Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014 - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Σμαράγδα Καρύδη στο «ΛΑΜΠΑΤΕΡ».

  • Δημοσιεύτηκε στην Media

Λίγες μόνο ημέρες πριν από την θεατρική τους πρεμιέρα στην έμμετρη «ηρωική κωμωδία» του Εντμόν Ροστάν «Συρανό ντε Μπερζεράκ», ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Σμαράγδα Καρύδη είναι καλεσμένοι στην εκπομπή «ΛΑΜΠΑΤΕΡ», που θα προβληθεί την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου στις 22:50 από το Novalifε. Οι δύο ηθοποιοί συζητούν με τον Λάμπη Ταγματάρχη και την Μυρτώ Κοντοβά για τη νέα τους θεατρική δουλειά που σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας, ενώ κάνουν αναδρομή και στην έως τώρα θεατρική και τηλεοπτική τους παρουσία.



Σε μια ενδιαφέρουσα τηλεοπτική συζήτηση, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Σμαράγδα Καρύδη σχολιάζουν τις δυσκολίες και την ανασφάλεια του επαγγέλματος του ηθοποιού. Συγκρίνοντας το θέατρο με την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, οι δύο αγαπημένοι πρωταγωνιστές στέκονται ιδιαίτερα στη μαγεία του θεάτρου, στη σχέση κοινού και ηθοποιού, στην ενέργεια που δίνει το χειροκρότημα, αλλά και στην επίδραση της τηλεόρασης στην καριέρα τους.

Διαβάστε περισσότερα ...

O Θανάσης Τσαλταμπάσης στη «Μουρμούρα».

  • Δημοσιεύτηκε στην Media

Μετά το γκεστ της Σοφίας Παυλίδου ως «Σάντρας» ετοιμαστείτε να δείτε και τον Θανάση Τσαλταμπάση στα καινούρια επεισόδια της «Μουρμούρας» στον ALPHA.



Τι ρόλο θα κάνει ο νεαρός ηθοποιός; Όπως αναφέρει το tvzapping.gr θα υποδυθεί έναν φίλο του Χάρη, το Χρήστο, που χωρίζει και κάνει κατάληψη στο σπίτι τους μέχρι να το ξεπεράσει. Πάνω στον πόνο και το μεθύσι του όμως, λέει στην Βάσω λεπτομέρειες για τους προηγούμενους δεσμούς του Χάρη!

Όσο για τα άλλα ζευγάρια στο ίδιο επεισόδιο ; Η Βούλα, επηρεασμένη από μια ταινία και μια διήγηση του Μηνά για έναν κρυμμένο θησαυρό, προσπαθεί να τον πείσει ότι πρέπει να τον βρουν.

Ο Ηλίας χάνει ένα παλιό μανικετόκουμπο, κειμήλιο από τον νονό του, και πέφτει στα μαύρα πανιά. Καταφέρνει να το βρει, αλλά είναι σπασμένο. Αναθέτει στη Μαρίνα να το δώσει για φτιάξιμο, αλλά κάπου στη διαδρομή το μανικετόκουμπο ξανά χάνεται...

Διαβάστε περισσότερα ...

«Legend Stories» για το Ολυμπιακός-Μάντσεστερ.

  • Δημοσιεύτηκε στην Media

Τα κανάλια Novasports κρατούν τους συνδρομητές τους, στο κλίμα του μεγάλου αγώνα Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Με αφορμή την αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες για τους «16» του Champions League, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στις 18:15 μέσα από το Novasports 2 και από την Web TV του Novasports.gr το αφιέρωμα για την ευρωπαϊκή ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Μια από τις δημοφιλέστερες ποδοσφαιρικές ομάδες του πλανήτη, με εκατομμύρια φιλάθλους σε όλο τον κόσμο έρχεται στις οθόνες των συνδρομητών των καναλιών Novasports. Πρωταγωνιστές, κύπελλα και τίτλοι που συνέθεσαν την πλούσια ιστορία των «κόκκινων διαβόλων» από την αναγέννησή της μετά το αεροπορικό δυστύχημα έως την εποχή Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Να θυμίσουμε ότι το αφιέρωμα των καναλιών Novasports ξεκίνησε με την ευρωπαϊκή ιστορία του Ολυμπιακού το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου σε μια ιδιαίτερα σημαδιακή ημερομηνία για τους ερυθρόλευκους και το ελληνικό ποδόσφαιρο, λόγω του τραγικού δυστυχήματος της Θύρας 7 το 1981. To ντοκιμαντέρ προκάλεσε συγκίνηση και απέσπασε θετικά σχόλια για την δουλειά που έγινε από τους δημοσιογράφους και τεχνικούς των αθλητικών καναλιών της Nova.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων των καναλιών Novasports έχει ως εξής:

- Η ευρωπαϊκή ιστορία του Ολυμπιακού
- Παρασκευή 14/2 20:00 Novasports 1 (σε επανάληψη)
- Η ευρωπαϊκή ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σάββατο 15/2 18:15 Novasports 2 & Web TV του Novasports.gr
Κυριακή 16/2 15:00 Novasports 1
Δευτέρα 17/2 00:10 Novasports 1
Παρασκευή 21/ 20:00 Novasports 1

Διαβάστε περισσότερα ...

Η Μοιραράκη δεν μιλάει με τους γιους της.

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή της Δέσποινας Μοιραράκη; Γιατί είναι στεναχωρημένη η βασίλισσα των χαλιών;

 

Ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, φέρεται να περνάει τον τελευταίο καιρό η Δέσποινα Μοιραράκη. Λίγοι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού άνθρωποι το γνωρίζουν, αφού η ίδια προσέχει πολύ που ανοίγει την «πληγωμένη» της καρδιά.

Είναι το σαράκι που την τρώει όμως. Και αυτό γιατί σύμφωνα με τα όσα ακούγεται η Δέσποινα Μοιραράκη αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα στην σχέση τους με δυο από τους γιους της… σε σημείο να μην μιλάνε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Η σχέση της μητέρας με τους γιους, σύμφωνα με τις φήμες άλλαξε από την ημέρα που εκείνη παντρεύτηκε..

Διαβάστε περισσότερα ...

Το Mega ανακοινώνει Μικρούτσικο.

  • Δημοσιεύτηκε στην Media

Μετά από καιρό ο Ανδρέας Μικρούτσικος επιστρέφει στην τηλεόραση!

 

Ανήκει πλέον στο δυναμικό του Mega Κύπρου και θα είναι ο οικοδεσπότης του νέου show, «Your Song».

Ο Ανδρέας δηλώνει: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ με το MEGA στην Κύπρο. Το «Your song» είναι ένα πολύ ενδιαφέρον μουσικό πρότζεκτ με εξαιρετικές φωνές και υψηλό επίπεδο».

Διαβάστε περισσότερα ...

Είναι οριστικό: Το «Voice» μετακομίζει.

  • Δημοσιεύτηκε στην Media

Κάθε Παρασκευή το κανάλι του Αμαρουσίου εισπράττει υψηλές τηλεθεάσεις και όπως ακουγόταν η συγκεκριμένη ημέρα είχε «κλειδώσει», αλλά όπως είχα αναφέρει οι εμφανίσεις του Αντώνη Ρέμου, αλλά και της Μελίνας Ασλανίδου, αναγκάζουν τα στελέχη του ΑΝΤ1 να αλλάξουν ημέρα μετάδοσης των live.

Αυτή τη βδομάδα μάλιστα έχει διπλό επεισόδιο! Το 7ο κατά σειρά θα μεταδοθεί κανονικά την Παρασκευή, ενώ την Κυριακή θα παρακολουθήσουμε το τελευταίο, το 8ο κατά σειρά, του πρώτου κύκλου, αυτού των auditions. Ο δεύτερος κύκλος, των battles, δηλαδή των «μονομαχιών», που είναι 4 επεισόδια και από τα οποία ο κάθε coach θα μείνει στην ομάδα του με τους 8 από τους 16 διαγωνιζόμενους, θα συνεχίσει να προβάλλεται κάθε Παρασκευή.



Ο τρίτος κύκλος όμως, αυτός των live, θα μεταδίδεται άλλη μέρα, αφού τις Παρασκευές οι Ρέμος και Ασλανίδου θα έχουν τις άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις τους. Πιο πιθανή ως ημέρα μετάδοσης των live είναι η Τετάρτη, χωρίς όμως, να αποκλείεται και η Τρίτη, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ημέρες που έχουν αποκλειστεί. Ο λόγος είναι ότι τις Δευτέρες ο ΑΝΤ1 έχει ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα με τους «Ράδιο Αρβύλα» και δεν μπορούν να πιέζονται να ολοκληρώσουν τη live μετάδοση του «Voice», ενώ και ότι τις Κυριακές θα έχουν το «Your Face Sonuds Familiar», οπότε δεν μπορούν να έχουν δύο live, μεγάλης διάρκειας προγράμματα, δύο μέρες συνεχόμενα.

Ο ίδιος προβληματισμός, για την καλύτερη προετοιμασία μεταξύ των δύο live μεταδόσεων, ισχύει και για την Τρίτη, ενώ κάποιες Πέμπτες έχουν αθλητικές μεταδόσεις, οπότε αποκλείεται και αυτή ως ημέρα μετάδοσης. Έτσι, πιο πιθανό είναι τα live να μεταδίδονται κάθε Τετάρτη, κάνοντας πρεμιέρα την Τετάρτη 26 Μαρτίου. Το ερώτημα είναι τι θα κάνει το MEGA και αν… τολμήσουν στη Μεσογείων να πάνε απέναντί τους το «Just the two of us», ή με τη σειρά τους κι αυτοί θα… μετακομίσουν το talent show τους τις Παρασκευές.

Γιατί μπορεί το MEGA να μην είχε ανακοινώσει τη μέρα μετάδοσης του δικού του talent show, αλλά είναι λογικό να μην θελήσουν να το βάλουν απέναντι ούτε στο «Your Face Sonuds Familiar», αλλά ούτε και στο «Voice» που σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις. Σίγουρα λοιπόν θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι ντόμινο εξελίξεις θα υπάρξουν στη Μεσογείων από τη μετακόμιση του ανταγωνιστικού talent show!

Διαβάστε περισσότερα ...

Νέα πρόταση-βόμβα στη Τζούλια για ερωτικό dvd στο εξωτερικό.

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Μπορεί να έχει ανοίξει νέα σελίδα στην ζωή της, παρόλα αυτά η «χάρη» της έχει φτάσει μέχρι και την Αυστρία όπου ζει, κάνοντας της μια πρόταση-φωτιά…

 

Είναι το νέο talk of the town στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια τις τελευταίες μέρες. Ναι εδώ στη Ελλάδα. Μπορεί η Τζούλια Αλεξανδράτου να μην είναι πια κοντά μας, ζώντας τον τελευταίο χρόνο μόνιμα στην Αυστρία μαζί με τον σύζυγό της, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή της με το όνομα Ιουλία Καρπόζηλου, αλλά τα νέα από στόμα σε στόμα δεν αργούν να ταξιδέψουν.

Κι αυτό γιατί η Τζούλια δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη όπου και αν σταθεί. Την είδαν στο εξωτερικό,αναρωτήθηκαν, έψαξαν, έμαθαν, και της πρότειναν να κάνει κάτι αντίστοιχο που είχε κάνει και στην Ελλάδα. Ερωτικές ταινίες με καλλιτεχνικό ψευδώνυμο, που θα την κάνουν ανάρπαστη στην διεθνή ερωτική βιομηχανία.

Προσφέροντας στα πόδια της εκατομμύρια ευρώ για να πάρουν το πολυπόθητο «ναι». Ποιος όμως είδε την Ιουλία Καρπόζηλου και δεν την φοβήθηκε, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, κλείνοντας κατάμουτρα την πόρτα σε αυτούς που τόλμησαν να της προτείνουν να γίνει πορνοστάρ διεθνούς βεληνεκούς.

Διαβάστε περισσότερα ...

Ο Λάτσιος δεν πάτησε στο πάρτι της κόρης του.

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Η κόντρα ανάμεσα στον Γιάννη Λάτσιο και την Ελένη Μενεγάκη συνεχίζεται και μάλιστα… εντείνεται.

 

Πιο πρόσφατο περιστατικό «σύγκρουσης» ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι το πρόσφατο πάρτι γενεθλίων που διοργάνωσε για τις κόρες τους η Ελένη Μενεγάκη. Ο Γιάννης Λάτσιος… δεν ήταν εκεί. Η αντιπαράθεση του πρώην-ζευγαριού «φούντωσε» μετά και την αγωγή που κατέθεσε ο διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤΙ διεκδικώντας μέρος χρημάτων από την περιουσία της πρώην συζύγου του. Την Ελένη Μενεγάκη συνόδευσε στο πάρτι ο σύντροφός της, Ματέο Παντζόπουλος, ενώ στον χώρο βρισκόταν και η μητέρα της, Ζέτα, αλλά και ο αδερφός της, Θοδωρής Μισόκαλος. Το πάρτι ήταν μασκέ, με ζογκλέρ και ανθρώπους που βοηθούσαν τα πιτσιρίκια να ζωγραφίσουν. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η νονά της Βαλέριας, Τζένη Μπαλατσινού, η Κρίστη Τσολακάκη, η Σήλια Κριθαριώτη, η Ελμίνα Κοπελούζου,η Φάνη Σαραντοπούλου κ.α.

Διαβάστε περισσότερα ...

Απάτη-μαμούθ ύψους 9 εκατ. ευρώ από μη κυβερνητική οργάνωση.

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Απάτη-μαμούθ ύψους 9 εκατομμυρίων ευρώ από μη κυβερνητική οργάνωση (ΜΚΟ) σε βάρος του Δημοσίου εξιχνίασε η αστυνομία και την υπόθεση θα την παρουσιάσει με επίσημη ανακοίνωση η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Από τα έως τώρα στοιχεία στην υπόθεση φέροντται να εμπλέκονται εν ενεργεία και συνταξιούχοι κρατικοί υπάλληλοι.

Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ στο στόχαστρο της Οικονομικής Αστυνομίας και ένα βήμα προ της δίωξης ήταν εδώ και καιρό οι υπεύθυνοι της ΜΚΟ Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης.

 

Η συγκεκριμένη ΜΚΟ, που έχει πλέον κλείσει, είχε έδρα στην οδό Ηλιδος στην Αθήνα και φέρεται τα τελευταία χρόνια να έχει λάβει επιχορήγηση ύψους περίπου 8,9 εκατ. ευρώ από το υπουργείο Εξωτερικών.

Η συγκεκριμένη ΜΚΟ συνεργάστηκε με τον ΟΗΕ για τη συλλογή ναρκών από διάφορες περιοχές, συνολικής έκτασης 1,5 εκατομμυρίου τετραγωνικών μέτρων, στη Βοσνία - κυρίως στην περιοχή Λίποβατς -, στον Λίβανο και στο Ιράκ.

Τα χρήματα που δόθηκαν από το υπουργείο Εξωτερικών στη συγκεκριμένη ΜΚΟ προέρχονταν από τα κοινοτικά κονδύλια που δίνονται στη χώρα μας για ανθρωπιστική βοήθεια προς τρίτες χώρες. Ωστόσο από την ΕΛ.ΑΣ. ερευνήθηκε αν ορισμένες από αυτές τις αποναρκοθετήσεις ήταν «εικονικές». Αξιοσημείωτο είναι ακόμη ότι παρά τις επανειλημμένες προσκλήσεις των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. δεν προσκομίστηκαν τα παραστατικά της συγκεκριμένης ΜΚΟ με τη δικαιολογία ότι «έχει κλείσει πια και τα περισσότερα από αυτά τα στοιχεία πετάχτηκαν στα σκουπίδια».

Διαβάστε περισσότερα ...

Αυτό είναι το ζευγάρι των Αγγλων κομμωτών που αγόρασε τη βίλα του Κωστόπουλου.

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

ο πρωινό της τελευταίας ημέρας του 2013, στο Υποθηκοφυλακείο Μυκόνου θα παιχτεί η τελευταία πράξη στο πολυσυζητημένο οικονομικό δράμα του εκδότη Πέτρου Κωστόπουλου. Θα αποχωριστεί και επίσημα πλέον το σπίτι που έχτισε όταν η lifestyle αυτοκρατορία του βρισκόταν στο απόγειό της και τα περιοδικά του κατέγραφαν χιλιάδες πωλήσεις.



Τρία πρόσωπα, δύο υπάλληλοι της τράπεζας που είχε δεσμεύσει τη βίλα των 1.500 περίπου τ.μ. και ένας εξουσιοδοτημένος εκ της αλλοδαπής δικηγόρος που κρατά στο χέρι έναν χαρτοφύλακα συναντιούνται έξω από την πόρτα του. Αφού ανταλλάσσουν τους τυπικούς χαιρετισμούς, προχωρούν μαζί στο εσωτερικό του υποθηκοφυλακείου για να διεκπεραιώσουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Ο μεταβιβάζων, δηλαδή η Eurobank, παραχωρεί τη βίλα του εκδότη στους πολυεκατομμυριούχους Αλαν Πίτερς Ρέτζιναλντ και Τζον Τσαρλς Γουόρθινγκτον, αμφότεροι Βρετανοί και κάτοικοι Λονδίνου σε μία από τις ακριβότερες γειτονιές του, το αριστοκρατικό Τσέλσι.  Λίγα 24ωρα πριν και έπειτα από σκληρά παζάρια θα συμφωνήσουν και στη τιμή πώλησης: 5,5 εκατ. ευρώ. Είναι το τελικό το ποσό με το οποίο έκλεισε το deal της τράπεζας με τους ενδιαφερόμενους αγοραστές που απέκτησαν τη βίλα εξ ημισείας. Για τους παράγοντες της μεσιτικής αγοράς, συνυπολογίζοντας και τα σημερινά δεδομένα λόγω της κρίσης, πρόκειται για ένα λογικό αντίτιμο.

 

Με τη μόνη διαφορά, όπως σχολίασαν, ότι με αυτό το ποσό μπορεί κάποιος να αγοράσει όχι μόνο ανάλογου μεγέθους βίλες στη Μύκονο αλλά κυρίως νεόκτιστες. Γεγονός που προφανώς γνωρίζουν οι τωρινοί ιδιοκτήτες του, μόνο που η βίλα του Κωστόπουλου έχει αυτό που δεν είχε καμία άλλη: το σημείο που βρίσκεται, η άκρη του γκρεμού στα Χουλάκια που κάποτε φαινόταν μειονέκτημα για κάποιους, είναι σήμερα το μεγάλο ατού της. Ο Γουόρθινγκτον, ιδρυτής του κολοσσού του ομώνυμου κομμωτικού brand και καλλυντικών, μαζί με τον επί χρόνια συνέταιρο και σύντροφό του στη ζωή Αλαν Πίτερς, ο οποίος «τρέχει» το κομμάτι των προϊόντων που παράγει και εξάγει η εταιρεία τους, μένοντας πέρυσι το καλοκαίρι στη βίλα του Κωστόπουλου είχαν ενθουσιαστεί με την περιοχή. Αυτό είπαν τουλάχιστον όχι μόνο σε φίλους τους, αλλά και στη διευθύντρια Ακίνητης Περιουσίας της τράπεζας με την οποία διαπραγματεύτηκαν την αγορά του.

Είχαν εντυπωσιαστεί με τη θέα που βλέπει στο λιμάνι της Μυκόνου, τη Δήλο και το ηλιοβασίλεμα ενώ θεώρησαν μεγάλο προσόν την ιδιωτικότητα που προσφέρει το σπίτι, αφού βρίσκεται στο τελευταίο οικόπεδο δίπλα στη θάλασσα. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο δρόμος στην περιοχή Χουλάκια τερματίζει ακριβώς έξω από την πόρτα της βίλας.

Μία ακόμα λεπτομέρεια του οικήματος που μέτρησε στα υπέρ του είναι η τεραστίων διαστάσεων κουζίνα. «Μεγαλύτερη κι από αυτή του “Nammos”», όπως χαρακτηριστικά λένε όσοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν την εξοχική κατοικία της οικογένειας Κωστόπουλου, τις εποχές της μιντιακής παντοκρατορίας του. Και βέβαια η μεγάλη πισίνα με απρόσκοπτη θέα σε όλο το Αιγαίο. Ολα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι δύο κομμωτές επισκέπτονται τη Μύκονο σχεδόν κάθε καλοκαίρι, συνετέλεσαν στην απόφασή τους να αγοράσουν το συγκεκριμένο ακίνητο.

Διαβάστε περισσότερα ...
Εγγράψου σε αυτό το RSS feed