Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Φρενίτιδα με τα αθλητικά παπούτσια του Kanye West στην Κηφισιά - Κατασκήνωσαν έξω από το μαγαζί!

Καιρό τώρα, βλέπουμε τα αθλητικά παπούτσια που έχει σχεδιάσει ο Kanye Westαλλά όσοι τα θέλουμε μάλλον πρέπει να μείνουμε στα όνειρα ή... να κατασκηνώσουμε! Αυτό συνέβη, λίγες μέρες πριν και συγκεκριμένα στις 29 Δεκεμβρίου, όταν το κατάστημα Simple Caractere της Κηφισιάς, έφερε 30 πολυπόθητα ζευγάρια προς πώληση.

Το γνωστό μαγαζί, είχε διαφημίσει και ανακοινώσει μέσα από τα social media την έλευση των παπουτσιών Αdidas Yeezy Boost 350 στη χώρα μας που προκάλεσε κυριολεκτικά φρενίτιδα! Από το προηγούμενο βράδυ, στήθηκαν σκηνές, sleeping bags και γενικότερα ουρές για ένα ζευγάρι σνίκερς του συζύγου της Kim Kardashian!

Σε επικοινωνία που είχαμε με υπάλληλο του μαγαζιού, αποκάλυψε πως είχαν δηλώσει ενδιαφέρον ακόμη και από το εξωτερικό γιατί υπάρχει έλλειψη. Κάθε ζευγάρι κοστίζει 200 ευρώ αλλά οι φανατικοί του Kanye δεν πτοούνται.

Και πώς να πτοηθούν όταν γίνεται λόγος για δημοπρασίες στο εξωτερικό που μπορεί να έχουν τιμή εκκίνησης για κάθε ζευγάρι, τα 6.000 ευρώ; Όσοι δεν προλάβατε, μην στενοχωριέστε αφού μάθαμε πότε θα έρθουν τα επόμενα ζευγάρια στην Ελλάδα!

Το επόμενο event λοιπόν θα γίνει τον Φεβουάριο και η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί και πάλι μέσα από τα social media. Τα κορίτσια όμως θα τα στενοχωρήσω αφού τα νούμερα θα είναι από 41 ως 48!

Πηγή: freegossip.gr

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto