Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Πάτρα: «Κολλητή» του Βαρουφάκη και του Πούτιν εξαπατούσε συμπολίτες της.

Μια 48χρονη γυναίκα που παρουσιαζόταν με διαφορετικές ιδιότητες και γνωριμίες, είχε καταφέρει να αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά από συμπολίτες της, πριν πιαστεί στη «φάκα» της Αστυνομίας.

Η συλληφθείσα χρησιμοποιούσε ποικίλες ταυτότητες.

Τη μια φορά ήταν φίλη του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και είχε «εξαιρετικές πληροφορίες» για την οικονομική κατάσταση της χώρας ώστε να μπορεί να προτείνει επενδυτικά προγράμματα στο εξωτερικό, αποσπώντας έτσι μεγάλα χρηματικά ποσά από τα θύματά της.

Σε άλλη περίπτωση ήταν γνωστή του Προέδρου της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν και με αυτή την ταυτότητα έπεισε έναν άνδρα να της δώσει 135.000 ευρώ.

Η 48χρονη είχε επίσης παρουσιαστεί ως σύζυγος του πατέρα ενός μεγάλου Έλληνα βιομήχανου αλλά και ως θετή κόρη πολύ γνωστού εφοπλιστή.

Τελικά, συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (20/05) στην Πάτρα, μετά από την καταγγελία ενός 62χρονου, τον οποίο εκβίαζε (μαζί με τον 57χρονο σύντροφό της, που επίσης συνελήφθη) απαιτώντας 2.000 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η 48χρονη είχε καταφέρει να αποσπάσει συνολικά περισσότερες από 200.000 ευρώ, σε διαφορετικές περιπτώσεις εξαπάτησης.

Η 48χρονη μαζί με τον 57χρονο σύντροφό της οδηγούνται σήμερα Δευτέρα (25/05) στον ανακριτή για να απολογηθούν.

newsbomb.gr

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto