Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Αστυνομικοί του Τμήματος Αλλοδαπών σε κύκλωμα δουλεμπορίας;; Κι όμως γίνεται!

Τις διασυνδέσεις τουλάχιστον πέντε αστυνομικών κυρίως του αλλοδαπών αλλά και της ΕΥΠ με κυκλώματα δουλεμπόρων αποκαλύπτει έρευνα των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. η οποία ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο και αφού ολοκληρώθηκε στάλθηκε στην εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Ράϊκου, η οποία και θα αποφασίσει εάν θα ασκήσει ποινικές διώξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία υπάρχουν καταγεγραμμένες συνομιλίες από τον «κοριό» της ΕΛ.ΑΣ. αξιωματικού, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν σε θέση – «κλειδί» με μέλος του κυκλώματος το οποίο παρουσιάζεται ως ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας και έχει απασχολήσει την Αστυνομία για σωρεία αδικημάτων όπως ακάλυπτες επιταγές, απάτες και κλοπές.

Στις συνομιλίες γίνεται αναφορά στις κρίσεις στην Αστυνομία, αλλά και στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, ο οποίος όπως λένε οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, βάζει εμπόδια στις τοποθετήσεις αξιωματικών που θέλει το κύκλωμα σε καίριες θέσεις στο Τμήμα Αλλοδαπών αλλά και στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων για να κανονίζει τις δουλειές του.

Στο φάκελο που έχει στα χέρια της η εισαγγελέας Ράϊκου προκύπτει ακόμη πλήθος παρατυπιών για να απελευθερωθούν μετανάστες, την έκδοση πιστοποιητικών νομιμοποίησής τους, ακόμη και εξαφάνιση στοιχείων σε βάρος τους. Κι όλα αυτά με το αζημίωτο βέβαια, αφού η μίζα κατέληγε στα χέρια των επίορκων αστυνομικών!

Ο Γιάννης Πανούσης έχει ενημερωθεί για την υπόθεση και τις αναφορές στο πρόσωπό του από τους εμπλεκόμενους αξιωματικούς και σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ζητήσει περισσότερα στοιχεία για την παράνομη δράση του κυκλώματος.

newsbomb.gr

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto