Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Λουκέτο στο κατάστημα ρούχων γνωστού σχεδιαστή κοσμικών. Τραγουδίστριες του χρωστάνε χρήματα.

Τα... φέσια από κοσμικές κυρίες και πρωταγωνίστριες της showbiz έβαλαν λουκέτο στο κατάστημα ρούχων του σχεδιαστή Τάσου Καράμπελα, στα Μελίσσια.

Ο δημιουργός με την πολυετή θητεία στον χώρο της μόδας, με πελάτισσες σπουδαίες κυρίες του πενταγράμμου, του θεάτρου, αλλά και της πολιτικής, και με συνεχή παρουσία στα σαλόνια της αριστοκρατίας, «κατέβασε ρολά» στο ατελιέ του πριν από δύο μήνες. Πλέον έχει κινηθεί νομικά, καταθέτοντας αγωγές εναντίον των κακοπληρωτών του, προκειμένου να αποζημιωθεί.

Συνολικά 20.000 ευρώ τού χρωστούν σικάτες κυρίες της Αθήνας, με τη δικαιολογία πως τις χτύπησε η κρίση. «Στις συνεργασίες μου με σπουδαίες γυναίκες και σοβαρούς καλλιτέχνες ποτέ δεν αντιμετώπισα κάτι παρόμοιο. Από τη Μαρινέλλα και την Αντζελα Γκερέκου, τον Τόλη Βοσκόπουλο, την Ελλη Στάη, έως την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, όλοι τους ήταν καλοπληρωτές μέχρι τελευταίου σεντ» λέει αγανακτισμένος στην «Espresso».

Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του σημειωματαρίου των πιστωτών του, βρίσκει κάποιος το σημαντικό ποσό των 9.500 ευρώ που του οφείλει πασίγνωστη ερμηνεύτρια του εντέχνου. Οπως ισχυρίζεται ο Τάσος Καράμπελας, η διάσημη πελάτισσά του εξαφανίστηκε και δεν επέστρεψε ούτε μέρος από τα ρούχα και τα αξεσουάρ που «σήκωσε» από το ατελιέ του, πριν από δύο χρόνια.

«Φέσι» ύψους 6.500 ευρώ έβαλε στον επιχειρηματία και πασίγνωστη νεαρή λαϊκή τραγουδίστρια, γύρω στα 30.

Στη λίστα των οφειλετών του φιγουράρει και το όνομα μιας κομψής κυρίας, συζύγου εργοστασιάρχη. «Μου οφείλει 4.000 ευρώ. Ο άντρας της έχει εργοστάσιο με υλικά οικοδομών και η δικαιολογία της για το "φέσι" είναι πως η οικοδομή έχει "πέσει" και η επιχείρηση δεν "πάει" καθόλου» αποκαλύπτει ο σχεδιαστής.

Πηγή: newsbeast.gr

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto