Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

ΧΑΜΟΣ: «Καίει» τον Παπαγεωργόπουλο ο Σαξώνης: Τι λέει για το «νυχτοκάματο» της Βίσση!

Αποκαλυπτικός ήταν ο Παναγιώτης Σαξώνης κατά την πρώτη ημέρα της απολογίας του στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη για την υπεξαίρεση στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Ο κύκλος των απολογιών των κατηγορουμένων άνοιξε με τον πρωταγωνιστή της υπόθεσης της υπεξαίρεσης, Παναγιώτη Σαξώνη, να μιλά για όλα διαδραματίζονταν στον δήμο αλλά και την επαγγελματική του δραστηριότητα στον επιχειρηματικό χώρο.

Ο κ. Σαξώνης υποστήριξε για ακόμη μια φορά ότι ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης αλλά και ο πρ. γενικός γραμματέας του δήμου γνώριζαν τι συνέβαινε. «Εγώ έχω αναλάβει τις ευθύνες μου για την υπεξαίρεση, αλλά θα αναλάβω την ευθύνη μέχρι εκεί που μου αναλογεί» σημείωσε ο πρώην υπάλληλος της ταμειακής υπηρεσίας του δήμου. Επανέλαβε ότι η υπεξαίρεση γινόταν σε απόλυτη συνεννόηση με τον πρώην γενικό γραμματέα, Μιχάλη Λεμούσια και πρόσθεσε ότι ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος γνώριζε την κατάσταση. «Σε συνομιλία μου, ο Λεμούσιας μου είπε πει "όλοι παίρνουν κάτι, παίρνει και ο δήμαρχος αυτό που πρέπει"» ανέφερε ο Σαξώνης.

Ο πρώην υπάλληλος του δήμου έκανε και μια αναδρομή στην επιχειρηματική του πορεία και στάθηκε στο νυχτερινό κέντρο «Boom». Αναφερόμενος στις συναλλαγές που γινόταν στο μαγαζί, αλλά και τα κέρδη που αποκόμιζε ο ίδιος, ο κ. Σαξώνης σχολίασε: «Όταν η Άννα Βίσση δούλευε στα μαγαζιά μου, είχε νυχτοκάματο 35.000 ευρώ και δήλωνε στην εφορία 8.400 ευρώ».

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto