Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Παναγιώτης Θεοδωρίδης, Αντίσταση Τώρα. Η εκπομπή στο Ena Channel, που συζητήθηκε πολύ.

antistash tora theodoris panagiotis ena channel kavala ekpomph gerostergiou nomos katselh idailynews image web post 03 07 2016



Ο γνωστός οικονομολόγος και Πρόεδρος του σωματείου «Αντίσταση Τώρα», κος. Παναγιώτης Θεοδωρίδης, στην πολιτική εκπομπή του τοπικού τηλεοπτικού καναλιού της Καβάλας, Ena Channel, «Παρα 5», που παρουσιάζει και επιμελείται ο δημοσιογράφος Σπύρος Λάτσας, αναλύει την τραπεζική απάτη και την προέλευση της στημένης οικονομικής κρίσης, που στήσανε οι πολιτικοί στους Έλληνες πολίτες.

Μαζί του και για την απαραίτητη «συστημική» αντιπαράθεση, καλεσμένη του δημοσιογράφου, η περιφερειακή σύμβουλος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του συνδυασμού «Οικολογία Αλληλεγγύη» και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της πανελλήνιας Ένωσης Καταναλωτών.

Στην εκπομπή αυτή, ο κ. Θεοδωρίδης, μας εξηγεί όλα αυτά που δεν μας έχουν εμφανίσει και μας έχουν κρύψει, για την απάτη που έχουν στήσει οι τράπεζες ενάντια στους πολίτες, τα κόκκινα δάνεια και την οικονομική κρίση που έστησαν εις βάρος του Έλληνα πολίτη.

Αναλυτικά, ο κ. Θεοδωρίδης, εξηγεί τους τρόπους για το πώς, θα αποφύγουμε την πληρωμή των δανείων, μέσω της δικαιοσύνης, βασιζόμενοι σε αδιάσειστα στοιχεία.
Γίνεται αναφορά για το πώς στήθηκε η απάτη και πως το κράτος διεκδικεί τα χρήματα από τον Ελληνικό λαό.

Από την άλλη, η κα Γεροστεργίου, έρχεται σε αντιπαράθεση στα λεγόμενα του κ. Θεοδωρίδη, θεωρώντας, πως αυτά δεν είναι σωστά, καθώς βέβαια ο σωστός τρόπος είναι η ένταξη των δανειοληπτών στον νόμο Κατσέλη, που φυσικά και αυτός είναι ο δρόμος για την βεβαίωση του χρέους του δανειολήπτη και κατ’ επέκταση και η καταδίκη του.

Ο Πρόεδρος του σωματείου «Αντίσταση Τώρα», εξηγεί αναλυτικά τις παρανομίες των συμβάσεων, των τραπεζών, μέσω των δανειακών συμβάσεων και των καταχρηστικών όρων, κατά του δανειολήπτη. Εξηγεί επίσης, πως πολλοί δανειολήπτες δικαιώθηκαν στα δικαστήρια, ακυρώθηκαν οι διαταγές πληρωμών, καθώς και το πώς αποζημιώθηκαν, μέσω του σωματείου, από τις ίδιες τις τράπεζες.
Έπειτα, εξηγεί για το πώς ξεκίνησε η οικονομική κρίση, το ψέμα που ειπώθηκε από τον Γιώργο Παπανδρέου, για το ότι δεν μας δανείζουν οι αγορές, καθώς και για τις κατηγορίες για εσχάτη προδοσία που είναι ήδη κατατεθημένες στην βουλή και στο εφετείο.

Μια εκπομπή που ο κάθε Έλληνας θα πρέπει να παρακολουθήσει, για να καταλάβει το τι ακριβώς συμβαίνει στην οικονομία της χώρας και για το πώς να βρεί την λύση και την δικαίωση του, μέσω του σωματείου «Αντίσταση Τώρα», για όλα τα οικονομικά θέματα που τον απασχολούν.

Περισσότερα για το σωματείο «Αντίσταση Τώρα», θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του, που είναι η : http://www.antistasitora.com/

Τελευταία τροποποίησηΚυριακή, 03 Ιουλίου 2016 19:41
Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto