Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

ΣΟΚ: Νεκρός σε τροχαίο ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης.

Ανείπωτη τραγωδία: Ο δημοφιλής τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Δύο κοπέλες επέβαιναν μαζί του ηλικίας 30 και 21 ετών. Νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό και η μία εκ των δύο είναι σε σοβαρή κατάσταση...

Όλα συνέβησαν στις 08:20 το πρωί  της Πέμπτης (18/02/2016) στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού. Το Ι.Χ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης ξέφυγε από την πορεία του και με μεγάλη ταχύτητα, καρφώθηκε σε δέντρο. 

AdTech Ad

Ο γνωστός τραγουδιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ οι δύο γυναίκες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Όπως μετέδωσε το Star, ακρωτηριασμό υπέστη η μία από τις δύο γυναίκες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο και νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Στο νοσοκομείο μετέβη επιχειρηματίας γνωστού νυχτερινού κέντρου, ο οποίος και αναγνώρισε τη σορό του άτυχου τραγουδιστή. Αμέσως μετά έφθασε και ο αδελφός του για την τυπική ταυτοποίηση των στοιχείων του, αφού ο Παντελής Παντελίδης δεν είχε πάνω του ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο.

Να επισημάνουμε ότι μόλις έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος άνδρες της Τροχαίας - λίγα λεπτά μετά το τραγικό συμβάν - η μία γυναίκα, που διατηρούσε τις αισθήσεις της, τους ενημέρωσε ότι οδηγός του ΙΧ ήταν ο Παντελής Παντελίδης. 

Σύμφωνα με τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο του τροχαίου, το αυτοκίνητο μάρκας Μερσεντές, είναι κυριολεκτικά διαλυμένο.

Ανατριχίλα προκαλεί η τελευταία του ανάρτηση στο Facebook λίγες μόλις ώρες πριν από το τροχαίο που του αφαίρεσε τη ζωή...

Την Παρασκευή (19/02/2016) ο Παντελής Παντελίδης θα έκανε πρεμιέρα σε νυχτερινό κέντρο μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη.

Ο ίδιος ανυπομονούσε για τη συνεργασία και το έδειχνε καθημερινά τόσο σε συζητήσεις με φίλους, όσο και με αναρτήσεις του στα social media.

Λίγες ώρες πριν από το τραγικό τροχαίο στο Ελληνικό ο Παντελής Παντελίδης έγραψε στο Facebook: «Premiera" plhsiazei, Kollhse to gkazi, ‪#‎kiegwsagapw».

Χρησιμοποίησε τους στίχους από το τραγούδι του: «Κι εγώ σ’αγαπώ» το οποίο λέει: «Πως λες σ’ αγαπώ αφού δε σε νοιάζει; Πονάω καιρό, τώρα δεν αλλάζει πως λες σ’ αγαπώ τοίχος πλησιάζει πονάω καιρό, κόλλησε το γκάζι κι εγώ σ’ αγαπώ...»

Το σοκ της είδησης...

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση για το τραγικό συμβάν, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ξέσπασε πανδαιμόνιο.

Στο Facebook και το twitter οι αναρτήσεις και τα μηνύματα έχουν πάρει «φωτιά», ενώ ήδη το hashtag #pantelidis βρίσκεται στην κορυφή των trends του ελληνικού twitter. Συλλυπητήρια μηνύματα στέλνουν ήδη χιλιάδες χρήστες των social media.

Ο Παντελής Παντελίδης γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1983 στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία.

 

Πηγή: newsbomb.gr

Τελευταία τροποποίησηΠέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016 17:31
Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto