Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Τα… κεφάλια μέσα ενόψει ΔΕΘ – Συνεδριάζει το υπουργικό.

Το υπουργικό είναι προγραμματισμένο να συνεδριάσει στις 10:30 το πρωί υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Η συνεδρίαση θα κινηθεί σε τρεις άξονες.

Η προετοιμασία για τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το νομοθετικό έργο της κυβέρνησης στο προσεχές διάστημα αλλά και η ολοκλήρωση του προγράμματος, δηλαδή η έξοδος της χώρας από τα μνημόνια.

Από τη Θεσσαλονίκη και από το βήμα της ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός αναμένεται να περιγράψει με σαφήνεια το σχέδιο της κυβέρνησης για την έξοδο της χώρας από το μνημόνιο και την επιτροπεία και να δώσει τις συντεταγμένες ενός προοδευτικού πολιτικού σχεδίου με επίκεντρο την δίκαιη ανάπτυξη.

Επίσης τη συζήτηση του υπουργικού συμβουλίου θα απασχολήσει και το νομοθετικό έργο της κυβέρνησης που αφορά στο προσεχές διάστημα.

Κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου θα συζητηθούν οι όποιες εκκρεμότητες αφορούν στο τρέχον πρόγραμμα, ώστε τον Αύγουστο του 2018, το μνημόνιο να αποτελεί παρελθόν για τη χώρα.

Στο πλαίσιο αυτό η κυβέρνηση θέτει στις προτεραιότητές της , την προετοιμασία του εδάφους για την οριστική έξοδο της χώρας στις αγορές, την ενίσχυση της ανάπτυξης με τη προσέλκυση νέων επενδύσεων και με την υλοποίηση των αναγκαίων θεσμικών μεταρρυθμίσεων ενώ θα συνεχιστούν και οι κοινωνικές παρεμβάσεις για τον κόσμο της εργασίας αλλά και η οικοδόμηση ενός νέου κοινωνικού κράτους.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Περισσότερα άρθρα από αυτήν την κατηγορία: « Άγρια κόντρα Μαξίμου – ΔΟΛ για την επίθεση και τον… Ρουβίκωνα.
Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto