Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Χρήστος Δάντης: "Ο Παντελίδης δεν κάνει επιτυχία".

Ο Χρήστος Δάντης μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» για τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη για τη Χρυσή Αυγή, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για την επιτυχία του Παντελή Παντελίδη.

 

Ο τραγουδιστής έδωσε τη δική του απάντηση για τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη για τη Χρυσή Αυγή: «Διαφωνώ με τις δηλώσεις του. Δεν τις ασπάζομαι. Όμως η δημοκρατία του δίνει το δικαίωμα να εκφραστεί, ακόμα και κατηγορώντας την. Μου φάνηκε υπερβολική η αντίδραση όλων. Το μόνο που καταφέρνουν αντιδρώντας έτσι, είναι να δίνουν βήμα στη Χρυσή Αυγή - και αυτό είναι λάθος. Πιστεύω στη δημοκρατία και στον ελεύθερο λόγο.»

Για τα διαζύγιά του και την προσωπική του ζωή είπε: «Πιέστηκα τότε, αλλά όχι στο σημείο να κλειστώ στο σπίτι και να φοβηθώ. Αν πιστεύεις ότι έχεις κάνει κάτι λάθος, απομονώνεσαι. Εγώ δεν ένιωσα έτσι. Δε θεώρησα ότι έκανα λάθη. Απλά η διαφορά μου με άλλους ανθρώπους είναι ότι, όταν κάτι δεν μου αρέσει, δεν μένω άπραγος, αλλά αντιδρώ. Έτσι λειτουργώ παντού, ακόμα και στον τρόπο που ψηφίζω.»

Όσο για την σύντροφό του Τζένη, ο ίδιος δηλώνει: «Το λιμάνι μου. Η σχέση μου με την Τζένη, είναι αυτή που θα έπρεπε να έχουν όλα τα ζευγάρια. Υπάρχει κατανόηση και πολύ χιούμορ. Πειράζει ο ένας τον άλλο. Η Τζένη είναι η πιο σημαντική γυναίκα στη ζωή μου».

Ο Χρήστος Δάντης σχολίασε και τον Παντελή Παντελίδη: «Η επιτυχία δεν προϋποθέτει πάντα ικανότητα, την τέλεια φωνή, ή το τέλειο τραγούδι. Γίνεται και χωρίς να το καταλάβεις, γιατί έπιασες την ροή του κόσμου. Εγώ δεν έχω εισπράξει ότι ο Παντελής Παντελίδης κάνει μεγαλύτερη επιτυχία από τους υπόλοιπους. Αλλά είδα ότι δύο ή τρία τραγούδια του, έκαναν τεράστια επιτυχία.»

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto