Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016 - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

Το τρικ των 10 δευτερολέπτων που θα κάνει το iPhone να 'πετάει'.

Κατεβάσατε αρκετές εφαρμογές, τραβήξατε πολλές φωτογραφίες και βίντεο και γεμίσατε το νέο iPhone με μουσική. Κι έρχεται μια στιγμή που παρατηρείτε ότι η συσκευή σαν να πηγαίνει πιο αργά απ' ότι συνήθως ή όπως λένε στην καθομιλουμένη, 'σέρνεται'. Δεν θα ήταν τέλειο να υπήρχε ένα κόλπο που θα έκανε το iPhone να ξεκολλήσει, ανοίγοντας τις εφαρμογές ή εκτελώντας τις εντολές γρηγορότερα;   Υπάρχει και ονομάζεται RAM Reset, και δεν θα το βρείτε σε κανένα manual της Apple, όμως ένας χρήστης του Twitter, ο Marc Forrest, είχε την ευγενή καλοσύνη να το μοιραστεί με τους followers του, μέχρι που το 'αλίευσε' και το δημοσίευσε ο Indipendent ώστε να γίνει ευρύτερα γνωστό.

Τo τρικ που θα δώσει νέα πνοή στην απόδοση του iPhone σας, κρατάει μόνο 10 δευτερόλεπτα και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε παρατεταμένα το επάνω (ή 'δίπλα' - για iPhone 6 και νεότερα) κουμπί που απενεργοποιεί την συσκευή, έως ότου εμφανιστεί η εντολή 'Slide to power off'. Στη συνέχεια απλά κρατήστε πατημένο το κεντρικό κάτω κουμπί του iPhone (home button) επί 5 δευτερόλεπτα, έως ότου επανέλθει η κανονική οθόνη με τις εφαρμογές. (Εάν εμφανιστεί η SIRI, επαναλάβετε μερικές φορές, μέχρι να το πετύχετε).   Αυτή η πανεύκολη εντολή, αδειάζει την μνήμη RAM (που δεν χρησιμοποιείται από τις τρέχουσες εφαρμογές) του κινητού με αποτέλεσμα το iPhone να γίνει αισθητά ταχύτερο, χωρίς να κολλάει, με μοναδική παρενέργεια, το να χρειαστεί λίγος περισσότερος χρόνος στην εκ νέου φόρτωση μιας εφαρμογής για πρώτη φορά.

Το δοκιμάσαμε σε 2 φορτωμένες με apps και περιεχόμενο συσκευές (iPhone 5S & iPhone 6) με iOS 9.1 και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Δοκιμάστε το κι εσείς και μοιραστείτε την εμπειρία στα σχόλια.

Πηγή: www.lifo.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Αυτό το εργαλείο κλείνει πληγές μέσα σε 20' και σώζει ζωές.

Το εργαλείο της φωτογραφίας ονομάζεται XStat και εδώ και ενάμιση χρόνο χρησιμοποιείται από τον αμερικανικό στρατό για να κλείνει τις πληγές από σφαίρες και οβίδες σε πεδία μαχών αλλά μετά την έγκριση για τη μαζική παραγωγή και διάθεσή του, μπορεί να σώζει ζωές ακόμα και μέσα στο σπίτι.

Η αιμοστατική συσκευή, που έχει σχήμα σύριγγας, εισέρχεται σε μεγάλης έκτασης ή βάθους πληγή που έχει προκαλέσει σφαίρα ή αιχμηρό αντικείμενο, και με την πίεση του αντίχειρα απελευθερώνει εντός της, 92 σπογγίδια τα οποία ερχόμενα σε επαφή με το αίμα διαστέλλονται και σταματούν την αιμορραγία μέσα σε 20 δευτερόλεπτα. Πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί σε ελάχιστο χρόνο να σώσει ζωές, που χωρίς τη συσκευή να χάνονταν από την ακατάσχετη αιμορραγία, αφού οι σύμφωνα με τις στατιστικές το 40% των σοβαρών τραυματισμών, καταλήγουν λόγω αιμορραγίας.

Η συσκευή έχει τη δυνατότητα να απορροφά μισό λίτρο αίμα ενώ σε μεγάλα τραύματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως τρεις σύριγγες XStat, που μπορούν να μείνουν στον οργανισμό έως 4 ώρες το μέγιστο, έως ότου ο τραυματίας διακομιστεί στο χειρουργείο.    Η ευρεσιτεχνία του εργαλείου ανήκει στην εταιρεία RevMedx από το Όρεγκον, και έχει ήδη σώσει ζωές αρκετών στρατιωτών, με την αιμοστατική και αντισηπτική δράση της, από το 2014 ενώ πρόκειται να βγεί στο εμπόριο μετά το πράσινο φώς που έδωσε μόλις η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

Πηγή: www.lifo.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Βγάζει λεφτά πουλώντας το σπέρμα του μέσω Facebook!

  • Δημοσιεύτηκε στην Κόσμος

O Simon Watson παράτησε τη δουλειά του για να καριέρα ανταλλάσσοντας το σπέρμα του με χρήματα. Ο 41χρονος διαφημίζει το σπέρμα τους στο Facebook και άλλα sites στο ίντερνετ και το πουλά για 50 λίρες το δοχείο.   Σαν αποτέλεσμα ο Simon έχει γίνει "πατέρας" για περισσότερα από 800 παιδιά και κάνει αυτή τη "δουλειά" με το ίδιο ζήλος και το ίδιο πάθος τα τελευταία 16 χρόνια. Ο ίδιος λέει πως τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα κάπου γεννιέται ένα παιδί του, αλλά κοντά σε αυτά να σημειωθεί πως έχει και δικά του παιδιά- δυο γιους 17 και 19 ετών από τον πρώτο του γάμο και μια 10χρονη κόρη από τον δεύτερο.   "Μερικές γυναίκες λένε πως θα έπρεπε να είναι δωρεάν, αλλά δεν νομίζω πως 50 λίρες για ένα βαζάκι 'μαγικό φίλτρο' είναι πολλά. Κάπως πρέπει να καλύψω και τα έξοδα" λέει ο Simon, που μένει στο Luton. "Οι φίλοι μου κι η οικογένειά μου γνωρίζουν τα πάντα, δεν έχω μυστικά. Οι συμμαθητές των αγοριών μου στο σχολείο το βρίσκουν αστείο. Οι γιοι μου λένε πως οι ίδιοι δεν θα το έκαναν ποτέ, αλλά πως δεν τους πειράζει που το κάνω εγώ" εξηγεί.

Το να είναι full-time δότης του κόστισε όμως την προηγούμενη κοπέλα του, καθώς όπως αποκαλύπτει στην Daily Star, "είχε απηυδήσει με όλο αυτό, μου είπε κατά λέξη πως το σιχαίνεται". "Συνεχώς τρέχω εδώ κι εκεί για να κάνω μια δωρεά, οπότε πρέπει να της είχα σπάσει τα νεύρα" λέει ο Simon, ο οποίος αποφάσισε να γίνει δωρητής σπέρματος όταν απέτυχε ο πρώτος του γάμος.   "Ήξερα πως ήθελα κι άλλα παιδιά, γι' αυτό ξεκίνησα. Η δεύτερη σύζυγός μου ήξερε τι κάνω και πως ποτέ δεν θα το σταματούσα- νομίζω το δεχόταν, αλλά δεν ξέρω αν πραγματικά της άρεσε, είναι λίγο περίεργο παρόλο που όλα γίνονται σε ένα πλαστικό δοχείο" σημειώνει.

Ο Simon Watson προσφέρει φρέσκο σπέρμα κι όχι κατεψυγμένο, σε αντίθεση με τους κανονισμούς της Human Fertilisation And Embryology Authority, που διέπουν το καθεστώς λειτουργίας των τραπεζών σπέρματος. "Δωρίζω εδώ και πολύ καιρό. Συνήθιζα να πηγαίνω σε τράπεζες σπέρματος, αλλά το να το κάνω μόνος μου είναι πολύ πιο βολικό. Γενικά διαφημίζομαι στο Facebook- είναι το πλέον άμεσο. Έχω κάνει πάνω από 800 παιδιά- τουλάχιστον απ' όσο γνωρίζω. Ποτέ δεν φανταζόμουν πως θα δώριζα σε αυτόν τον βαθμό. Με τη βοήθεια του Facebook αυτό το πράγμα έχει εκτοξευθεί- είναι φοβερό" λέει.

Αναφορικά με τη διαδικασία, ο 41χρονος Simon εξηγεί πως γεμίζει ένα πλαστικό δοχείο και μετά δίνει στις γυναίκες μια αποστειρωμένη σύριγγα για να γονιμοποιηθούν. "Πάντα το κάνω τεχνητά. Τους δίνω το βαζάκι και μετά φεύγω για να κάνουν τη δουλειά τους. Δεν είμαι όμως και κατά όσων το κάνουν με φυσικό τρόπο. Βλέπω τουλάχιστον μία την εβδομάδα- οι περισσότερες μένουν έγκυες με την πρώτη αλλά καμιά φορά χρειάζεται να πάω και δεύτερη και τρίτη φορά".

Βέβαια, ο ίδιος δηλώνει επιλεκτικός σχετικά με το σε ποιες θα δώσει το σπέρμα του. "Γενικά δεν έχω θέμα, αν πίνουν αν καπνίζουν, αλλά αν κάποια κάνει χρήση ναρκωτικών νομίζω πως δεν θα το έκανα" λέει ο Simon. "Μπορείς να δεις τι άνθρωποι είναι στο προφίλ τους στο Facebook, οπότε είναι ένας ασφαλής τρόπος να κάνεις ό,τι κάνεις". Μάλιστα, αναφέρει πως εχει πει αρκετές φορές όχι. "Έχω απορρίψει μερικές που έδειχνα τελείως 'τρελάρες', βρήκα απλώς μια δικαιολογία και την έκανα όσο πιο γρήγορα μπορούσα".   Ο ίδιος λέει πως δεν συνηθίζει να κρατά επαφή με τις γυναίκες όπου πουλά το σπέρμα του και πως όντως οι περισσότερες εξαφανίζονται μετά την συναλλαγή. "Αν βέβαια κάποια θέλει να γνωριστούμε καλύτερα, δεν έχω κανένα πρόβλημα" προσθέτει ο Simon, που φροντίζει πολύ την υγεία του και ονειρεύεται να κάνει αυτήν τη "δουλειά" για "όσον καιρό λειτουργούν τα πράγματα". "Έχω παιδιά σε ολόκληρο τον πλανήτη και οι γονείς είναι πάντα τόσο ευγνώμονες".

Πηγή: www.lifo.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Kανείς δεν θέλει να αγοράσει το σπίτι από τη "Σιωπή των αμνών". Η κατάρα του Χάνιμπαλ.

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Κανένας αγοραστής δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για την αγορά του σπιτιού του κατά συρροήν δολοφόνου  «Buffalo Bill», στο βραβευμένο με Όσκαρ θρίλερ «Η Σιωπή των Αμνών».   Οι ιδιοκτήτες του ακινήτου που βρίσκεται στην Πενσιλβάνια, μείωσαν κατά 50 χιλιάδες δολάρια την τιμή προκειμένου να δελεάσουν περισσότερο τυχόν ενδιαφερόμενους, μετά την αποτυχία να βρεθεί αγοραστής με την προηγούμενη τιμή που ήταν 300 χιλιάδες δολάρια.

Ο Scott και η Barbara Lloyd  έβαλαν το τριώροφο αρχοντικό του 19ου αιώνα προς πώληση, το καλοκαίρι και μείωσαν την τιμή τον περασμένο μήνα. Η αγγελία για την πώληση μπήκε στην ιστοσελίδα realtor.com, στην οποία κάνουν πάντως κλικ περισσότεροι δημοσιογράφοι από τους υποψήφιους αγοραστές.

Το φουαγιέ και η τραπεζαρία του σπιτιού χρησιμοποιήθηκαν  για να γυριστούν σκηνές για τη σιωπή των Αμνών, αλλά όχι και το υπόγειο που δεν είναι το μπουντρούμι όπου γυρίστηκαν οι σκληρές σκηνές της ταινίας.

Η Σιωπή των Αμνών είχε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία με  272 εκατομμύρια εισπράξεις  σε όλο τον κόσμο και με πέντε βραβεία Όσκαρ.   Η οικογένεια Lloyds, στην οποία ανήκει το ακίνητο από το 1976, ελπίζει ότι τώρα με τη μείωση της τιμής θα διώξει την κατάρα του Χάνιμπαλ Λέκτερ.

Πηγή: www.lifo.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Γαλλικές Άλπεις: Χιονοστιβάδα παρέσυρε 10 μαθητές και τον καθηγητή τους.

  • Δημοσιεύτηκε στην Κόσμος

Δέκα μαθητές και ο καθηγητής τους παρασύρθηκαν από μια χιονοστιβάδα στις γαλλικές Αλπεις, με την αστυνομία να κάνει λόγο για τουλάχιστον τρεις νεκρούς, μεταξύ των οποίων δύο μαθητές και ένας Ουκρανός σκιέρ.   Όπως ανέφεραν οι αρχές στο Γαλλικό Πρακτορείο, τέσσερα άτομα έχουν τραυματιστεί σοβαρά (ένας εκ των τραυματιών νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση) και πέντε ακόμη αγνοούνται.   Η ομάδα των μαθητών επισκεπτόταν την περιοχή από τη γαλλική πόλη Λιόν.

Πηγή: www.lifo.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Χάρβαρντ: Ο Τσίπρας ανάμεσα στους χειρότερους διαπραγματευτές του 2015.

Στην πρώτη θέση της λίστας με τους χειρότερους διαπραγματευτές του 2015 τοποθέτησε η Νομική Σχολή του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Αιτία; Η τακτική του κατά τις συζητήσεις με τους δανειστές για το νέο πρόγραμμα της Ελλάδας.

Το Χάρβαρντ εκτίμησε ότι αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων του Αλέξη Τσίπρα με τους δανειστές το περασμένο καλοκαίρι είχε ως αποτέλεσμα η ελληνική οικονομία να βυθιστεί ακόμη περισσότερο και ο Έλληνας πρωθυπουργός να αναγκαστεί να δεχτεί ένα χειρότερο πακέτο. «Ένας συμβιβαστικός τόνος σε φέρνει πιο μπροστά απ’ ό,τι η μικροπολιτική», τονίζει.

Στο κείμενο που αναφέρεται στον Έλληνα πρωθυπουργό, αναφέρεται: «Καθώς προσέγγισε τους Ευρωπαίους πιστωτές το καλοκαίρι για ένα νέο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα ο Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποίησε ένα μαχητικό τόνο που δεν είχε τόσο ευτυχή κατάληξη. Δυσαρεστημένος με τη συμφωνία που είχε στο τραπέζι ο Τσίπρας ζήτησε δημοψήφισμα. Μετά την απόρριψη της συμφωνίας από τους Έλληνες, η ελληνική οικονομία βυθίστηκε ακόμα περισσότερο και ο Τσίπρας και η ομάδα του υποχρεώθηκαν να αποδεχθούν ένα ακόμα χειρότερο πακέτο από την Ευρώπη. Το μάθημα; Ένας συμβιβαστικός τόνος θα σε φέρει πιο μπροστά από ό,τι η μικροπολιτική όταν υποβάλλεις τολμηρά αιτήματα».

Στη λίστα με τις χειρότερες διαπραγματεύσεις του χρόνου που μας αποχαιρέτισε πριν από λίγες μέρες, είναι επίσης οι συνομιλίες για την αποκατάσταση των σχέσεων των ΗΠΑ με την Κούβα, οι διαπραγματεύσεις του Τζον Κέρι για τα πυρηνικά του Ιράν γιατί οι Ρεπουμπλικάνοι έστειλαν δική τους ξεχωριστή επιστολή στον Αγιατολάχ αλλά και η πρόθεση της εταιρίας Reddit να εξισώσει τους μισθούς ανδρών και γυναικών, απαγορεύοντας τις διαπραγματεύσεις για τις αποδοχές των υπαλλήλων της.

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Σάλος από την πρόταση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για δίδακτρα στα δημόσια σχολεία!

Πλήθος αντιδράσεων έχει προκαλέσει ένα άρθρο του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη που δημοσιεύτηκε στην Αυγή, με τίτλο “Από τη θεωρία στην πράξη”.

Στο συγκεκριμένο άρθρο μεταξύ άλλων ο βουλευτής και πρώην δημοσιογράφος στην ΕΡΤ3 προτείνει και την επιβολή διδάκτρων από τους μαθητές των δημοσίων σχολείων με σκοπό την βελτίωση των παροχών του εκπαιδευτικού συστήματος.

Σύμφωνα με την πρόταση του τα ετησια δίδακτρα θα ανέρχονται κατά μέσο όρο στα 600 ευρώ τον χρόνο!

Συγκεκριμένα στο επίμαχο απόσπασμα ο βουλευτής Θεσσαλονίκης αναφέρει:

"Κεντρικός στόχος είναι οι μαθητές να καλύπτουν όλες τις μαθησιακές τους ανάγκες, και όχι μόνο, μέσα στο σχολείο στη διάρκεια του πρωινού τους ωραρίου και να αποδεσμευτούν πλήρως από κάθε επιπλέον δράση που σχετίζεται με το σχολικό έργο και κοστίζει στους ίδιους και στην οικογένειά τους τόσο σε χρόνο όσο και σε χρήμα.

Με άξονα λοιπόν την ενίσχυση του κύρους του φιλόδοξου εκπαιδευτικού, εντός και εκτός σχολικής μονάδας, οι εκπαιδευτικοί αυτοί που ξεχώρισαν και αποφοίτησαν επιτυχώς από τις 13 Π.Σ. και επομένως διορίζονται στα σχολεία, ως αριστείς του κλάδου τους, θα αναλάβουν την υλοποίηση των νέων αναλυτικών προγραμμάτων.

Αναλυτικότερα τα ωρολόγια προγράμματα του σχολείου διευρύνονται στις 40 διδακτικές ώρες (5 μέρες Χ 8 ώρες για τους μαθητές) και οι εκπαιδευτικοί που τα υλοποιούν, χωρίς καμία αύξηση του ωραρίου τους, θα έχουν πλεονάζουσες αποδοχές από τη συνδρομή του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων μέσα από μια διαδικασία δίκαιης - αναλογικής επιβάρυνσης με βάση τη φορολογική τους δήλωση.

Για παράδειγμα, κάθε τμήμα των 25 μαθητών Χ 60 ευρώ τον μήνα κατά μέσο όρο (από 0 ευρώ για την άνεργη - άπορη οικογένεια μέχρι 120 ευρώ για την εύπορη οικογένεια) αποδίδει 15.000 ευρώ τον χρόνο. Επιβάρυνση για κάθε μαθητή /οικογένεια η μέση καταβολή των 60 ευρώ Χ 10 μήνες = 600 ευρώ τον χρόνο. Οι δύο καθηγητές αριστείς που αναλαμβάνουν και διεκπεραιώνουν τις 40 ώρες λαμβάνουν το bonus των 600 ευρώ τον μήνα ο καθένας, ήτοι 6.000 ευρώ τον χρόνο. Τα εναπομείναντα 3.000 ευρώ αξιοποιούνται για τη φροντίδα υλικοτεχνικής υποδομής, εποπτικού υλικού, βιβλιογραφίας κ.λπ.

Σκοπός: Με αυτή τη διαδικασία ουσιαστικά το δημόσιο σχολείο απορροφά και υπερβαίνει τις ανάγκες για εξωσχολική φροντιστηριακή υποστήριξη του μαθητή με εξοικονόμηση πόρων για τη μέση ελληνική οικογένεια, η οποία πλέον δεν αιμορραγεί οικονομικά πληρώνοντας φροντιστήρια σε γλώσσες, σε ιδιαίτερα κ.λπ”.

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Βρήκε λύση ο Μπουτάρης για το χρέος "μαμούθ" του δήμου Θεσσαλονίκης!

Λύση όσον αφορά τη ρύθμιση του χρέους του Δήμου Θεσσαλονίκης, που ανέρχεται στα 16,5 εκατομμύρια ευρώ και αφορά νέα "μαύρη τρύπα" από την πολύκροτη υπόθεση της υπεξαίρεσης, βρέθηκε μετά τις συναντήσεις που είχε ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης στην Αθήνα.

Ο κ.Μπουτάρης κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Κώστα Πουλάκη, έλαβε τη διαβεβαίωση πως το ζήτημα του χρέους θα τακτοποιηθεί. Αυτό που ζητά ο δήμαρχος είναι να πληρωθούν οιοφειλές που ανέρχονται σε 6,9 εκατ. ευρώ και όχι τα πρόστιμα και οι προσαυξήσεις που ανεβάζουν το ύψος του συνολικού ποσού στα 16,5 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως η νέα "μαύρη τρύπα" αφορά εισφορές εργαζομένων που παρακρατήθηκαν και δεν αποδόθηκαν στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους το χρονικό διάστημα 1999 - 2008 και εντοπίστηκαν στη διάρκεια πρόσφατης οικονομικής επιθεώρησης.

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Θεσσαλονίκης, Γιούλη Ρανέλλα, στη διάρκεια των επαφών του δημάρχου στην Αθήνα αποφασίστηκε να δοθούν από την κύρια οφειλή των 6,9 εκατ. ευρώ εφάπαξ τα 5 εκατ. ευρώ από τους παρακρατηθέντες πόρους που δεν έχουν αποδοθεί στο Δήμο Θεσσαλονίκης και τα άλλα 1,9 εκατ. ευρώ να μπουν στη ρύθμιση του νόμου και να εξοφληθούν σε 12 δόσεις, με προσαύξηση 10%.

"Εκεί που υπολογίζαμε με το τέλος του 2015 ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα είναι καθαρός από όλες τις παλιές υποθέσεις και θα μπορούσαμε να έχουμε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, μας ήρθε ξαφνικά αυτό το νέο ποσό το οποίο αναστατώνει την οικονομική διαχείριση και μας αναγκάζει να επαναπροσδιορίσουμε τους προϋπολογισμούς", δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ η αρμόδια αντιδήμαρχος.

"Επειδή όμως ως Δήμος είμαστε οικονομικά υγιής θα το ξεχρεώσουμε σύντομα. Αυτό όμως που ελπίζουμε όλοι ως διοίκηση είναι να μην έρθει κάτι καινούριο", πρόσθεσε η κ.Ρανέλλα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διαβάστε περισσότερα ...

Κοζάνη: Το χρονικό του στυγνού εγκλήματος - Η Ανθή βρέθηκε θαμμένη σε χωράφι - Η ομολογία του συζύγου και η σύλληψή του.

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Η στυγνή δολοφονία της 37χρονης στην Κοζάνη έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα. Αυτό που πολλοί πίστευαν μοιάζει να επιβεβαιώνεται, αφού ο σύζυγός της φέρεται να έχειομολογήσει πως δολοφόνησε την γυναίκα του, με την οποία είχε αποκτήσει τρία παιδιά... Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί, με τον σύζυγό της μάλιστα να της απευθύνει δημόσια έκκληση για να επιστρέψει, την ώρα που η ίδια ήταν θαμμένη σε χωράφι της οικογένειάς του...

Ο σύζυγος σχεδίαζε το έγκλημα πολύ πριν σκοτώσει τη γυναίκα του; Αυτό είναι τώρα το ερώτημα που προκύπτει, μετά τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της φρίκης! Το μεσημέρι βρέθηκε το πτώμα της γυναίκας θαμμένο στο χωράφι του συζύγου της, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Ο ίδιος φέρεται να έχει ομολογήσει σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ότι στραγγάλισε τη γυναίκα του γιατί εκείνη ήθελε να φύγει από κοντά του και υποψιαζόταν ότι είχε σχέση με άλλον άνδρα. Μάλιστα, όπως προκύπτει, το έγκλημα έγινε μέσα στην κρεβατοκάμαρα του ενώ η γυναίκα βρέθηκε στο λάκκο σχεδόν ημίγυμνη.

Ένα νέο στοιχείο που έρχεται στο φως, αποκαλύπτει ότι ο σύζυγος "προετοίμαζε" το έδαφος, μέρες πριν... Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου LiveNews, πριν λίγες ημέρες, ο σύζυγος της 37χρονης, είχε καλέσει στο χωράφι του έναν χειριστή μπουλντόζας γιατί ήθελε να βγάζει από βάθος περίπου ενάμιση μέτρου έναν ογκόλιθο. Δικαιολογήθηκε στον χειριστή, λέγοντάς του ότι υπήρχε ο κίνδυνος να του σπάσει τη φρέζα του όταν θα πήγαινε να οργώσει λόγω του ογκόλιθου αυτού και για το λόγο αυτό ήθελε να σκάψει για να τον βγάλει. Κάπως έτσι, ο σύζυγος, είχε... έτοιμο έναν λάκκο!

Το Σάββατο το βράδυ, φέρεται να στραγγάλισε το θύμα του και το ίδιο βράδυ να το έθαψε στον συγκεκριμένο λάκκο! Σύμφωνα με πληροφορίες του LiveNews, αφού ξεκίνησαν οι έρευνες για την 37χρονη, τη Δευτέρα ο φερόμενος ως δράστης ξαναπήγε στο χωράφι και το όργωσε, ενδεχομένως για να εξαφανίσει τα ίχνη της φρίκης. Το χωράφι του όμως, δεν χρειαζόταν όργωμα γιατί αυτό είχε γίνει μόλις τρεις μήνες πριν, γεγονός που κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα πράγματα που απασχολούν τις αρχές, είναι το αν υπήρξε βοήθεια στο έγκλημα, ίσως και από κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού. Πάντως, εκτός από τον σύζυγο, κρατείται και ο πεθερός της άτυχης γυναίκας καθώς, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ βρέθηκαν στο σπίτι του δύο όπλα τα οποία δεν ήταν δηλωμένα.

Και μπορεί ο σύζυγος μέχρι τη στιγμή που βρέθηκε το πτώμα της 37χρονης να μην είχε "σπάσει" - θυμίζουμε ότι μίλαγε στα ΜΜΕ με μεγάλη αγωνία για την εξαφάνιση της γυναίκας του- ωστόσο όπως φαίνεται, είχε αρχίσει ήδη να πέφτει σε αντιφάσεις στα λεγόμενά του στην Αστυνομία. Πληροφορίες λένε ότι είπε πει στους αστυνομικού για παράδειγμα, ότι το Σάββατο το βράδυ είχε βγει για ποτό. Όμως κανείς δεν τον είδε...

Ενδεικτικό των προσπαθειών του συζύγου να πείσει τη μικρή κοινωνία ότι... ψάχνει την εξαφανισμένη σύζυγό του, είναι το γεγονός ότι τηλεφώνησε σε οδηγό ταξί το βάδυ του Σαββάτου, για να τον ρωτήσει αν την είδε.

Όπως είπε στην εκπομπή LiveNews, ο οδηγός ταξί: "Με πήρε τηλέφωνο την Κυριακή το μεσημέρι και με ρώτησε αν το προηγούμενο βράδυ είχα μεταφέρει τη σύζυγό του κάπου με το ταξί. Μου λέει πάρε και τους συναδέλφους σου, μπηπως κάποιος ταξιτζής την είχε μεταφέρει... Εγώ τον ήξερα (το σύζυγο) δεν είχε δείξει τίποτα το παιδί. Έχω μείνει άφωνος. Ό,τι και να πω, έχω σοκαριστεί"

Οι έρευνες της Αστυνομίας, μετά τις αντιφάσεις του συζύγου, επικεντρώθηκαν στο σπίτι και στα χωράφια της οικογένειας, στα οποία έκανε σήμερα έρευνες, με την παρουσία του Εισαγγελέα, κλιμάκιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης. Το μεσημέρι, έγινε γνωστό ότι βρέθηκε το πτώμα της γυναίκας, σε ένα από αυτά τα χωράφια, το οποίο είναι ιδιοκτησία του συζύγου της.

Η γυναίκα που ήταν κοντά στην 37χρονη και έκανε μαζί της κολλητή παρέα, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τις τελευταίες στιγμές της.  Ειπε ότι μίλησε μαζί της το πρωί του Σαββάτου, στο κινητό της τηλέφωνο ενώ στη συνέχεια, μίλησαν ξανά μετά το μεσημέρι, περίπου στις 16:00.

"Ήταν λίγο απογοητευμένη γενικώς η Ανθή. Δε ήταν στα πολύ καλά της αλλά έκανε σχέδια για το μέλλον. Ηταν μηχανολόγος μηχανικός. Έκανε αναβάθμιση το πτυχίο της, έκανε ταυτόχρονα ιταλικά, ονειρευόταν να βγει κάποια προκήρυξη και να μπει σε κάποια υπηρεσία. Να σταθεί στα πόδια της και να φτιάξει την Ανθή που είχε".

Η γυναίκα αποκάλυψε στην Τατιάνα Στεφανίδου, ότι η 37χρονη σκεφτόταν να επιστρέψει στον Πειραιά... "Ξέρω ότι ονειρευόταν να γυρίσει πίσω στον Πειραιά. Επειδή όμως δεν είχε δουλειά, μου έλεγε: Πού να πάω με τρία παιδιά; Το σκεφτόταν. Πολύ..."

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Αυτά είναι τα πρόσωπα που επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να εκπροσωπήσουν τη ΝΔ.

Τους βουλευτές που θα επωμιστούν το μεγαλύτερο βάρος των ευθυνών στο επόμενο διάστημα της κοινοβουλευτικής τους θητείας επέλεξε ο νέος πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Ο Νίκος Δένδιας, ο Γιάννης Βρούτσης και η Νίκη Κεραμέως ορίζονται κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας, ενώ εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος ορίζεται ο βουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος.

Επίσης, με αποφάσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη προτείνονται ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και οι πέντε αναπληρωτές του και ορίζονται οι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι και ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος.

Για τη θέση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας προτείνεται ο βουλευτής Καρδίτσας και πρώην υφυπουργός Κωνσταντίνος Τσιάρας.

Για αναπληρωτές του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας προτείνονται οι βουλευτές: Κωνσταντίνος Βλάσης (Αρκαδίας), Στέργιος Γιαννάκης (Πρέβεζας), Αθανάσιος Καββαδάς (Λευκάδας), Ανδρέας Κατσανιώτης (Αχαΐας) και Χρήστος Μπουκώρος (Μαγνησίας)

 

Σε ό,τι αφορά τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους, ορίζονται με απόφαση του κ. Μητσοτάκη:

– Πρώτος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ο Νίκος Δένδιας, βουλευτής Β’ Αθηνών και πρώην υπουργός.
– Δεύτερος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ο Γιάννης Βρούτσης, βουλευτής Κυκλάδων και πρώην υπουργός.
– Τρίτη Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος η Νίκη Κεραμέως, βουλευτής Επικρατείας.
Στη θέση του Εκπροσώπου Τύπου του Κόμματος ορίζεται ο βουλευτής Β’ Αθηνών Γιώργος Κουμουτσάκος.

Επίσης με απόφαση του κ. Μητσοτάκη τοποθετείται αναπληρωτής Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος ορίζεται και σύνδεσμος του κόμματος με την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Πηγή: freegossip.gr

Διαβάστε περισσότερα ...
Εγγράψου σε αυτό το RSS feed