Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

Το Game of Thrones αύξησε τον αριθμό των εγκαταλελειμμένων χάσκι.

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Από τότε που προβλήθηκε η αγαπημένη σειρά της HBO, Game of Thrones το 2011, μια μεγάλη μερίδα των φανς άρχιζε να αγοράζει φυλές σκύλων που εμφανίζονται στη σειρά, όπως λύκους Σιβηρίας. Δυστυχώς, αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι αποφασίζουν μετά από λίγο καιρό, να τα εγκαταλείψουν σε καταφύγια, όταν συνειδητοποιήσουν πόσες πολλές ευθύνες έχει η ανατροφή ενός σκύλου…

Ο λόγος για τις τόσες πολλές υιοθεσίες λύκων είναι ότι οι φυλές αυτές μοιάζουν με τους οδηγούς της οικογένειας Stark του Game of Thrones. Αυτοί οι λύκοι είναι διπλάσιοι από τους κανονικούς και άκρως πιστοί στους ιδιοκτήτες τους. Μόνο, σε…. αντίθεση με τα αδέλφια Stark, αυτοί οι ιδιοκτήτες εγκαταλείπουν τα σκυλιά τους σε καταφύγια σε ολόκληρο τον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο και αποδεικνύονται ανίκανοι να τα μεγαλώσουν.

«Οι φανς βλέπουν απλά τα κουτάβια χάσκι, θαυμάζουν την ομορφιά τους και δεν συνειδητοποιούν τι ευθύνες έχει το να υιοθετήσει κάποιος ένα σκυλί. Από εκεί που είχαμε 20 χάσκι να φροντίζουμε, τώρα φτάνουμε τα 40 – 45 σε κάθε φιλοζωικό καταφύγιο μας. Τα τελευταία 2 -3 χρόνια έχουμε παρατηρήσει αυτήν την αύξηση», δηλώνει η Angelique Miller, υπεύθυνη του φιλοζωικού κέντρου στη Βόρεια Καρολίνα.

Τα χάσκι δεν είναι τα ευκολότερα σκυλιά για εκπαίδευση. Πρόκειται για σκύλους έλκηθρων με εξαιρετικά μεγάλη αντοχή που εκτρέφονται για να τραβούν βαριά φορτία μέσα στο χιόνι. Τα σκυλιά αυτά που αγάπησαν πολλοί μέσα από το Game of Thrones, λόγω της πολύς ενέργειάς τους… δυσανασχετούν τους αφελείς ιδιοκτήτες τους.

Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη απήχηση έχει το Game of Thrones και κατ’ επέκταση η ράτσα σκύλων που προβάλλει, δεν θα πρέπει οι φανς να αγοράζουν ένα από αυτά τα σκυλιά, εκτός αν είναι σίγουροι ότι είναι σε θέση να αναλάβουν τις ευθύνες.

newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Πρόσωπο – έκπληξη στο Πρωινό του ΑΝΤ1!

  • Δημοσιεύτηκε στην Media

Πρόσωπο – έκπληξη στο Πρωινό του ΑΝΤ1!

Η Φαίη Σκορδά και οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 συνεχίζουν τις πυρετώδεις προετοιμασίες, προκειμένου τη νέα σεζόν το Πρωινό να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Τα ονόματα που έχουν γραφτεί για την στελέχωση της εκπομπής είναι πολλά, ωστόσο, σύμφωνα με το People και ρεπορτάζ του Γιώργου Πρατάνου, το φρέσκο πρόσωπο για το οποίο έχουν ήδη συμφωνήσει είναι η Σοφία Τουντούρη.

Η όμορφη μελαχρινή δημοσιογράφος, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην εκπομπή “Όλα Καλά” στο Μακεδονία TV, θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στο πάνελ της Φαίης Σκορδά, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του περιοδικού.

zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Αλέξανδρος Μπουρδούμης-Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Ο λόγος που χώρισαν ένα μήνα πριν το γάμο.

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Αλέξανδρος Μπουρδούμης-Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Ο λόγος που χώρισαν ένα μήνα πριν το γάμο.

Τίποτα δεν προμήνυε ότι θα έρχονταν τα πάνω κάτω στη σχέση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και της Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου, μιας και οι δυο τους έδειχναν ότι είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. 

Ο ηθοποιός και η δημοσιογράφος ετοιμάζονταν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας σε έναν μήνα και συγκεκριμένα στις 23 Σεπτεμβρίου.

Προκειμένου να χαλαρώσουν, πήγαν στο αγαπημένο τους νησί, την Πάτμο, όπου τελικά χώρισαν και μάλιστα επεισοδιακά.

Σύμφωνα με το Down Town, όλα πήγαιναν καλά μέχρι που έγινε ένας μεγάλος καυγάς. Ο τσακωμός συνέβη ένα βράδυ, όταν επέστρεψαν από βραδινή έξοδο στο ξενοδοχείο. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο καυγάς προήλθε από κάποια μηνύματα που είδε η Αλεξάνδρα τυχαία  στο κινητό του Αλέξανδρου και δεν της άρεσαν, τα οποία είχαν να κάνουν με παλαιότερη σύντροφο του ηθοποιού. Όσα διάβασε την εξόργισαν και σύμφωνα με μαρτυρίες ο καυγάς τους ακούστηκε σε όλο το ξενοδοχείο. «Μάζεψε τα πράγματά σου και φύγε. Τελειώσαμε» φέρεται να ήταν τα λόγια της δημοσιογράφου στον ηθοποιό.

Εκείνος επέστρεψε στην Αθήνα, χωρίς να απαντά στα τηλεφωνήματα των φίλων του που ήθελαν να μάθουν αν είναι καλά και εκείνη συνέχισε τις διακοπές της στην Πάτμο ενώ ταυτόχρονα ακύρωσε όλες τις προετοιμασίες του επικείμενου γάμου τους.

Κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί η ιστορία τους και παρά το γεγονός ότι εκείνη δηλώνει σε φίλους και συναδέλφους "ποτέ ξανά" στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης, όλοι ξέρουν ότι υπάρχει ακόμα έρωτας μεταξύ τους.

star.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Έκλεισε ο Σπύρος Παπαδόπουλος και το "Στην υγειά μας" στον ΣΚΑΪ.

  • Δημοσιεύτηκε στην Media

Έκλεισε ο Σπύρος Παπαδόπουλος και το "Στην υγειά μας" στον ΣΚΑΪ.

Από το επόμενο φθινόπωρο ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα «κερνάει» και θα «πίνει» Στην υγειά μας ρε παιδιά, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και αυτό πλέον είναι επίσημο.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος τα είχε βρει με τον ΣΚΑΪ στις αρχές Ιουλίου, όπως είχε γράψει ο Γρηγόρης Μελάς στο NEWSIT, αλλά εκκρεμούσε το οικονομικό μέρος και η τυπική διαδικασία των υπογραφών.

Μέσα στον Αύγουστο, λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zappIT, η συμφωνία οριστικοποιήθηκε κι έτσι η νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρει τον Σπύρο Παπαδόπουλο και πάλι στην prime time του Σαββάτου με την ίδια εκπομπή, η οποία διατηρεί και τον ίδιο τίτλο: Στην υγειά μας ρε παιδιά.

Διαβάστε περισσότερα ...

Ντορέττα Παπαδημητρίου. Αναλαμβάνει την μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ.

  • Δημοσιεύτηκε στην Media

Ντορέττα Παπαδημητρίου. Αναλαμβάνει την μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ.

Πολύς λόγος έγινε για το ποιο θα είναι το νέο της τηλεοπτικό πρότζεκτ και πολλά γράφτηκαν για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα. Τελικά, φαίνεται πως η παρουσιάστρια και το κανάλι βρήκαν κοινό τόπο και χθες έδωσαν τα χέρια. Μιλάμε για την Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία από τον Οκτώβρη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zappIT, αναλαμβάνει δίωρη ψυχαγωγική εκπομπή στη μεσημεριανο-απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ.

Βέβαια, δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές και επειδή οι εποχές είναι περίεργες και τα ματάκια μας έχουν δει πολλά, για να είμαστε σίγουροι αναμένουμε μέχρι να επισημοποιηθεί η συμφωνία. Ωστόσο, αν όλα πάνε καλά η Ντορέττα θα μας καλησπερίζει κάθε μέρα στις 3, με συνεργάτες που θα αναζητήσει το προσεχές διάστημα.

zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Χαμός μέσα σε αεροπλάνο! Γνωστός ηθοποιός έβριζε πιλότο και αεροσυνοδούς! «Άντε γαμ…».

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Χαμός μέσα σε αεροπλάνο! Γνωστός ηθοποιός έβριζε πιλότο και αεροσυνοδούς! «Άντε γαμ…».

Εκτός εαυτού βγήκε ο Jason Mitchell κατά τη διάρκεια της επιβίβασής του σε αεροπλάνο. Ο γνωστός ηθοποιός είχε κλείσει ένα συγκεκριμένο κάθισμα στην πρώτη θέση του αεροσκάφους, ωστόσο, μόλις έφτασε εκεί, είδε έναν άλλον να κάθεται.

Η αεροπορική εταιρεία είχε κάνει λάθος και είχε δώσει την ίδια θέση και στους δύο. Όπως ήταν φυσικό, ο άνθρωπος που καθόταν ήδη, αρνήθηκε να σηκωθεί και ο Jason Mitchell άρχισε να βρίζει όλο το προσωπικό που βρισκόταν μέσα στο αεροπλάνο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του TMZ, αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως μετά από λίγα λεπτά ήρθαν κάποιοι αστυνομικοί, οι οποίοι κατέβασαν τον ηθοποιό από το αεροπλάνο.

zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Άνετα ο ΠΑΟΚ 3-1 την Κέρκυρα μέσα στην άδεια Τούμπα.

Άνετα ο ΠΑΟΚ 3-1 την Κέρκυρα μέσα στην άδεια Τούμπα.

Στο άδειο γήπεδο της Τούμπας λόγω τιμωρίας κεκλεισμένων από πέρσι αγωνίστηκε ο ΠΑΟΚ, που κατάφερε και πήρε τους 3 πρώτους βαθμούς της νίκης για το φετινό πρωτάθλημα της Superleague.

Ο δικέφαλος που αποκλείστηκε από το Europa League από την Σουηδική Έστερσουντ, περιμέναμε πως θα ξεσπάσει στο εγχώριο πρωτάθλημα, πράγμα που συνέβη. Το σκορ άνοιξε ο Πρίγιοβιτς στο 42′, με τον Νούνιες της Κέρκυρας να φέρνει το ματς στα ίσα στο 45′ και λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου. Το 2-1 έγραψε ο Πέλκας στο 53′, με τον Μακ λίγα λεπτά μετά (59′) να σημειώνει το τελικό 3-1 που μπήκε αλλαγή 1 λεπτό νωρίτερα.

Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με τους: Ρέι, Μάτος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Λεβέκ (65′ Πούγκουρας), Κάτσε, Σάκχοφ, Πέλκας, Κάμπος, Λημνιός (58′ Μακ), Πρίγιοβιτς (79′ Κουλούρης).

Η Κέρκυρα αγωνίστηκε με τους: Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Βενέτης, Ιωάννου, Γκόμες, Κόντος (63′ Μπάουμαν), Ντιόγκο, Σιόντης, Νούνιες (52′ Επστάιν), Ντουαλά, Ζορμπάς (76′ Μεληκιώτης).

Διαβάστε περισσότερα ...

2η σερί νίκη για τον Πανιώνιο. 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης.

2η σερί νίκη για τον Πανιώνιο. 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Πανιώνιος υποδέχτηκε τον Απόλλωνα Σμύρνης για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, και κατάφερε και πήρε σχετικά άνετα την νίκη με 2-0, με τα γκολ να σημειώνουν ο Χατζισαφί στο 39′ και ο Λάμπρου στο 56′ και μετρούν το 2/2 και αυτόματα 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα, με τον Απόλλωνα να μένει στον 1 βαθμό, μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας στο Περιστέρι.

Ο Πανιώνιος αγωνίστηκε με τους: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σαββίδης (63′ Ταπόκο), Λάμπρου, Μασούρας, Μασούντ, Ντουρμισάι (80′ Γιεσίλ).

Ο Απόλλων Σμύρνης αγωνίστηκε με τους: Τσόβιτς, Μπαρτολίνι, Παπάζογλου, Κοντοέ, Κούρος (70′ Μενδρινός), Κονέ, Χουάρες, Ανιέτε, Μπαμπιάρζ, Μάατσεν (46′ Αλμπάνης), Καστιγέχος.

Διαβάστε περισσότερα ...

Κι άλλη γκέλα για τους πράσινους στο πρωτάθλημα. 0-0 με τον Λεβαδειακό στην Λεωφόρο.

Κι άλλη γκέλα για τους πράσινους στο πρωτάθλημα. 0-0 με τον Λεβαδειακό στην Λεωφόρο.

Πολύ κακός για μια ακόμα φορά εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός, αυτή τη φορά μέσα στην έδρα του, και κόντρα στον Λεβαδειακό. Το 0-0 αφήνει χαρούμενους τους πράσινους, αφού θα μπορούσαν να έχουν δεχτεί και γκολ από την Λειβαδιά, ειδικά μετά το 49′ όπου οι πράσινοι έμειναν με 10 παίκτες μετά την δεύτερη κίτρινη που δέχτηκε ο Ευαγγέλου για μαρκάρισμα στον Γιακουμάκη.

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία με τον Πλατανιά 1-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, και αποκλείστηκε από το Europa League με 2 συνεχόμενες ήττες από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Περιμέναμε σήμερα να ξυπνήσει και να γυρίσει σελίδα στο κακό του πρόσωπο, όμως… δεν φαίνεται πως μπορεί να αλλάξει το κακό κλίμα στην ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με τους: Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Άλτμαν, Μολίνς, Ζέκα, Λουντ, Λουτσιάνο, Κουρμπέλης, Κολοβέτσιος, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί.

Ο Λεβαδειακός αγωνίστηκε με τους: Επασί, Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Μπραντάο, Ζαραδούκας, Νιάσε, Γιακουμάκης, Μεντί, Τσαμπούρης, Γιουσούφ, Μητρόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα ...

Στο 0-0 έμεινε η ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα μέτριο παιχνίδι.

Στο 0-0 έμεινε η ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα μέτριο παιχνίδι.

Το 0-0 πήρε η ΑΕΚ στους Ζωσιμάδες, κόντρα σε έναν πολύ καλό και ανταγωνιστικό ΠΑΣ Γιάννινα, μετά την πρόκρισή της στους ομίλους του Europa League κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ. Δε μπόρεσε να κερδίσει κάτι καλύτερο πέρα από τον 1 βαθμό της ισοπαλίας, αφού ο Χιμένεθ άλλαξε πολύ την βασική του 11άδα λόγω κούρασης από την Ευρώπη, και δεν έδειξε καλό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο. Είχε και 2 δοκάρια, μια αναγκαστική αλλαγή στο 25′ λόγω τραυματισμού του Τσιγκρίνσκι και έως εκεί.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίστηκε με τους: Βελλίδης, Λίλα, Λόπες, Μιχαήλ, Γιάκος, Νικολιάς (18′ Κοζορώνης), Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς (78′ Βιντάλ), Χαλκιαδάκης (92′ Καρανίκας).

Η ΑΕΚ αγωνίστηκε με τους: Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι (25′ Γαλανόπουλος), Τσόσιτς, Βινίσιους, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς (82′ Τρίστασον), Κλωναρίδης (63′ Μάνταλος), Λιβάγια.

Διαβάστε περισσότερα ...
Εγγράψου σε αυτό το RSS feed