Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Δυστύχημα στην Π.Ράλλη: Η 24χρονη που ακρωτηριάστηκε και πέθανε ήταν πρώην του οδηγού

Σοκαριστικές είναι οι νέες αποκαλύψεις για το θανατηφόρο τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη, που στέρησε τη ζωή σε τρεις συνολικά ανθρώπους και έστειλε στο νοσοκομείο, βαριά τραυματισμένους, δυο ακόμη.

Σύμφωνα, λοιπόν με τον οδηγό που έσπειρε το θάνατο σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Αττικής, η 24χρονη η οποία έπεσε θύμα του «τρελού» οχήματος και «έσβησε» λίγες ώρες αφότου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και ακρωτηριάστηκε, ήταν πρώην κοπέλα του!!!

Ο 27χρονος, ο οποίος υποστηρίζει ότι το φρικτό τροχαίο συνέβη επειδή έπαθε επιληψία ενώ οδηγούσε, όταν άκουσε το όνομα της 24χρονης… «λύγισε»! Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι σκότωσε τη γυναίκα που κάποτε είχαν σχέση και μοιράζονταν κοινά όνειρα… Μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά δεν είναι! Η κοπέλα βρήκε τραγικό θάνατο από τον πρώην αγαπημένο της!

Πάντως, φαίνεται πως πρόκειται για ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας αφού οι Αρχές, αποκλείουν το ενδεχόμενο της εκδίκησης, καθώς εκείνος έκανε την πορεία του θανάτου για τουλάχιστον 400 μέτρα, αφρενάριστος!

Να σημειωθεί πως ο 27χρονος Αλβανός όπως σας γράψαμε και νωρίτερα, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto