Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Kανείς δεν θέλει να αγοράσει το σπίτι από τη "Σιωπή των αμνών". Η κατάρα του Χάνιμπαλ.

Κανένας αγοραστής δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για την αγορά του σπιτιού του κατά συρροήν δολοφόνου  «Buffalo Bill», στο βραβευμένο με Όσκαρ θρίλερ «Η Σιωπή των Αμνών».   Οι ιδιοκτήτες του ακινήτου που βρίσκεται στην Πενσιλβάνια, μείωσαν κατά 50 χιλιάδες δολάρια την τιμή προκειμένου να δελεάσουν περισσότερο τυχόν ενδιαφερόμενους, μετά την αποτυχία να βρεθεί αγοραστής με την προηγούμενη τιμή που ήταν 300 χιλιάδες δολάρια.

Ο Scott και η Barbara Lloyd  έβαλαν το τριώροφο αρχοντικό του 19ου αιώνα προς πώληση, το καλοκαίρι και μείωσαν την τιμή τον περασμένο μήνα. Η αγγελία για την πώληση μπήκε στην ιστοσελίδα realtor.com, στην οποία κάνουν πάντως κλικ περισσότεροι δημοσιογράφοι από τους υποψήφιους αγοραστές.

Το φουαγιέ και η τραπεζαρία του σπιτιού χρησιμοποιήθηκαν  για να γυριστούν σκηνές για τη σιωπή των Αμνών, αλλά όχι και το υπόγειο που δεν είναι το μπουντρούμι όπου γυρίστηκαν οι σκληρές σκηνές της ταινίας.

Η Σιωπή των Αμνών είχε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία με  272 εκατομμύρια εισπράξεις  σε όλο τον κόσμο και με πέντε βραβεία Όσκαρ.   Η οικογένεια Lloyds, στην οποία ανήκει το ακίνητο από το 1976, ελπίζει ότι τώρα με τη μείωση της τιμής θα διώξει την κατάρα του Χάνιμπαλ Λέκτερ.

Πηγή: www.lifo.gr

Τελευταία τροποποίησηΠέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016 01:35
Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto