Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Το πρώτο Πάρκο Σκύλων στην Καβάλα, είναι γεγονός με πρωτοπόρο τον Δήμο Καβάλας και το ACTION FILIA"!

 

 

 

Κείμενο: Κική Βασιλειάδου

 

Τα DogParks ή αλλιώς Πάρκα Σκύλων, ήταν στο μυαλό πολλών Δημοτικών αρχών και τελικά, αυτές οι σκέψεις, έγιναν πράξεις!

Βλέπουμε λοιπόν αρκετούς δήμους, να έχουν παραχωρήσει άλλοτε μικρές και άλλοτε μεγάλες εκτάσεις, για τη λειτουργία των Πάρκων Σκύλων, όπου τα αγαπημένα τετράποδα, μπορούν να παίξουν, να αθληθούν και να περάσουν ευχάριστες ώρες με τα αφεντικά τους.

Ένα ωραίο παράδειγμα, είναι το Πάρκο στον Χολαργό στην Αθήνα, όπου εκεί, πέραν των άλλων, υπάρχει και εξοπλισμός, για εκπαίδευση του σκύλου, για άλματα, και τρικ! Ένα ακόμα όμορφο Πάρκο, βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο και ο Πειραιάς ετοιμάζεται για το δικό του μοναδικό DogPark στο άμεσο μέλλον.

H Kαβάλα, δε θα μπορούσε φυσικά να μην αποκτήσει και το δικό της Πάρκο για τους τετράποδους φίλους, κι έτσι έγινε πράξη και στην όμορφη πόλη του Βορρά, το όνειρο κάθε φιλόζωου.

Το πάρκο της Καβάλας, βρίσκεται στο Φάληρο, δίπλα στον χώρο skateboard και πίσω από το γήπεδο μπάσκετ.

Ήδη αυτή η κίνηση που υλοποίησε άμεσα η Δημοτική Αρχή της Καβάλας, και ο Δήμαρχος κ. Κωστής Σιμιτσής, έπιασε τόπο, καθώς από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, συγκέντρωσε μεγάλη μερίδα Καβαλιωτών που μαζί με τα σκυλάκια τους, παίζουν ανέμελα, χωρίς φόβο και με πολύ όρεξη.

Ο χώρος είναι καταπράσινος, περιφραγμένος, μπορείς να πας όποια μέρα και ώρα της ημέρας θέλεις και ήδη ομάδες φιλόζωων ετοιμάζονται για τις δικές τους δράσεις.

Η πρώτη από αυτές, θα λάβει χώρα την πρώτη μέρα του Καλοκαιριού, 1 Ιουνίου, όπου θα γίνει γνωριμία με εκπαιδευτές σκύλων και έπειτα θα ξεκινήσει η εκπαίδευσή τους με μαθήματα ομαδικά και ατομικά από το έμπειρο προσωπικό.

 

Οι φωτογραφίες του άρθρου, ανήκουν στην επίσημη ομάδα της Καβάλας, «ACTION FILIA».

Τελευταία τροποποίησηΠαρασκευή, 30 Μαϊος 2014 10:53
Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto