Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Έδιωξαν Κασιδιάρη - Παναγιώταρο από το μνημόσυνο των αστυνομικών της ΔΙΑΣ.

Οι δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής “έφαγαν πόρτα” από τον Αρχηγό της Αστυνομίας όταν εμφανίστηκαν στο μνημόσυνο για τους δύο αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ που σκοτώθηκαν πριν από τρία χρόνια στου Ρέντη.

Μνημόσυνο στο σημείο όπου οι δύο αστυνομικοί της ΔΙΑΣ σκοτώθηκαν από κακοποιούς τον Μάρτιο του 2011 πραγματοποίησαν χθες η ηγεσία της ΕΛΑΣ και οργανώσεις φίλων της Αστυνομίας.

Λίγο πριν αρχίσει, εμφανίστηκαν στο χώρο οι δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος. Τότε, ο Αρχηγός της Αστυνομίας έδωσε εντολή να μην ξεκινήσει το μνημόσυνο αν δεν φύγουν οι δύο βουλευτές από το σημείο. Όπως κι έγινε. Μετά από περίπου ένα τέταρτο οι δύο βουλευτές αποχώρησαν .

Τι λέει η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για το περιστατικό

"Οι συκοφάντες και λασπολόγοι των ΜΜΕ δεν σεβάστηκαν ούτε την ιερή μνήμη των Ηρώων της ομάδας ΔΙΑΣ που δολοφονήθηκαν από πάνοπλους γεωργιανούς εγκληματίες στο Ρέντη. Χρησιμοποίησαν το μνημόσυνο των 2 παιδιών για να κάνουν πολιτική σπέκουλα και να διαδώσουν ψευδώς ότι οι βουλευτές μας... δεν έγιναν δεκτοί στον χώρο.

Για την αποκατάσταση της Αλήθειας και στο φετινό μνημόσυνο - όπως και τα δύο προηγούμενα χρόνια - εκπροσώπησαν την Χρυσή Αυγή ο Ηλίας Παναγιώταρος και ο Ηλίας Κασιδιάρης, αφήνοντας λίγα άνθη στο σημείο της διπλής δολοφονίας των δύο Ελλήνων Αστυνομικών.

Πολύ αργότερα διέρρευσε ότι ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. είχε δώσει εντολή στον Ιερέα να μην ξεκινήσει την τελετή αν ήταν παρόντες οι βουλευτές μας, αλλά και ένστολοι Αξιωματικοί. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε μιλάμε για μία τεράστια αθλιότητα, την οποία καταδικάζουμε απερίφραστα.

Η Χρυσή Αυγή είχε αποφασίσει συνειδητά να απέχει από την κομματική καπηλεία του τραγικού γεγονότος.

Δεν μας έκανε καμία εντύπωση που για πρώτη φορά φέτος (λόγω προεκλογικής περιόδου) εμφανίστηκαν στον χώρο ψηφοθήρες εκπρόσωποι κομμάτων και δημάρχων".

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto