμή των γαλακτοκομικών στην αγελαδοτροφεία 37 λεπτά.
Στο παραπάνω κόστος δεν υπολογίζετε η απόσβεση εγκαταστάσεων, μηχανημάτων, η ζώων, κόστος που φτάνει τις 12.000 ευρώ ανά θέση ζώου.
Παρουσιάζουμε λοιπόν στους πολιτικούς και στους έλληνες πολίτες ένα μέρος της πρωτογενής μας κατάστασης και ας μας πουν οι δοσίλογοι πολιτικοί μας αν τα φάγαμε μαζί, η αν τα τρώμε μαζί, διότι σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτουμε εμείς είμαστε όλοι υποθηκευμένη και την στιγμή μάλιστα που παρήγαμε προϊόντα, ενώ όλοι αυτοί έχουν ακίνητα σε διάφορα μέρη του κόσμου πουλώντας λόγια αέρα και προδίδοντας αυτούς που τους πληρώνανε να διαχειρίζονται την περιουσία της πατρίδας μας. Απάτη και προδοσία εκ μέρους σας κύριοι; ΝΑΙ.
Καλούμε το οιονδήποτε επιστημονικό προσωπικό η τους κυβερνώντες να μας αποδείξουν το αντίθετο.
Συμπέρασμα: δόλια για άλλη μια φορά η πλασματική κερδοφορία των αγροτών με σκοπό την πλήρη πλέον εξαφάνιση του τομέα με ότι αυτό συνεπάγεται.
Εξόντωση άλλης μιας ομάδας κυττάρων στο σώμα έθνος με τελικό σκοπό τον θάνατό του.
Ας λειτουργήσουμε λοιπόν όλοι μαζί σαν ένα σώμα, όλες οι ομάδες κυττάρων μαζί, όλοι οι έλληνες μαζί, διότι ζούμε όλοι στο ίδιο σώμα, για την επιβίωση του σώματος έθνους και ήτοι της δικής μας.
Καλούμε λοιπόν τους εκπρόσωπους των αγΤΟΥ ροτών κύριο Μπούτα, κύριο Παπακωνσταντίνου και λοιπούς να αναθεωρήσουν , να ωριμάσουν και να αντιληφθούν με ποίους έχουν να κάνουν.
Εκπρόσωποι ανεξάρτητης ομάδος αγροτών επαρχία Αλμωπίας.
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.
ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

Διαβάστε περισσότερα ...

Ο Δήμαρχος Ρόδου εμφανίζεται να πιστεύει σε ιστορίες συνωμοσίας της ομάδας Σώρρα !

dhmarxos rodou pisteyei sorra daily news gr com 28 02 2016
Ο Δήμαρχος Ρόδου εμφανίζεται να πιστεύει σε ιστορίες συνωμοσίας της ομάδας Σώρρα
H απάντηση του δημάρχου
Η ανταπάντηση του Ελευθέριου Ρήνου.

Του Ελευθέριου Ρήνου
Ερευνώντας την υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα και των φανατικών υποστηρικτών του, δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι στο νησί στο οποίο γεννήθηκα θα μπορούσαν να υπάρχουν τόσο τυφλωμένοι άνθρωποι, που να πιστεύουν σε τέτοιες διεθνείς και εγχώριες απάτες. Θεωρούσα πως ειδικά στη Ρόδο, οι επαφές μέσω του τουρισμού, ο εφαρμοσμένος διεθνισμός και ο υψηλός επαγγελματισμός των συμπολιτών μου δεν άφηναν περιθώρια για τέτοιες κομπίνες. Μιλώντας με φίλους σε ολόκληρο τον κόσμο, περηφανευόμουν πως «οι Ροδίτες δεν μασάμε από τέτοια κόλπα». Και όμως διαψεύστηκα.
Αυτό που σίγουρα δεν περίμενα είναι το Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο να παρουσιάζεται σε βίντεο στο διαδίκτυο και να φαίνεται ότι συναινεί στις ερωτήσεις οπαδών του Σώρρα για τα «καταπιστεύματα». Θα περίμενα από το Δήμαρχο ενός από τα μεγαλύτερα νησιά της Ελλάδας να μην πέφτει θύμα του κάθε «εισπράκτορα εισφορών», που θα χρησιμοποιήσει την εικόνα του Δημάρχου, για να πείσει ακόμη περισσότερα θύματα.

Το γεγονός ότι υπάρχουν ευήκοα ώτα στη Δημαρχιακή Αρχή υπέρ των οπαδών του Σώρρα είναι σαφές. Παραχωρούνται αίθουσες στο Δημαρχείο, γίνονται συνεντεύξεις τύπου προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης από αυτές, οργανώνονται εκδηλώσεις στο Ακταίον και γενικά υπάρχει μια ανεκτικότητα που αποδεικνύει ότι κάποιοι δεν συμβάλουν αρκετά, για να προστατέψουν το Ροδιακό λαό από απάτες αντίστοιχες με το «νερό του Καματερού». Αντίθετα, δείχνουν μειωμένο πολιτικό αισθητήριο και φτάνει ο πολιτικός άνδρας να γίνεται υποχείριο των απατεώνων.

Τα θύματα πείθονται «αυτοβούλως» να προσφέρουν με κάθε τρόπο στον κοινό αγώνα κατάκτησης της εξουσίας, με μεθόδους και ιδέες που παραπέμπουν στην Χιτλερική Γερμανία πριν το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Φυσικά δίνουν χρήματα από το υστέρημα τους, αφού η οργάνωση τους υπόσχεται απίστευτα οικονομικά οφέλη στο μέλλον. Η οργάνωση, δια του Σώρρα, προσφέρει από 20 έως 60.000 ευρώ σε κάθε πολίτη, υπόσχεται διαγραφή χρεών και πληρωμή ακόμη και οφειλών προς την εφορία… Και όλα παραμυθένια!

Σε όλη την Ελλάδα ιδρύονται πυρήνες, υπό τη μορφή «ανεξάρτητων» μη κερδοσκοπικών εταιρειών, που σύμφωνα με το καταστατικό τους δέχονται εντολές από μια κεντρική διοίκηση. Αντί δηλαδή να ιδρυθεί μια μη κερδοσκοπική οργάνωση, με υποκαταστήματα υπέρ του Σώρρα, ιδρύονται δεκάδες, ξεχωριστές εταιρικές οντότητες, με ξεχωριστά ΑΦΜ και διοικήσεις, που όλες όμως έχουν συμφωνήσει να ακολουθούν διαταγές. Σαν τον ιστό μιας αράχνης.

Οι οπαδοί ορκίζονται, με τον «Όρκο του Πολεμιστή», στον «Ζευς», πίνουν αυτοβούλως «ενεργοποιημένο» νερό (πατενταρισμένη παραγωγή) και ακολουθούν τυφλά τις εντολές του αρχηγού, θεωρώντας προδότη και άξιο να πεθάνει όποιον δεν τους πιστεύει. Σε όποιον διαφωνεί μαζί τους, απευθύνονται από την τυφλωμένη ομάδα ύβρεις και παρατσούκλια, για να αποδείξουν μια δήθεν «εβραϊκή καταγωγή», που για τους συγκεκριμένους είναι ισάξια με την καταδίκη σε θάνατο. Δεν τους νοιάζει αν είσαι «εβραίος», τους νοιάζει ο φανατισμένος όχλος να το πιστέψει. Αν μάλιστα διαφωνήσεις, να ετοιμάζεσαι για έλεγχο των γονιδίων σου με ειδικές εξετάσεις, για να αποδείξεις πως είσαι Έλληνας.

Θα πρέπει να διακρίνω την παρουσία της ομάδας αυτής σε σχέση με την Εθνική Θρησκεία. Παρά το γεγονός ότι πολλά από τα θύματα προέρχονται από το χώρο της τελευταίας, τα υπερφυσικά στοιχεία της οργάνωσης Σώρρα δεν έχουν να κάνουν με την αρχαία Ελληνική Θρησκεία και διαφοροποιούνται αρκετά, μια και στόχος ήταν η δημιουργία μιας κλειστής παραθρησκευτικής οργάνωσης που συνδυάζει τον Άμμωνα Ζευς και τον Μελχισεδέκ.

ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ
ΟΙ … ΙΣΤΟΡΙΕΣ
ΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΕΣ

Ο όρος «παγκόσμια καταπιστεύματα» είναι διεθνής και καλύπτει μια σειρά από θεωρίες συνωμοσίας, με θησαυρούς και εξωγήινες ή θεϊκές οντότητες που τους ελέγχουν. Στο εξωτερικό, το σύνηθες είναι η απάτη να στηρίζεται στην πλαστή διαθήκη του εκλιπόντος δικτάτορα των Φιλιππίνων Ferdinand Marcos. Ο θρύλος λέει ότι ο «φιλεύσπλαχνος» Marcos συγκέντρωσε το θησαυρό του στρατηγού Γιαμασίτα και τον έκρυψε σε υπόγειες στοές στη χώρα του.

Είναι η ίδια διαθήκη, χωρίς τελείες σε αδιάκοπες σελίδες κειμένου, που λέει ότι ο Χίτλερ ήταν κρυφο-φιλιππινέζος και ο Β’ Παγκόσμιος πόλεμος έγινε για τα καταπιστεύματα. Η γνήσια διαθήκη κάηκε, αλλά κάποιος θυμόταν τις εκατοντάδες σελίδες και τις κατέγραψε. Βέβαια, είχε λίγο σκιστά μάτια ο Αδόλφος. Δεν είχε; Ενώ ο Marcos που κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε για το βασανισμό και το θάνατο χιλιάδων ομοεθνών του, ήταν και «φιλεύσπλαχνος»…
Στην Ελλάδα, η τραγελαφική κομπίνα έχει ελαφρά τροποποιηθεί. Επειδή σε ένα ΦΕΚ, που περιγράφει τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Νομισματική Συνθήκη του Bretton Woods, αναφέρεται η λέξη «καταπίστευμα» αυτό θεοποιήθηκε και χρησιμοποιείται από την οργάνωση του Σώρρα για να πείσει όσους αφελείς δεν μπαίνουν στον κόπο ή δεν μπορούν να διαβάσουν το σχετικό φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 315 της 27ης Δεκεμβρίου 1945).
Η συνθήκη του Bretton Woods, που περιγράφεται στο ΦΕΚ, είναι σχετικά απλή. Μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αντί κάθε νόμισμα να έχει σαν βάση το χρυσό, το δολάριο συνδέθηκε με το χρυσό και τα υπόλοιπα νομίσματα με το δολάριο και μόνο έμμεσα με το χρυσό. Με τον τρόπο αυτό το δολάριο έγινε το «παρεμβατικό νόμισμα» της διεθνούς οικονομίας. Οι υπόλοιπες χώρες έπρεπε να διατηρήσουν τα νομίσματα τους σε σταθερή ισοτιμία με το δολάριο, με μια πολύ μικρή απόκλιση της τάξης του 1%.
Τα μακροχρόνια αποτέλεσμα της συνθήκης, μετά από χρόνια παγκόσμιων νομισματικών ατασθαλιών, ήταν το δολάριο να υποφέρει για να συγκρατήσει τις κερδοσκοπικές πιέσεις και η αμερικάνικη οικονομία να απορροφάει ελλείμματα που δεν της ανήκαν, αλλά εμφανίζονταν στο ισοζύγιο πληρωμών της. Το 1971, με απόφαση του Νίξον, επήλθε η διάλυση της συνθήκης και η απεμπλοκή των νομισμάτων από τη σταθερή ισοτιμία, με την αποχώρηση του δολαρίου.
Συνέπεια της συνθήκης του Bretton Woods ήταν η δημιουργία της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Θα αρκούσε να ρωτήσει κανείς, αν η Ελλάδα σύμφωνα με τους απίστευτους οπαδούς του Σώρρα δικαιούται εκατοντάδες τρισεκατομμύρια, οι Αμερικάνοι πόσα δικαιούνται άραγε και ποιός θα τους τα δώσει; Αν όλες οι χώρες δικαιούνται τρισεκατομμύρια, ποιός τα χρωστάει; Βέβαια, η απάντηση είναι ότι υπάρχει κάπου ένα κρυφό ταμείο και μέσα έχει απίστευτα ποσά. Υπάρχει και ισολογισμός που τον υπογράφει ο Παπούλιας και ο Αλογοσκούφης. Οι υπογραφές βέβαια είναι θεό-πλαστές…
Και αν ρωτήσει κάποιος πως ο Αρτέμης Σώρρας, αυτός ο κοντούλης, σκουρόχρωμος πατρινός, που διατηρούσε χρεοκοπημένη μάντρα και χρεοκοπημένο παιδότοπο, δεν είναι ομογενής, αλλά ούτε έχει περιουσία, αλλά αντίθετα έχει αρκετά χρέη και άνθρωποι τον κυνηγάνε μέχρι σήμερα για να πάρουν πίσω τα λεφτά τους, έχει πρόσβαση στα «παγκόσμια καταπιστεύματα», η απάντηση είναι επίσης απλή και σαφής. Έχει στην κατοχή του το δακτυλίδι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και με αυτό μπαίνει και παίρνει ότι θέλει! Μαζί έχει και τα πρωτότυπα χειρόγραφα του Ιησού από ότι λέει.

ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ… ΕΛΗΞΑΝ ΤΟ 2014 ΑΛΛΑ «ΔΕΝ ΛΗΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ»
Εκτός από τα τρισεκατομμύρια των «παγκοσμίων καταπιστευμάτων», ο Σώρρας ισχυρίζεται πως διαθέτει και 3 τρις από συναλλαγές με το αμερικάνικο δημόσιο. Σύμφωνα με τα στελέχη της οργάνωσής του πώλησε στον Ομπάμα τεχνολογία καυσίμων για διαστημικά καύσιμα, που ήταν γνωστή στους Έλληνες από τον καιρό του Δία και του Απόλλωνα και πήρε αυτά τα χρεόγραφα.
Το πρόβλημα μέχρι το 2014 ήταν ότι τα χρεόγραφα τα έκρυβε πίσω από ένα εικονικό καταθετήριο ενός καταδικασμένου Καναδού απατεώνα, ο οποίος εξέδιδε αποδείξεις κατάθεσης των χρεογράφων. Σε αυτό το ανύπαρκτο καταθετήριο, έγινε η δήθεν κατάθεση 600 δισεκατομμυρίων υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας από το Σώρρα για να μας σώσει.
Αντί να εμφανίσει λοιπόν τα πλαστά έγγραφα, εμφάνιζε καταθετήρια των χρεογράφων σε φιλαράκο του και μέλος της σπείρας. Με τον τρόπο αυτό κατόρθωσε να αθωωθεί από δικαστήριο των Αθηνών για την κατηγορία της διάδοσης ψευδών ειδήσεως, σε μια δίκη παρωδία που τη χρησιμοποιούν τα μέλη της οργάνωσης για να πείσουν αδαείς πως κάποιο δικαστήριο στην Ελλάδα αποφάσισε πως τα λεφτά υπάρχουν.
Μάλιστα, έφτασαν στο σημείο να σβήνουν τμήματα της απόφασης, πλαστογραφώντας την, για να είναι ευκολότερη η χρήση της!
Στα πλαίσια του ντοκιμαντέρ της διαδικτυακής Ζούγκλας για τα «600 δις σε αμερικάνικα ομόλογα» πραγματοποιήθηκαν στον αέρα συνομιλίες με τις αρχές της πολιτείας της Washington και με το ειδικό τμήμα του Υπουργείου Οικονομικών της Αμερικής, στις οποίες διευκρινίστηκε πως τα «χρεόγραφα» που ακόμη κυκλοφορεί ο Σώρρας και η οργάνωσή του είναι πλαστά και δεν αποτελούν οποιαδήποτε υποχρέωση του αμερικανικού δημοσίου.
Με σειρά άρθρων, ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών έγινε σαφές ότι τα χρεόγραφα του Σώρρα είναι προϊόν απάτης. Δεν υπάρχουν 600 δις, δεν υπάρχουν 3 τρις. Δεν υπάρχει σάλιο. Υπάρχουν μόνο οι εισφορές των πολιτών προς την οργάνωση. Επιπρόσθετα, την άνοιξη του 2014 ο ίδιος ο Σώρρας χρησιμοποίησε ένα από τα πλαστά χρεόγραφα για να εξαγοράσει τις μετοχές των τραπεζών από το ΤΧΣ και πλέον διαπιστώθηκε η πλαστότητα από την Τράπεζα της Ελλάδος, σε συνεργασία με τις αμερικανικές αρχές, και ο φάκελος πήγε στον εισαγγελέα.
Για τα παραπάνω υπάρχουν πολλαπλές μηνυτήριες αναφορές και εγκλήσεις από αρχές και ιδιώτες προς τις Εισαγγελικές Αρχές. Είμαι σε θέση να γνωρίζω πως όσοι συνεργάτες του Σώρρα εμπλέκονται έχουν κληθεί να καταθέσουν, ωστόσο το κρύβουν για να φαίνονται υπεράνω του νόμου. Ο ισχυρισμός είναι ότι από τη στιγμή που κανείς δεν τους συλλαμβάνει, έχουν δίκιο…
Η πλευρά Σώρρα έχει καταφύγει σε μηνύσεις εναντίον μου και ενάντια δημοσιογράφων και της Τράπεζας της Ελλάδος, τις οποίες έχει χάσει στο σύνολό τους. Αντίθετα η δικαιοσύνη με απίστευτα αργούς ρυθμούς και με μια ραθυμία που ισοδυναμεί με απραξία, δεν έχει επιτελέσει επαρκώς το έργο της έως σήμερα, αφήνοντας απροστάτευτους τους πολίτες. Κοινώς, βρίσκουν και τα κάνουν!
Μέχρι να αποφανθεί οριστικά η δικαιοσύνη, προτείνω στους συμπολίτες μου να μην πιστεύουν μεγαλόστομες υποσχέσεις με δισεκατομμύρια και τρισεκατομμύρια, από ανθρώπους που τους ζητάνε εισφορές για γραφεία και φωτοτυπίες. Ειδικότερα όμως ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Χατζηδιάκος, οφείλει να μην παρασύρεται σε τέτοιου είδους θεωρίες συνωμοσίας, οι οποίες όπως αποδεικνύεται από τη διεθνή εμπειρία και τις σχέσεις των εγκληματικών οργανώσεων παγκοσμίως, στοχεύουν στη διάσπαση κρατών και τη δημιουργία μικρο-εθνών. Δήμαρχοι που έπεσαν θύματα παγκοσμίως, ακόμη ψάχνονται…

(Δείτε το σχετικό βίντεο)



ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Από το γραφείο τύπου του Δήμου Ρόδου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
ότι:
Ο Δήμαρχος Ρόδου δεν ασχολείται με συνωμοσιολογίες και σενάρια επιστημονικής φαντασίας.
Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην ανεκτίμητης αξίας περιουσία που διαθέτει το ελληνικό δημόσιο και παραμένει μέχρι τώρα αναξιοποίητη γεγονός που η δημοτική αρχή έχει ξεκινήσει να ανατρέπει, μέσα σε ιδιαιτέρως δύσκολες οικονομικές συνθήκες προς όφελος του Ροδιακού λαού.
Ο δήμαρχος ασχολείται με τα σοβαρά και καθημερινά προβλήματα του πολίτη της Ρόδου γεγονός που έχει ενοχλήσει τους συντάκτες και τους κακοπροαίρετους σχολιαστές των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων.
Η δημοτική αρχή δεν πρόκειται να αποπροσανατολιστεί από τους στόχους της όσο κι αν αυτό θα βόλευε ορισμένους. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που δέχεται μια τέτοιου είδους «μεταχείριση». Ορισμένα κέντρα ενοχλούνται από την πολύπλευρη δραστηριότητα του δημάρχου και της δημοτικής αρχής και επιχειρούν καθημερινά να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα. Διαβεβαιώνουμε τόσο αυτούς όσο και τον ροδιακό λαό ότι δεν πρόκειται να τους κάνουμε το χατίρι. Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού. Οι εμπνευστές των δημοσιευμάτων αυτών είναι οι ίδιοι εκτός πραγματικότητας και η περίπτωσή τους δεν είναι αντικείμενο δικής μας αρμοδιότητας.
Σε ότι αφορά την παραχώρηση της αίθουσας του Ακταίον την οποία διαχειριζόταν η εταιρεία ΔΕΡΜΑΕ πριν από τη μίσθωση στον ιδιώτη, αυτή παραχωρείται έναντι μικρού αντιτίμου σε φορείς, πανεπιστήμιο, συλλόγους και ιδιώτες χωρίς να γίνεται επιλεκτική παραχώρηση. Η δημοτική αρχή δεν ταυτίζεται με το περιεχόμενο της οποιασδήποτε δραστηριότητας, αλλά και δεν ασκεί λογοκρισία στη διακίνηση ιδεών και απόψεων».
Η ανταπάντηση του Ελευθέριου Ρήνου
Προς τον Αρχισυντάκτη της εφημερίδας Δημοκρατικής
Ανοικτή επιστολή – απάντηση στο Δήμαρχο Ρόδου κ. Χατζηδιάκο σχετικά με την ανακοίνωσή του για το άρθρο με τίτλο «Ο Δήμαρχος Ρόδου εμφανίζεται να πιστεύει σε ιστορίες συνωμοσίας της ομάδας Σώρρα»
Αγαπητέ Αρχισυντάκτα της Δημοκρατικής,
θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη δημοσίευση του άρθρου μου με τίτλο «Ο Δήμαρχος Ρόδου εμφανίζεται να πιστεύει σε ιστορίες συνωμοσίας της ομάδας Σώρρα», αν και με έκπληξή μου διάβασα την ανακοίνωση του Δημάρχου, που αναφέρεται σε «παραπληροφόρηση», «διαστρέβλωση της πραγματικότητας», ενόχληση για το έργο του Δημάρχου, αλλά και μια σειρά από εκφράσεις που πραγματικά δεν ταιριάζουν ούτε σε εμένα ως αρθρογράφο, αλλά ούτε και στο Δήμαρχο μας, ως δικηγόρο και πρώτο πολίτη αυτού του τόπου.
Αν ο κ. Χατζηδιάκος έμπαινε στον κόπο να διαβάσει το άρθρο μου, θα παρατηρούσε ότι το κείμενο μου δεν είναι δεικτικό προς αυτόν, αλλά προς εκείνους που τον εμφανίζουν να πιστεύει σε ιστορίες συνωμοσίας. Ουσιαστικά, αν και θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τη φιλοξενία της Δημοκρατικής, δεν το έκανα, γιατί πολύ απλά δεν νοιώθω αντίθετος στην προσπάθεια του Δημάρχου. Δεν είναι, ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος, του οποίου τη δημόσια εικόνα χρησιμοποιούν οι οπαδοί της συγκεκριμένης κίνησης με τα παγκόσμια καταπιστεύματα και τα 600 δις σε υποτιθέμενα αμερικάνικα ομόλογα.
Το σχετικό βίντεο με την «κουβεντούλα» του Δημάρχου Ρόδου με οπαδούς του Σώρρα έχει αναρτηθεί από εκατοντάδες ιστοσελίδες, φίλα προκείμενες στον άφραγκο, κατά φαντασία τρισεκατομμυριούχο από την Πάτρα, με τον τίτλο «Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ … »ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ»…. ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ !!!!!!!!!». Στο σχετικό βίντεο γίνεται προσπάθεια να χρησιμοποιηθεί η εικόνα του Δημάρχου Ρόδου, ως του δημοσίου προσώπου, της αρχής που γνωρίζει για το συγκεκριμένο θέμα και τον παρουσιάζουν με τη στάση του να αποδέχεται την ύπαρξη της θεωρίας συνωμοσίας των «παγκοσμίων καταπιστευμάτων».
Το άρθρο μου, το οποίο φιλοξένησε η Δημοκρατική, δεν καταφέρεται κατά του Δημάρχου, αλλά κατά αυτών που χρησιμοποιούν την εικόνα του σε μια ξεκάθαρη απάτη, η οποία εξελίσσεται σε συνεργασία με εγκληματικές οργανώσεις του εξωτερικού. Δήμαρχοι σε άλλες χώρες τρέχουν και δεν φτάνουν, αφού έγιναν περίγελος παγκοσμίως, ενώ ζημίωσαν και τους δήμους τους οικονομικά συναλλασσόμενοι με σπείρες, με τις οποίες η οργάνωση Σώρρα από μόνη της έχει ανακοινώσει δημόσια τη διασύνδεσή της (την OITC, τον φυλακόβιο Ρώσο απατεώνα Vladimir Kobzar και άλλα τέτοια «καλά» παιδιά).

Το βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται ο Δήμαρχος Ρόδου, βρίσκεται στη διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=7ZnDJ3V_k7c και οι διάλογοι που καταγράφονται από την κάμερα των οπαδών του Σώρρα είναι:

Ερώτηση: Δήμαρχε, μια κουβέντα για τους λογαριασμούς που ακούσαμε εδώ με τα παιδιά, τι έχετε να πείτε.
Δήμαρχος: Ποιό;
Ερώτηση: Με τους λογαριασμούς, από τα καταπιστεύματα και όλα αυτά.
Δήμαρχος: Έχει ιστορία, δεν είναι μόνο της μίας κουβέντας αυτά.
Ερώτηση: Σαφώς δεν είναι της μιας κουβέντας, την άποψη σας ρωτάω, τίποτα άλλο.
Δήμαρχος: Δεν είναι μόνο τα καταπιστεύματα, είναι το σύνολο της περιουσίας που έχει αυτός ο τόπος.
Ερώτηση: Άρα υποστηρίζετε τα καταπιστεύματα, γνωρίζετε.
Δήμαρχος: Έχει πλούτο που πρέπει…
Σχόλιο άλλης οπαδού του Σώρρα: Άρα παραδέχεται πως υπάρχουν τα καταπιστεύματα.
Φυσικά, όταν ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Χατζηδιάκος απαντάει για τα παγκόσμια καταπιστεύματα ότι «έχουν ιστορία και δεν είναι μόνο της μίας κουβέντας» και ότι «δεν είναι μόνο τα καταπιστεύματα», φαντάζομαι ότι και ο ίδιος καταλαβαίνει τη συναίνεσή του στα λόγια που απλά του βάζουν στο στόμα. Είναι τέτοια η γραμματική διατύπωση των λόγων του, που απλά δεν αφήνει την παραμικρή αμφιβολία.
Στο σημείο αυτό, και αφού τονίσω πως στο άρθρο μου απλά περιέγραψε τις επικίνδυνες θεωρίες συνωμοσίες και τη δράση της οργάνωσης Σώρρα, όπως καταγράφεται από στοιχεία και μαρτυρίες, θα ήθελα να κρούσω τον κώδωνα του κινδύνου, τόσο για τον κ. Χατζηδιάκο, όσο και για τους συμπολίτες μου.
Πριν από 2-3 χρόνια, οι φανατικοί οπαδοί του Σώρρα κυκλοφορούσαν στους δρόμους της πόλης μας, ζητώντας από τους συνέλληνες να υπογράψουν ψηφίσματα αποδοχής των «600 δις σε αμερικάνικα ομόλογα» και δήθεν μας έχει δωρήσει ο «βαθύπλουτος» πρώην ιδιοκτήτης μάντρας. Σε αυτά τα αιτήματα, χιλιάδες απλοί πολίτες συμπλήρωσαν τα προσωπικά τους δεδομένα, και μεταξύ αυτών το αριθμό δελτίου ταυτότητας, τον αριθμό φορολογικού μητρώου, τηλέφωνο, διεύθυνση κλπ.
Όταν ο κόσμος άρχισε να αναρωτιέται τι έγιναν αυτά τα ψηφίσματα, τα μέλη της οργάνωσης ανακοίνωσαν ότι το σύνολό τους χάθηκε μετά από κλοπή ενός λευκού φορτηγού που τα περιείχε κάπου, κάποτε. Βέβαια, πριν χαθούν είχε δημοσιευθεί σε άρθρο μου η απάντηση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που ξεκαθάριζε, ότι δεν είχε δοθεί σχετική άδεια στον κ. Σώρρα και τους συνεργάτες του για να συλλέγουν προσωπικά δεδομένα πολιτών…
Εδώ και μερικούς μήνες, οι ίδιοι άνθρωποι συγκεντρώνουν και πάλι προσωπικά δεδομένα των συμπολιτών μας, ζητώντας τους να περάσουν από τα γραφεία της «Ελλήνων Συνελεύσεως» και εκεί εκτός από τον οβολό τους, να αφήσουν και τα στοιχεία τους. Αυτή τη φορά το τυράκι στη φάκα είναι η υπόσχεση πως με τη βοήθεια των τρισεκατομμυρίων του Σώρρα, θα πληρώσουν όλα τα χρέη τους προς τις τράπεζες και τους δημόσιους φορείς. Θα ήθελα λοιπόν να επιστήσω την προσοχή όλων σε αιτήματα, ψηφίσματα, αιτήσεις και χαρτάκια, με τα οποία κάποιοι ζητάνε προσωπικά δεδομένα χιλιάδων Ελλήνων Πολιτών, με ανταλλάγματα αντίστοιχα του βουνού από ρύζι και των δεκάδων παρθένων…
Κατά τα άλλα πραγματικά απορώ με την ανακοίνωση του Δημάρχου ότι «Ο δήμαρχος ασχολείται με τα σοβαρά και καθημερινά προβλήματα του πολίτη της Ρόδου γεγονός που έχει ενοχλήσει τους συντάκτες και τους κακοπροαίρετους σχολιαστές των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων. Η δημοτική αρχή δεν πρόκειται να αποπροσανατολιστεί από τους στόχους της όσο κι αν αυτό θα βόλευε ορισμένους» και προσωπικά του εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του, διορθώνοντας τα κακώς κείμενα και βελτιώνοντας την πόλη μας. Η δράση του Δημάρχου φυσικά και δεν με έχει ενοχλήσει, εκτός από φυσικά κάποιες «λεπτομέρειες» που ενοχλούν τους πάντες και που ελπίζω ότι θα αντιμετωπιστούν. Το ερώτημα όμως είναι από που ο κ. Χατζηδιάκος εξάγει τέτοια συμπεράσματα.
Βέβαια, ο Δήμαρχος συνέχισε αναφέροντας ότι «Ορισμένα κέντρα ενοχλούνται από την πολύπλευρη δραστηριότητα του δημάρχου και της δημοτικής αρχής και επιχειρούν καθημερινά να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα. Διαβεβαιώνουμε τόσο αυτούς όσο και τον ροδιακό λαό ότι δεν πρόκειται να τους κάνουμε το χατίρι. Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού. Οι εμπνευστές των δημοσιευμάτων αυτών είναι οι ίδιοι εκτός πραγματικότητας και η περίπτωσή τους δεν είναι αντικείμενο δικής μας αρμοδιότητας». Δεν γνωρίζω σε ποιά κέντρα αναφέρεται ο Δήμαρχός μας, αλλά θα τον συγχαρώ και πάλι για το μελλοντικό έργο του, όμως αν αυτά τα έργα έχουν οποιαδήποτε επαφή και σχέση με την αίτηση χρηματοδότησης που έχουν υποβάλει οι οπαδοί του Σώρρα στο Δήμο Ρόδου, θα περιμένουμε όλοι πολύ ακόμη.
Τέλος, αναφορικά με τη χρήση του «Ακταίον», ο Δήμαρχος ξεκαθάρισε πως «Σε ότι αφορά την παραχώρηση της αίθουσας του Ακταίον την οποία διαχειριζόταν η εταιρεία ΔΕΡΜΑΕ πριν από τη μίσθωση στον ιδιώτη, αυτή παραχωρείται έναντι μικρού αντιτίμου σε φορείς, πανεπιστήμιο, συλλόγους και ιδιώτες χωρίς να γίνεται επιλεκτική παραχώρηση. Η δημοτική αρχή δεν ταυτίζεται με το περιεχόμενο της οποιασδήποτε δραστηριότητας, αλλά και δεν ασκεί λογοκρισία στη διακίνηση ιδεών και απόψεων».
Θα ήθελα να ενημερώσω λοιπόν τον κ.Χατζηδιάκο, ότι εκτός από το «Ακταίον», ο Δήμος Ρόδου έχει παραχωρήσει αίθουσα στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ρόδου, όπου η τοπική οργάνωση του Σώρρα, με κάθε επισημότητα και με τη λάμψη του μεγάρου της Δημοτικής Αρχής κάλεσε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης την 22 Οκτωβρίου 2015, για να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, η οποία μεταδόθηκε τηλεοπτικά από περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό και καλύφθηκε από τις περισσότερες εφημερίδες του νομού μας.
Αν ο κ. Δήμαρχος βλέπει σκοτεινές συνωμοσίες και περίεργα κέντρα πίσω από την αρθρογραφία μου, θα τον καλέσω φιλικά να διαβάσει και πάλι το άρθρο μου και να «κερδίσει» από αυτό, γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση είναι σαφές ότι θα γελάνε μαζί μας μέχρι τα πέρατα της Λατινικής Αμερικής. Τέτοιες κομπίνες και απάτες δεν αφορούν την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και απόψεων, αλλά τη δημιουργία πυραμίδας μεταφοράς χρημάτων, πώλησης ελπίδας και προώθησης μιας νεοδιατυπωμένης ναζιστικής ιδεολογίας.
Αν ο κ. Δήμαρχος θεωρεί ότι η παραχώρηση αίθουσας στο Δημοτικό Μέγαρο και η υπενοικίαση του Ακταίον, σε μια οργάνωση που τον Αύγουστο του 2014 καλούσε τα μέλη της να με συλλάβουν, να με απαγάγουν και να με οδηγήσουν στο φυσικό μου τέλος, γιατί την ενοχλούσε η αρθρογραφία μου και η παρουσίαση ακράδαντων στοιχείων που πλέον έχουν υποβληθεί στις εισαγγελικές αρχές, θα πρέπει να αναθεωρήσω στο λεξικό μου την «διακίνηση ιδεών και απόψεων».

Διαβάστε περισσότερα ...

ΑΚΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

akros symantika pros enhmerosh ellada lathrometanastes daily news gr com 28 02 2016

1ον Κινητοποίηση αγροτών και των υπολοίπων οικονομικών κλάδων.
2ον Θέμα εθνικής ασφάλειας εν όψη δόλιας μετανάστευσης.
3ον Νόμος του Ο.Η.Ε 68/304 της 11/9/2014 περί αναδιάρθρωσης του δημοσίου χρέους των κρατών.
4ον Κατάλυση του συντάγματος.

Κοινοποιείτε προς:
Συμβούλια πρωτοδικών όλων των Νομών.
Αστυνομικούς διοικητές όλων των Νομών.
Νομαρχίες.
Συντονιστικές επιτροπές αγροτικών μπλόκων.
Αξιωματικούς ένοπλων δυνάμεων.
Συνδικαλιστικά όργανα της ΕΛ.ΑΣ.
Πολίτες.

1ον. Κινητοποίηση αγροτών και των υπολοίπων οικονομικών κλάδων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτουμε ο πραγματικός αγροτικός πληθυσμός της χώρας ανέρχεται στο 35% των εργαζομένων λαμβάνοντας υπόψη και τους μη παραγωγικούς και δημιουργικούς κλάδους, όπως οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι τραπεζικοί υπάλληλοι, και οι έμποροι. Αν εξαιρέσουμε τους μη παραγωγικούς κλάδους το ποσοστό των αγροτών ξεπερνάει το 50%. Η συνεισφορά του αγροτικού κλάδου, η πιο συγκεκριμένα του πρωτογενή τομέα στο Α.Ε.Π της χώρας κατείχε το 17.5% και σήμερα μόνο το 3.5%, κάτι το οποίο αποδεικνύει την μείωση εισοδήματος του πρωτογενή τομέα κατά 80%. Σε παρόμοιες καταστάσεις έχουν περιέλθει και οι υπόλοιποι οικονομική κλάδοι με όλες τις περικοπές που έχουν προκύψει.

Η αύξηση του κόστους παραγωγής με τις δόλιες μεθόδους των κυβερνήσεων επί σειρά ετών όπως, κλείσιμο της ελληνικής σποροπαραγωγής, της ελληνικής λιπασματοβιομηχανίας, της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, τού κέντρου γεννητικής βελτίωσης, την συντήρηση των καρτέλ, της γραφειοκρατικές διαδικασίες στην αγροτική βιομηχανία, τους δασμούς στα εισαγόμενα αγροτικά μηχανήματα κατέστησαν τον πρωτογενή τομέα ανίκανο να επιβιώσει και να ανταγωνιστεί τους συναδέλφους εταίρους. Με την προώθηση όλων των σημερινών μέτρων οδηγείτε ο πρωτογενής τομέας σε ολικό αφανισμό και με την συμπαιγνιακή πολιτική των προσφύγων οδηγούν τον ελληνικό λαό μαζί με τους πρόσφυγες σε λιμό και αλληλοσφαγή. Το Μάρτιο του 2013 το ΚΥ.ΣΥ.Ε.Α αποφάσισε την κατάργηση του Α και Β σώματος των ένοπλων δυνάμεων, κατάργηση του ενός από τους τρεις στολίσκους και ήτοι τον στολίσκο που αρμοδιότητά του ήταν η φύλαξη του βορείου Αιγαίου, των αφοπλισμό της εθνοφυλακής, και την απόσυρση του βαρύ οπλισμού της ΕΛ.ΑΣ.
Η συγκεκριμένη δόλια ενέργεια όλων των προγραμματισμένων κινήσεων των προδοτικών κυβερνήσεων, αφήνει όλη την βόρεια Ελλάδα απροστάτευτη και την έκθεση των περιουσιών όλων των κατοίκων σε κίνδυνο και ειδικά του πρωτογενή τομέα που σχετίζετε άμεσα με την επιβίωση μας. Δόλια η μέθοδος των διαδοχικών κυβερνήσεων για την οικονομική, παραγωγική, δημιουργική, παράλυση της χώρας, ακόμη και των ένοπλων δυνάμεων που σχετίζετε άμεσα με την ασφάλεια της, ενόψει της δόλιας μεταναστευτικής πολιτικής του παγκόσμιου συμπαιγνιακού γίγνεσθαι και τη συσσώρευση των μεταναστών στην Ελλάδα και ιδιαιτέρα στην βόρεια Ελλάδα. Κάτι το οποίο προκύπτει και από το κλείσιμο των συνόρων με την καταπάτηση των συνθηκών από την ευρωπαϊκή ένωση με σκοπό την
εξάπλωση των μεταναστών σε όλη την συνοριακή γραμμή, με τελικό αποτέλεσμα τις φυλετικές διαμάχες και την καταστροφή της χώρας.
Σύμφωνα με τα παραπάνω οφείλουμε να υπερασπιστούμε την χώρα, τον κλάδο μας και όλους τους υπόλοιπους οικονομικούς κλάδους και να θεωρήσουμε συνεργούς στην κατάλυση του ελληνικού κράτους όλους όσους συνεχίζουν να εξυπηρετούν την διάλυση της χώρας μέσα από το πρόσχημα πώς είναι υπάλληλοι και εκτελούν εντολές, παραβιάζοντας το σύνταγμα και εκτελώντας αντισυνταγματικούς νόμους ενώ δεν υποχρεούνται. Ο αγώνας των αγροτών δεν είναι αγροτικός αλλά ελληνικός, αυτός είναι και ο ΄λόγος συμπαράστασης από όλους τους έλληνες. Δυστυχώς όμως δεν το κατανόησαν οι επικεφαλείς των συντονιστικών για αυτό και απέρριψαν πρόταση νομοσχέδιο από αγρότες της περιοχής που αφορούσε την Ελλάδα κατά προτεραιότητα με την ανάλογη βαρύτητα των προβλημάτων και όχι τον εγωκεντρικό μονόδρομο που πρότειναν ορισμένα στελέχη, όπως ασφαλιστικό, φορολογικό, και μείωση του κόστους. ΑΓΝΟΙΑ Η ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;

2ον. Eθνική ασφάλεια.

Ήταν προσχεδιασμένη η απόφαση του ΚΥ.Σ.Ε.Α στις 30/3/2013 διότι αποδυναμώθηκαν οι ένοπλες δυνάμεις με το πρόσχημα της αναδιάρθρωσης των ένοπλων δυνάμεων και με προηγούμενες δόλιες μεθόδους όλων των προηγουμένων ετών από όλες τις κυβερνήσεις και την σιωπή της αντιπολίτευσης με σκοπό να είναι η Ελλάς εξαρτώμενη και να δέχεται συνεχείς εκβιασμούς από άλλες δυνάμεις με επεκτατικές καθοδηγούμενες τάσεις. Η αποδυνάμωση όλων των στρατιωτικών εργοστασίων με την κατάργηση του ΔΙ.Σ.Ε (διοίκησης στρατιωτικών εργοστασίων) και η συγχώνευση του στην ΑΣΔΥΣ ( ανώτατη στρατιωτική διοίκηση υποστηρίξεως στρατού) η οποία δεν έχει γνέσει τεχνικών θεμάτων. Μείωση των αεροπορικών σχημάτων κατά 50% και με γενική μείωση των δυνατοτήτων όλων των ένοπλων δυνάμεων κατά 50%.
Η αποφάσεις έχουν ως εξής:

(1) : << ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ ΤΩΝ Α' ΚΑΙ Β' ΣΩΜΑΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ( ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΒΕΡΟΙΑΣ ) >> . 

(2) :<< ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ ( ΛΑΡΙΣΗΣ ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΟΥ'ΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΕΙΔΟΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΕ : ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΜΥΝΑΣ , ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ( ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ) , ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ( ΚΑΤΑ ΕΞΕΓΕΡΜΕ'ΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ) >> .

(3) : << ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ " ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ " >> .

(4) : << ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ Η " ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ >> . 

(5) : << Η ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ΜΕΡΥΠ ΛΑΜΙΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ( ΗΤΟΙ ΣΤON XΩΡΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ'Ι'ΚΟΥ ΞΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ " ΝDC -- GR " H' " NATO RAPID DEPLOYABLE CORPS --- GREECE " ) . 

(6) : << ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η 353η ΜΟΙΡΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ( THΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ) , ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΩΣ " ΜΟΙΡΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ " ΣΤΗ " ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ " >> . 

(7) : << ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΟΙΡΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΑΧΕΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ( ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΩΝ ) >> .

(8) : ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ : << ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟΛΙΣΚΟΥΣ --- ΜΟΙΡΕΣ ΦΡΕΓΑΤΩΝ, ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΜΙΑ ΜΟΙΡΑ ΗΤΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ " ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΦΡΕΓΑΤΩΝ ", ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΑΓΟΜΕΝΑ
Σ' ΑΥΤΗΝ ΠΛΟΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΜΟΙΡΕΣ ΦΡΕΓΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ >> .

(9) : << ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η 2η ΤΑΞΥΠ , ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ , ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ >> .

(10) : << ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η 97η ΣΔΙ " ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ " ΧΑΛΚΙΔΑΣ >> . 

(11) : << H 10η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΔΥΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΙΠΤΕΙ ΣΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΔΡΑ >> .

-(12) : << ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η 70η ΣΔΙ ( ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ) ΑΘΗΝΩΝ ( ΥΠΑΓΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ " ΑΣΔΥΣ " ) .

(13) : << Η ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ΜΕΡΥΠ ΛΑΜΙΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ( ΗΤΟΙ ΣΤON XΩΡΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ'Ι'ΚΟΥ ΞΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ " ΝDC -- GR " H' " NATO RAPID DEPLOYABLE CORPS --- GREECE " ) .

(14) : << ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ " ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ " >> . 

Οι γνώστες των στρατιωτικών θεμάτων κατανοούν τις επιπτώσεις, κάτι που θα ζήση ο ελληνικός λαός σε περίπτωση που μείνει αδρανείς.

Από όλα τα παραπάνω και τις μετέπειτα ενέργειες των συμπαιγνιακών κυβερνήσεων, (υπηρετώντας συγκεκριμένο καθεστώς) με την ευλογία των εταίρων, το πρόσχημα του χρέους, την ταυτόχρονη εφαρμογή μνημονίων πριν και μετά, παραβιάζοντας το σύνταγμα οδηγούν το ελληνικό έθνος σε προσχεδιασμένη εξαφάνιση με δόλιες μεθόδους, όπως 1ον) τεχνολογία αργού θανάτου 2ον ) απορροφήσεως από μετανάστες, 3ον) μετανάστευση του επιστημονικού εργατικού δυναμικού της χώρας, 4ον μετανάστευση των απλού εργατικού δυναμικού, 5ον) μετανάστευση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων , 6ον φορολόγησης των τέκνων 7ον) διάλυση της παιδείας, 8ον διάλυση του συστήματος υγείας, 9ον) 10ον ) διάλυση του πρωτογενή τομέα ανίκανο να παράγει κ.λ.π με τελικό σκοπό την παράλυση της Ελλάδος σε όλους τους τομείς, με επερχόμενο λοιμό και γενοκτονία μέσο υπογεννετικότητος, τον Έλληνα ανίκανο να τεκνοποιήσει, ήτοι να είναι η Ελλάς εξαρτώμενη από τρίτους, σε συνδυασμό με το κλείσιμο των συνόρων από τους υποτιθέμενους εταίρους και την επικείμενη συσσώρευση μεταναστών στην χώρα με αποτελέσματα παρόμοια των νησιών μας και χειρότερα
Ενώ διακινούν τους μετανάστες μέσω υποτιθέμενων ΜΚΟ η ακτιβιστικών οργανώσεων με την μορφή της φιλανθρωπίας και την βοήθεια Τουρκικών μυστικών υπηρεσιών σε συμπαιγνία με τις δήθεν ελληνικές κυβερνήσεις στην Ελλάδα, με παραμονή στα λεγόμενα μεταναστευτικά κέντρα η HOT SPOTS με σκοπό την αποσταθεροποίηση της χώρας και όχι μόνο. Κάποιοι άλλοι κλείνουν τα σύνορα και οι εταίροι μας τους ενισχύουν στρατιωτικά με σκοπό την παραμονή τους στην χώρα μας, με ότι αυτό συνεπάγετε.
Η δόλια μέθοδος διάλυσης των ένοπλων δυνάμεων και των υπόλοιπων υπηρεσιών ασφάλειας της χώρας αποσκοπούσε στην σημερινή κατάσταση αποσταθεροποίησης με πρώτη την Ελλάδα.
Απαιτούμε την άμεση ανασύσταση των ένοπλων δυνάμεων και στάση της ροής μεταναστών.

3ον. Νόμος του Ο.Η.Ε 68/304 της 11/9/2014 περί αναδιάρθρωσης του Δ.Χ χρέους των κρατών.

Σύμφωνα με τον παραπάνω νόμο, ο οποίος ψηφίστηκε από 124 κράτη μέλη του Ο.Η.Ε στης 11/9/2014. Νόμος, ο οποίος αναφέρει ρητώς πως η αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους των κρατών είναι απολυταρχικό και μοναδικό δικαίωμα του κράτους, που σημαίνει πως, δεν δίνατε κανένα άλλο κράτος η κανένας δανειστής να εκβιάζει ένα άλλο κράτος για την πληρωμή του χρέους. Αυτό και μόνο αποδεικνύει την προσχεδιασμένη προδοσία όλων των κομμάτων εντός βουλής, του προέδρου της δημοκρατίας, και του ανώτατου δικαστηρίου της Ελλάδος, διότι ουδείς έκανε χρήση του παραπάνω νόμου η και προηγούμενων παρόμοιων νόμων προς αποφυγή την καταστροφή της χώρας και την διατήρηση του έθνους μας.

4ον. Kατάλυση του συντάγματος.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω περί εσχάτης προδοσίας από όλους τους φορείς, πρόεδρος της δημοκρατίας, πολιτικές ιδεολογίες, οικονομικές θεωρίες, δικαστικό σώμα,
Αρχηγούς των ένοπλων δυνάμεων, και θρησκευτικό δόγμα, η μοναδική έξοδος διαφυγής για
το ελληνικό έθνος είναι η εφαρμογή του άρθρου 120 του συντάγματος που αναφέρει>

Άρθρο 120

1. To Σύνταγμα αυτό, πού ψηφίστηκε από την E΄Αναθεωρητική Boυλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρo της Δημοκρατίας στην Έφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα πού πρoσυπoγράφεται από το Yπoυργικό Συμβoύλιo και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ioυνίoυ 1975.

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τούς νόμους πού συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία απoτελoύν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με oπoιoνδήπoτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών πού απoρρέoυν από αυτή διώκεται μόλις απoκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παράγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υπoχρεoύνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίoν oπoιoυδήπoτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

ΥΓ. 1.

Το παρόν κείμενο συντάχθηκε από ομάδα αγροτών στην Αριδαία επαρχία Αλμωπίας και καλούν όλα τα μπλόκα να συντονισθούν κατά προτεραιότητα στην εθνική ασφάλεια, στην παραγωγή τροφίμων, την ανατροπή του καθεστώτος ανεξαιρέτως ποια κυβέρνηση το εκπροσωπεί, με την ταυτόχρονη επίλυση όλων των προβλημάτων για όλους τους οικονομικούς κλάδους και ήτοι τον ελληνισμό και όχι στον εγωκεντρικό μονόδρομο του αγροτικού κλάδου, διότι Ελλάς δεν είναι μόνο οι αγρότες με το 3,5% του ΑΕΠ.

ΥΓ 2.

Επίσης καλούμε τις συντονιστικές των μπλόκων να αποκόψουν άτομα τα οποία οδηγησαν όλο το προηγούμενο διάστημα τον αγροτικό κόσμο στην ανέχεια ως πρωτοπόροι των εξεγέρσεων με αποτέλεσμα το πνίξιμο της πριν την ολοκλήρωσή της. ( ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΆ ΟΡΓΑΝΑ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΧΘΕΣ).

ΥΓ 3.

Ας λάβουν υπόψη και μέτρα οι έλληνες πως με κλειστά τα σύνορα και τους μεθοδευμένους μετανάστες, οι οποίοι θα εξαπλωθούν σε όλη την συνοριακή γραμμή με σκοπό να περάσουν τα σύνορα, πως θα προστατεύσουν τις περιουσίες τους, την χώρα., και πως θα σιτιζόμαστε εμείς, και τι θα τρώνε οι μετανάστες, ( μάλλον εμάς) με μια ενδεχόμενη παύση πολλαπλασιαστικού υλικού και ήτοι σπόρων, την στιγμή που δοσίλογοι φρόντισαν να μην υπάρχει ελληνική αυτονομία.
Παράδειγμα, η ονομαζόμενη δολίως βαριά βιομηχανία ( τουρισμός) νεκρή με μια τους κίνηση. Η χώρα έχει άμεση ανάγκη την πραγματική βαριά βιομηχανία, πρωτογενή τομέα και την πολεμική της βιομηχανία για θρέψη και ασφάλεια, (η πραγματική βαριά βιομηχανία της χώρας ).

Διαβάστε περισσότερα ...

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

nomosxedio agroton syntonistikh ellados apaithsh pros psifish daily news gr com 28 02 2016
ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΕΝΤΟΣ ΜΙΑΣ ΝΥΧΤΟΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ !

1ον. Άμεση υποστήριξη και επανασύσταση στο 100% της πολεμικής βιομηχανίας όπως, Ε.Β.Ο ελληνική βιομηχανία όπλων, ΕΛΒΟ ελληνική βιομηχανία οχημάτων, Ε.Α.Β ελληνική αεροπορική βιομηχανία, για την αυτονομία και αυτάρκεια των ένοπλων δυνάμεων της χώρας.

2ον. Άμεση επαναλειτουργία των ελληνικών κέντρων σποροπαραγωγής, της ελληνικής λιπασματοβιομηχανίας, της φαρμακοβιομηχανίας, του κέντρου γενετικής βελτίωσης της κτηνοτροφίας και των ελληνικών βιομηχανιών που σχετίζονται με τον πρωτογενή τομέα με σκοπό την μείωση του κόστους και αύξηση της πρωτογενούς παραγωγής.

3ον. Μηδενική φορολογία στην αγροτική παραγωγή για τα επόμενα δύο χρόνια με σκοπό την ανάκαμψη του αγροτικού πληθυσμού.

4ον. Μηδενικό ΦΠΑ στα πρωτογενή προϊόντα και σε όλα τα είδη πρώτης ανάγκης που σχετίζονται με την επιβίωση του πληθυσμού.

5ον. Κατάργηση των δασμών σε όλα τα αγροτικά μηχανήματα και αγροτικά προϊόντα εισαγωγής για την μείωση του κόστους παραγωγής μέσω τού κεφαλαίου.

6ον. Αυτονομία του ΟΓΑ κατάργηση του προτεινόμενου ασφαλιστικού που προωθείτε για όλους τους οικονομικούς κλάδους και κατάργηση όλων των αγροτικών και κτηνοτροφικών δανείων, η περίοδο χάριτος μέχρι ανακάμψεως της αγροκτηνοτροφικής παραγωγής.

7ον. Κατάργηση της διατάξεως προκαταβολής ΦΠΑ 100% του επόμενου χρόνου επί αβέβαιου προσεχούς κύκλου των επιχειρήσεων και λοιπόν, ειδικώς του πρωτογενή τομέα ο οποίος βάλετε και από κλιματολογικές συνθήκες.

8ον. Τελικό άθροισμα άμεσης και έμμεσης φορολογίας 10% για όλους τους κλάδους της οικονομίας.

9ον. Μηδενικούς φόρους στον πρωτογενή τομέα εν όσο αφορά την ενέργεια.

10ον. Κατάργηση του Αγγλικού δικαίου και επαναφορά του αστικού δικαίου με επανεκπαίδευση των δικαστικών στο αστικό δίκαιο.

11ον. Κατάργηση των αποφάσεων του ΚΥ.Σ.Ε.Α Μάρτιος 2013 με επανασύσταση του Α και Β σώματος στρατού για την κάλυψη και ασφάλεια των δυτικών συνόρων και γενικά της Βορείου Ελλάδος και ήτοι της περιουσίας του πρωτογενή τομέα και των υπολοίπων κλάδων με Άμεση αποσύνδεση και υπαγωγή στο ΓΕΕΘΑ των ταξιαρχιών και μεραρχιών της Ελλάδος που έχουνε υπαχθεί στο στρατηγείο ΝΑΤΟ Θεσσαλονίκης.

12ον. Απαιτούμε άμεσο τριπλασιασμό των μισθών των αξιωματικών των ένοπλων δυνάμεων και του αστυνομικού σώματος με επαναφορά του βαρύ οπλισμού της ΕΛ.ΑΣ διότι στην κατάσταση την οποία έχουν περιέλθει αδυνατούν να υπερασπιστούν την ασφάλεια μας και ειδικός στην βόρεια
Ελλάδα., και τετραπλασιασμό των μισθών των Ελλήνων πιλότων της πολεμικής αεροπορίας και διασφάλιση των οικογενειών τους σε περίπτωση απώλειας.

13ον. Επανασύσταση της εθνοφυλακής με οπλισμό νέας τεχνολογίας και εκπαίδευση όλων των πολιτών στον παρόν ρόλο.

14ον. Λογιστικό έλεγχο του χρέους για όλα τα ληφθέντα δάνεια της μεταπολιτεύσεως. Έλεγχος καταστάσεως των δανείων από το ανώτατο δικαστήριο της χώρας και ειδικός από το ελεγκτικό οικονομικό συνέδριο της χώρας ως ανώτατο οικονομικό δικαστήριο.

15ον. Έλεγχος του ΑΕΠ από το 2000, και τιμωρία των υπευθύνων για την παραποίηση του, σύμφωνα με τα άρθρα του συντάγματος περί εσχάτης προδοσίας.

16ον. Επιστροφή των χρημάτων που εκλάπησαν από τους Έλληνες με την δόλια μέθοδο του χρηματιστηρίου, ειδικά των ασφαλιστικών ταμείων και την τιμωρία των υπευθύνων.

17ον. Εθνικοποίηση των τραπεζών, η επιστροφή των 233 δις που εισέπραξαν δια την ανακεφαλοποίηση.

18ον. Έλεγχος των τραπεζών περί παράβαση των νόμων του αστικού κώδικα, άρθρων
178 και 200 που αφορά τα χρηστά ήθη και την συναλλακτική των ηθών.

19ον. Τιμωρία όλων των υπευθύνων πολιτικών για παράβαση των νόμων 178 και 200 του αστικού κώδικα για τα προεκλογικά τους ψεύδη, εκμεταλλευόμενη την άγνοια του Έλληνα πολίτη.

20ον. Επαναφορά των συντάξεων σε επίπεδα υγιούς επιβίωσης των συνταξιούχων αντάξια των εργαζομένων.

21ον. Αξιοποίηση του ορυκτού και θαλάσσιου πλούτου σε εθνικό επίπεδο.

22ον. Άμεση επανασύσταση του συστήματος υγείας και τριπλασιασμό μισθού των ιατρών δια την βελτίωση εξυπηρέτησης των Ελλήνων ασθενών.

23ον. Άμεση επανασύσταση της παιδείας με σκοπό την πνευματική αναβάθμιση των Ελλήνων και αλλαγή στον τρόπο διδαχής των αρχαίων ελληνικών,

24ον. Κίνητρα για επιστροφή των ελληνικών επιχειρήσεων.

25ον. Χρήση όλων των ελληνικών εφευρέσεων που αφορούν την ενίσχυση του έθνους και την αυτονομία του.

26ον. Κατάργηση των νομαρχιών και η μετατροπή τους σε τοπικά πανεπιστήμια με γενική απασχόληση στην έρευνα και την αξιοποίηση όλων των επαγγελμάτων του νομού με σκοπό την μόρφωση του κάθε επαγγελματία κατά επιλογή του πολίτη ώστε να τον καθιστά αυτόνομο και αυτάρκη.

27ον. Έλεγχος των εκλογικών αποτελεσμάτων από το ανώτατο δικαστήριο της χώρας για αποφυγή παραποίησης των.

Σε τυχών περίπτωση που δεν συναινέσετε στα παραπάνω αιτήματα θα αναγκαστούμε να προβούμε σε άμεση ενημέρωση σε όλα τα συμβούλια πρωτοδικών της χώρας, τους αστυνομικούς διευθυντές και λοιπά όργανα τα οποία είναι υπεύθυνα για την προστασία του συντάγματος και ήτοι του έθνους, διότι μας οδηγείτε στην υλοποίησης από εμάς του άρθρου του 120 του συντάγματος με ταυτόχρονη δημιουργία αγροτικού φορέως με δυνατότητα προσέγγισης και των υπολοίπων οικονομικών κλάδων του έθνους με μοναδικό σκοπό την προστασία του.

ΥΓ.
Προτάθηκε από αγρότες στον πρόεδρο της πρωτοβουλίας (συντονιστική βορείου Ελλάδος) με πρόεδρο τον κύριο Θεόδωρο Παπακωνσταντίνου μετά την λήξη της συνεδρίασης προς αποφυγή διάσπασης του ενωτικού κλίματος με σκοπό να μελετηθεί και να το θέσουν την επομένη στην Νίκαια. Από πληροφορίες τα μέλη της πανελλήνιας συντονιστικής δεν επέτρεπαν προτάσεις πλην του ασφαλιστικού, φορολογικού, και κόστους παραγωγής.

Διαβάστε περισσότερα ...
Εγγράψου σε αυτό το RSS feed