Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Με αμάξι 67.000 ευρώ, φλουριά βασιλόπιτας 1.500 ευρώ, τζάμπα κινητά και σπίτι οι αγροτοσυνδικαλιστές - Πίνακες που προκαλούν οργή!

Ίλιγγο και αγανάκτηση προκαλεί το όργιο σπατάλης στην ΠΑΣΕΓΕΣ, με το πόρισμα των ελεγκτών να φέρνει στο φως δαπάνες πολυτελείας για τους αγροτοσυνδικαλιστές, τις οποίες απολάμβαναν ακόμα και τα χρόνια της κρίσης, αλλά και μετά την συνταξιοδότησή τους!

Μποναμάδες, πολυτελές αμάξι 3.000 κυβικών αξίας 67.000 ευρώ, δωρεάν σπίτι και κινητά, παράνομα εφάπαξ και συνταξιοδοτήσεις, καθώς και έξοδα που ουδεμία σχέση με την αγροτιά έχουν, όπως ταξίδια στις Βρυξέλλες, εκδηλώσεις Τσικνοπέμπτης, πιστωτικές κάρτες και αγορές λουλουδιών, είναι μερικά μόνο από τα όσα περιλαμβάνονται στο πόρισμα.

Oι ελεγκτές του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους εντόπισαν απερίγραπτες σπατάλες και κακοδιαχείριση στην περίοδο 2001 – 2011, με τους αγροτοσυνδικαλιστές να οργώνουν τις… τσέπες των Ελλήνων φορολογουμένων και τους αρμόδιους μηχανισμούς να σφυρίζουν κλέφτικα, αφού δεν υπήρχεκανένας έλεγχος.

Ολόκληρο το πόρισμα ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας μέσα από την εφημερίδα «Έθνος» και, πραγματικά, μας αφήνει με το στόμα ανοικτό! Μεταξύ άλλων, καταγράφεται ότι ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας, Τζανέτος Καραμίχας, τα περνούσε ζωή και κότα με τα ύψους 184.189 ευρώ έξοδά του να είναι πληρωμένα, ενώ, μεταξύ άλλων, 246.074 ευρώ δόθηκαν για κοπή χόρτων245.053 ευρώ για δαπάνες του κυλικείου1.964 ευρώ γιαεορταστικά καλάθια97.562 ευρώ για γαλοπούλες και 9.663 ευρώ για πρωτοχρονιάτικα φλουριά (χρυσά να έβαζαν, φθηνότερα θα κόστιζαν).

Πάρτε βαθιά ανάσα και δείτε τις σπατάλες της ΠΑΣΕΓΕΣ, η οποία χρηματοδοτείται από το κράτος, δηλαδή από τα λεφτά όλων μας

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto